Nie jesteś zalogowany.
Wiesz, Hatake, zadziwia mnie trochę twoja dzisiejsza postawa. Widzisz błędy, ale reagujesz na nie dopiero, gdy ktoś ci je wytknie.
"Skazany na zajebistość"
Wiesz, Hatake, zadziwia mnie trochę twoja dzisiejsza postawa. Widzisz błędy, ale reagujesz na nie dopiero, gdy ktoś ci je wytknie.
Pisałem już wcześniej. Powiedz to Urunerowi, nie mi. On "produkuje" ten projekt, nie ja. Błędy to ja widzialem, po skodowaniu, a że zostały uznane przez niego za szczegóły i odmówił wydania v2 to już nie moja sprawa, w końcu to miałbyc jego prywatny projekt ni?
Taki mały bonus:
[URL=http://img516.imageshack.us/my.php?image=rorusrakayg4.jpg][/URL]
Hehehehe^^ Nie ma to jak podpierniczyć komuś pomysła. XD
No niestety, ale relek jest bardzo skiepszczony, jak juz zostalo zreszta powiedziane, stylistyka w wielu miejscach siada... Chyba bede zmuszony ogladac ML z angielskimi subami .
btw, z moich obserwacji wynika, ze Pan Hatake w akcie rozpaczy zaczal szukac "dziur" u innej grupy... (lol), ansi to momentami takie fajne miejsce...
Chyba bede zmuszony ogladac ML z angielskimi subami .
Na szczęście nie, ponieważ Freeman nie porzucił projektu i już niedługo będziemy mogli się cieszyć subkami jego autorstwa
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
W takim razie gites .
Pisałem już wcześniej. Powiedz to Urunerowi, nie mi. On "produkuje" ten projekt, nie ja. Błędy to ja widzialem, po skodowaniu, a że zostały uznane przez niego za szczegóły i odmówił wydania v2 to już nie moja sprawa, w końcu to miałbyc jego prywatny projekt ni?
Taki mały bonus:
[URL=http://img516.imageshack.us/my.php?image=rorusrakayg4.jpg][/URL]
Hehehehe^^ Nie ma to jak podpierniczyć komuś pomysła. XD
Namo Amida Butsu!
Albo mnie sie zdaje, albo panowie z PS!, ups... wróć... z Shiroi Haato podpierniczają nam projekty i pomysły... najpierw Death Note... wydali pare epków, upadli i cisza... dalej Naruto S!, następnie ściągnęli od nas pomysł wydawania rawów... choć z tym zaczęło Anime-People, a teraz jak zobaczyli, ze wydajemy paczke z Naruto 6-10, postanowili zrobic to samo... i jak tu pier*olca nie dostac? Hataka rozumiem w 100%, bo z dublem DN tez mi dzialali na nerwy... A bo nie! Najlepiej ukraść pomysł komu innemu... po co mamy buszować i robić co innego (albo zaczac cos i upasc, vide D.Gray-man), skoro mozemy podp**rdolić. Wybaczcie, ale tak sie nie robi... tym bardziej ze po paru epsach projekty laduja w kiblu - bo nam sie nie chce, albo inna słodka sciema w ktora wszyscy wierza xD. Co prawda raz jak sie zdarzy to luz, ale nie caly czas :[ .
Amen...
btw, z moich obserwacji wynika, ze Pan Hatake w akcie rozpaczy zaczal szukac "dziur" u innej grupy... (lol), ansi to momentami takie fajne miejsce...
Nani?
Namo Amida Butsu!
Albo mnie sie zdaje, albo panowie z PS!, ups... wróć... z Shiroi Haato podpierniczają nam projekty i pomysły... najpierw Death Note... wydali pare epków, upadli i cisza... dalej Naruto S!, następnie ściągnęli od nas pomysł wydawania rawów... choć z tym zaczęło Anime-People, a teraz jak zobaczyli, ze wydajemy paczke z Naruto 6-10, postanowili zrobic to samo... i jak tu pier*olca nie dostac? Hataka rozumiem w 100%, bo z dublem DN tez mi dzialali na nerwy... A bo nie! Najlepiej ukraść pomysł komu innemu... po co mamy buszować i robić co innego (albo zaczac cos i upasc, vide D.Gray-man), skoro mozemy podp**rdolić. Wybaczcie, ale tak sie nie robi... tym bardziej ze po paru epsach projekty laduja w kiblu - bo nam sie nie chce, albo inna słodka sciema w ktora wszyscy wierza xD. Co prawda raz jak sie zdarzy to luz, ale nie caly czas :[ .
Amen...
Ale Wy macie problemy.
Virus, Kira czy jak cie tam zwą, proszę nie pogrążaj się.
Jak byś nie zauważył odcinek 6-7 już został wydany...
W paczce 6-10 będzie odcinek 6-7 v2 bo były dwie literówki.
I kto powiedział, że naruto ląduje w kiblu, człowieku skąd ty się urwałeś.
Żałosne jest to co napisałeś. DN wydawało Feedom fansubs które już nie istnieje więc czego się spinasz. Nie mamy co robić tylko kraść wasze pomysły, są tak genialne, że trudno nam się opanować. Paczka 6-10! Nigdy bym na to nie wpadł!
Naruto S też od was! O BOŻE co się dzieje! A co do rawów to przemilczę bo upamy rawy na serwery a nie robimy torrentów, więc chyba coś ci sie pomyliło. I nie robimy tego dlatego, że wy też wydajecie rawy, tylko dlatego żeby dłużej żyły niż torrenty ale to chyba za dużo jak dla ciebie.
Brak słów.
Zapomniał bym! W planach mamy Moonlight mile...
Litości...
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2007-05-14 23:34:58)
No bez kitu. Problemy jakich mało. Zwlekali z wydaniem epów 8-9 i 10, bo Faim miał problem z kompem. Napisy były, wydanie - nie. A że w epie 6-7 było kilka błędów, to ma wyjść wersja 2. I proszę mi się tu wyrażać. Oni nikomu nic nie buchnęli [nie zacytuję waszych słów :/ ]. Wydają Naruto, gdzie tłumaczenie jest nasze, czyli Kuruoshii Anime. I co wy na to? Jak K-A się znudzi Naruto, to go pewnie nie będzie, ale póki co, jest wydawane. Nie obchodzą mnie wasze "miłosno-sercowe" zapędy, czyli zgrzyty między grupami. Swoje brudy pierzcie na PM a nie na forum. Tak samo z wydawaniem rawów, paczkami itp. itd. Z tego, co pamiętam, pierwsze epy tez były w paczce... i jakoś nikt nie krzyczał.
EDIT: dzimbo mnie nieco ubiegł.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-05-14 23:30:58)
Jak juz mowilem, jedna grupa przyparta do muru nagle zaczyna naskakiwac na inna, ansi rlz. Panowie tak sie nie robi, co wam przeszkadza, ze to cale SH wydaje, to samo co Wy, zyjemy w wolnym kraju. Dziecinada po prostu... Macie topik dotyczacy relkow, to piszcie o relkach, a nie uskuteczniacie jakies glupoty.
Ostatnio edytowany przez Lanfeust (2007-05-14 23:32:38)
Nie obchodzą mnie wasze "miłosno-sercowe" zapędy, czyli zgrzyty między grupami. Swoje brudy pierzcie na PM a nie na forum.
Zgrzyt jest jedno strony coś ich boli i tyle. A na PW tudzież na ircu się nie da porozmawiać bo albo świrują głąbów albo wychodzą w połowie rozmowy z oczywistego braku argumentów. O banach nie wspomnę...
Z piaskownicy wyszedłem już ładnych parę lat temu...
Więc z mojej strony to wszystko, bo znowu przyjdzie i będzie płakał ze robimy im syfimy w temacie.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2007-05-14 23:44:06)
Ściągnąłem z ciekawości 1 ep Moonlight Mile. Powiem wam jedno, daremny transfer jest na torrencie przy tym... Co do relka to ocenię jak obejrzę.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nom, co do transferu MM na torrku to padaczka, wcześniej próbowałem ściągać z serverka i moje pytanko, ściągałem 2x z Mihd i nie chciało mi sie rozpakować za każdym razem, miał ktoś taki problem?
Virus - już nie na anfo a tutaj zaczniesz robić flame'a? Weź sobie na wstrzymanie. Każda grupa każda może wydawać co im sie żywnie podoba to samo się tyczy wersji v2 czy też nawet v10. Co innego czy ktoś będzie wtedy miał cierpliwość do tego ale mniejsza o to! Zachowujesz się cały czas jakby od tego twoje życie zależało.
Obejrzałem. Same anime średnio mnie, jak na razie, zainteresowało. Może się rozkręci w coś konkretniejszego. Co do relka to wszystko fajnie z wyjątkiem paru szczegółów w tekście.
1. Cały czas mam wrażenie, że małe "l" wygląda jak wielkie, ale to tylko detal xD Chociaż ~liia, czcionka bywa nieczytelna, zwłaszcza przy długich zdaniach.
2. Co ma znaczyć "huh"? W języku polskim nie występuje taki wyraz dźwiękonaśladowczy.
3. "Nie kumam cię", nie pasuje mi do tego faceta, za stary jest, by to mówić.
4. W zdaniu, w którym pada tekst o możliwości zobaczenia satelity gołym okiem niepotrzebne są przecinki. To nie jest wtrącenie.
7. Zamiast Himalai powinno być Himalajów.
6. Jest tego dużo więcej, większość już została wypisana wyżej.
Podsumowując: dobre wydanie jeśli chodzi o obraz i dźwięk; kuleje dobrana czcionka; tłumaczenie musi przejść porządną korektę. Wynik: v2.
Powodzenia z dalszymi.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-05-15 02:03:33)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No to zaczynamy kolejną jazdę... Hanyuu Oyashiro-sama mniej mnie znów w swej opiece .
Virus, Kira czy jak cie tam zwą, proszę nie pogrążaj się.
Nie w moich planach - pudło!
Jak byś nie zauważył odcinek 6-7 już został wydany...
W paczce 6-10 będzie odcinek 6-7 v2 bo były dwie literówki.
I kto powiedział, że naruto ląduje w kiblu, człowieku skąd ty się urwałeś.
Jak nie widzisz skąd się urwałem to spójrz pod mojego avka, może cię oświeci . Ale ogólnie projekt SLF wcześniej zaczęło ;] a wy temat podłapaliście i wyszedł sajgon.
Żałosne jest to co napisałeś. DN wydawało Feedom fansubs które już nie istnieje więc czego się spinasz. Nie mamy co robić tylko kraść wasze pomysły, są tak genialne, że trudno nam się opanować. Paczka 6-10! Nigdy bym na to nie wpadł!
Jasne, a za 40 lat zostane duchownym... xD Jakby nie patrzeć to w Shiroi Hato, czy jak tam się zwiecie, to są sami uchodźcy z Freedom, jak szef opuścił grupa to ta ów się rozpadła bo nie miał kto jej podtrzymać... wiem o wszystkim . A co pomysłów... dziwnym trafem najpierw my zaczynamy a potem to samo wy robicie, hmmm... normalnie Fushigi~~ xD
Naruto S też od was! O BOŻE co się dzieje! A co do rawów to przemilczę bo upamy rawy na serwery a nie robimy torrentów, więc chyba coś ci sie pomyliło. I nie robimy tego dlatego, że wy też wydajecie rawy, tylko dlatego żeby dłużej żyły niż torrenty ale to chyba za dużo jak dla ciebie.
Grunt wydajecie je pod nazwą SH, a to można odebrać jako podebranie pomysłu... co prawda SLF zrobiło to samo od AP, ale jak się DOWIEDZIAŁEM, takie akcje to u was normalka ;].
Brak słów.
Zapomniał bym! W planach mamy Moonlight mile...
Litości...
Jesli to prawda to potwierdzi się moja teoria .
Ale Wy macie problemy.
Przynajmniej się coś dzieje .
Jak juz mowilem, jedna grupa przyparta do muru nagle zaczyna naskakiwac na inna, ansi rlz. Panowie tak sie nie robi, co wam przeszkadza, ze to cale SH wydaje, to samo co Wy, zyjemy w wolnym kraju. Dziecinada po prostu... Macie topik dotyczacy relkow, to piszcie o relkach, a nie uskuteczniacie jakies glupoty.
Robi robi, czego się nie robi by troszkę podgrzać atmosferę miedzy grupami.
Zgrzyt jest jedno strony coś ich boli i tyle. A na PW tudzież na ircu się nie da porozmawiać bo albo świrują głąbów albo wychodzą w połowie rozmowy z oczywistego braku argumentów. O banach nie wspomnę...
Z piaskownicy wyszedłem już ładnych parę lat temu...
Więc z mojej strony to wszystko, bo znowu przyjdzie i będzie płakał ze robimy im syfimy w temacie.
O mnie nie mów bo na irc nie wchodze, bo wedlog mnie to jedno wielkie gowno... nie wiem co niektorzy w tym ubostwiaja, ale to irc ssie pałe i tyle.
Virus - już nie na anfo a tutaj zaczniesz robić flame'a? Weź sobie na wstrzymanie. Każda grupa każda może wydawać co im sie żywnie podoba to samo się tyczy wersji v2 czy też nawet v10. Co innego czy ktoś będzie wtedy miał cierpliwość do tego ale mniejsza o to! Zachowujesz się cały czas jakby od tego twoje życie zależało.
Może, o ile nie robi krok w krok to samo co inna grupa, bo chce zaszpanować bo potrafi konkurencje se zrobic: "kij ze odwalimy shit, ale beda mieli chlopcy powody by sie troche naprodukowac". Prawde mowiac mnie to leci, czy SLF ma wasń z SH czy nie. Chciałem podgrzać atmosfere i mi sie to udalo. Poki nie podwedza mi jakiegos projektu to uchylam sie w cien... ale jak juz dojdzie co do czego, to nie bedzie zmiluj . Wtedy moja teza potwierdzi sie w 100% i nic nie stanie na przeszkodzie bym dodal swoje 5 groszy. Poki co mnie to leci. Niech się żrą, robia jakies image czy cos... poki nie zachaczy o mnie. Amen.
Ps. Wolicie jak 10 grup wydaje to samo, by się wyżreć miedzy sobą czy jak wiecej anime jest wydawane w naszym jezyku? ;] Bo z tego co widze to to peirwsze . W SLF zaś panuje zasada, stalowa zasada i póki ja żyje będzie ona obowiązywać : Jak ktoś robi jakies anime, to nie wpierprzamy sie tylko robimy inne, nawet jesli mieliśmy je w planach, lub ongoing (np. Naruto, którego dropnęliśmy na rzwecz ASG-A) - w skrócie, żadnych dubli! Daltego nie lubie jak ktoś na siłe robi to samo co my, i to niedługim odstępie czasu. Ja tego nie lubie, szef tego nie lubi, ani żadna osoba, która jest w SLF jak mniemam. To tyle jesli chodzi o mój wywód. Tym optymistycznym akcentem kończę swoją wypowiedz... no chyba że ktoś będzie myślał inaczej.
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-05-15 03:20:38)
to ty czegoś nie rozumiesz...
Albo mnie sie zdaje, albo panowie z PS!, ups...
oj, nie chciałbyś wiedzieć jak waszą grupę nazywam... a szczególnie ciebie...
z Shiroi Haato podpierniczają nam projekty i pomysły... najpierw Death Note... wydali pare epków, upadli i cisza...
wybacz, ale jak zawsze nie jesteś doinformowany, to my wcześniej zaczęliśmy prace nad Death Note niż AAA
dalej Naruto S!,
wybacz, ale i tu nie jesteś w temacie... Bo NS, mieliśmy z wami wydać to, jako jont... tylko się opierdzielaliście, bo ile można czekać na j****y timing... bo niby potrzebne do tego jest tłumaczenie, ta... bulshit!
następnie ściągnęli od nas pomysł wydawania rawów... choć z tym zaczęło Anime-People
Taa... rawy to były jeszcze za czasów FD-fansubs, więc mi nie gadaj, że coś wam podpierniczyliśmy... a że nie były one publicznie dostępne to co innego, bo po co dawać, skoro i tak cię oskarżą o jakieś gówno...
a teraz jak zobaczyli, ze wydajemy paczke z Naruto 6-10, postanowili zrobic to samo...
to już zostało wyjaśnione... choć jest jeszcze jeden powód tego spóźnienia, ale to słodka tajemnica...
Jakby nie patrzeć to w Shiroi Hato, czy jak tam się zwiecie, to są sami uchodźcy z Freedom, jak szef opuścił grupa to ta ów się rozpadła bo nie miał kto jej podtrzymać... wiem o wszystkim
czyli gówno wiesz, bo tak naprawdę to grupa się nie rozpadła, a zmieniła tylko nazwę...
btw. a co do D.Gray-man, to projekt upadł, bo odszedł pomysłodawca i realizator projektu...
Virus, duby smalone bredzisz i podjudzasz do offtopicu w temacie o swojej grupie. Każdy ma prawo wydawać, co mu się podoba, a Wy sobie coś wmówiliście i do tego stopnia Wam się to w mózgi wszczepiło, że oskarżacie SH o plagiat, gdyż chcą jeszcze raz wypuścić 6. i 7. epek Shippuudena! Przecież to jest absurd!
Poza tym, z tego co wiem, Shippuuden miał być wspólnym projektem SLF i SH, a że Wam razem nie wyszło, to uważacie kontynuowanie projektu przez SH na własną rękę za "ściąganie" od Was? Przepraszam, ale czy my jesteśmy w podstawówce?!
Skończcie ten temat, naprawdę...[spam][koniectematu]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-05-15 06:49:44)