Nie jesteś zalogowany.
na toshokanie jest poczatek 13 tomu(dwa rozdziały chyba)w rawku^^ kurde żebym ja pamietał adres strony takiej angielskiej wszechbibli...pamieta ktoś??
Ja info o nowościach znajduje tutaj, czasem sa tu tez linki do torrentów albo DDL
Ja się od tego uzależniłem... mam nadzieję że wyszło wystarczająco dużo kolejnych rozdziałów by zmontowali 13 tom w miarę szybko... inaczej niedługo zaczne cierpieć na syndrom odstawienia
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-05-12 20:38:37)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Kurde...dałby ktoś sprawnego DDLa albo dobre torrenta z tomami 07-11?? bo mangatraders mi nie chodzi;P
na ddl45 masz wszystkie tomy 01-11
Napisy do 6 odcinka Claymore by Deshirey & Yaqb Productions są już dostępne na ANSI.
Zachęcamy do ściągania i komentowania i przepraszamy za lekkie opóźnienia
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-05-13 21:20:19)
Deshirey dziękuję i idę oglądać
Wie ktoś skad wziąć opening i ending z claymore??(najlepiej cały ew tv size)
Na www.gendou.com można ściągnąć Opening i Ending w wersji TV Size.
A całe? Zwłaszcza na endingu mi zależy.
Niestety jak dotąd nigdzie nie udało mi się znaleźć ani Openingu, ani Endingu w wersji Full, a też mi bardzo na nich zależy. No ale mam nadzieję, że niebawem gdzieś się pojawią
No to teraz czekamy na suby "Yaqb&Deshirey" i będzie git
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Heh zastanawiałem sie dlaczego tak bardzo mi sie Opening podoba a tu patrze i Nightmere wykonawcą jest xD Wszystko jasne;P
Kur** to anime niszczy poprostu niszczy, wlasnie obejrzalem 7 epek i sram na mysl co sie bedzie dzialo w nastepnym.
ANIMACJA I KRESKA TO POEZJA KURRRRRRRRRRRRRRr omg !!!!!!!!!!!!!!
Ja piernicze normalnie Claymore bije na glowe Naruto i Bleacha razem wziete. TO samo tyczy sie DN - DN WYMIEKA przy CLAYMORE !!!!!!!! <>>>>>>>
To juz jest pewne , to anime to najlepszy tytul tego sezonu !!!!!!!!!!!
Zachecam wszystkich do ogladania
Tak, fajnie się robi .
Kur** to anime niszczy poprostu niszczy, wlasnie obejrzalem 7 epek i sram na mysl co sie bedzie dzialo w nastepnym.
ANIMACJA I KRESKA TO POEZJA KURRRRRRRRRRRRRRr omg !!!!!!!!!!!!!!
Ja piernicze normalnie Claymore bije na glowe Naruto i Bleacha razem wziete. TO samo tyczy sie DN - DN WYMIEKA przy CLAYMORE !!!!!!!! <>>>>>>>
To juz jest pewne , to anime to najlepszy tytul tego sezonu !!!!!!!!!!!
Zachecam wszystkich do ogladania
Emo.
To się podetrzyj...
Jako, że nie mam czasu w tym miesiącu (matury) nie oglądam Claymora, ale wątpię w to że przebija DN. No, ale każdy ma gusta i guściki.
crixon napisał:Kur** to anime niszczy poprostu niszczy, wlasnie obejrzalem 7 epek i sram na mysl co sie bedzie dzialo w nastepnym.
To się podetrzyj...
Jako, że nie mam czasu w tym miesiącu (matury) nie oglądam Claymora, ale wątpię w to że przebija DN. No, ale każdy ma gusta i guściki.
jest inne po prostu, co wcale nie oznacza, że gorsze.
btw. jak dla mnie to dark fantasy nadal jest za bardzo heroic ;>
crixon napisał:Kur** to anime niszczy poprostu niszczy, wlasnie obejrzalem 7 epek i sram na mysl co sie bedzie dzialo w nastepnym.
To się podetrzyj...
Sam mówisz że nie oglądasz Claymora to w takim razie skąd możesz wiedzieć że nie bije na łeb DN??
p.s. Kocham takie posty ludzie nie widzą, nie wiedzą a piszą
Ostatnio edytowany przez Alucard86 (2007-05-17 00:27:37)
Porównywanie do DN jest moim zdaniem troszkę chybione , jako że to dwa kompletnie różne gatunki ale co kto woli.
Po tym siódmym odcinku stwierdzam że lepszych walk chyba do tej pory w żadnym anime nie widziałem