Nie jesteś zalogowany.
Jasne, a za 40 lat zostane duchownym... xD Jakby nie patrzeć to w Shiroi Hato, czy jak tam się zwiecie, to są sami uchodźcy z Freedom, jak szef opuścił grupa to ta ów się rozpadła bo nie miał kto jej podtrzymać... wiem o wszystkim . A co pomysłów... dziwnym trafem najpierw my zaczynamy a potem to samo wy robicie, hmmm... normalnie Fushigi~~ xD
Widzisz i nie grzmisz...
WY zaczęliście ? I w przeciągu jednego dnia zrobiliśmy całego harda bo wy zrobiliście? Niech ktoś ma cię w opiece.
Jak nie wiesz to nie pier...
dzimbo napisał:napisał(a):
Virus, Kira czy jak cie tam zwą, proszę nie pogrążaj się.Nie w moich planach - pudło!
Właśnie chyba bullseye...
Namo Amida Butsu!!
to ty czegoś nie rozumiesz...
Virus napisał:Albo mnie sie zdaje, albo panowie z PS!, ups...
oj, nie chciałbyś wiedzieć jak waszą grupę nazywam... a szczególnie ciebie...
Niestety mnie to leci... a co do mnie... to nazywaj mnie jak chcesz, jak to w każdym razie nie robie ;] . Myślisz, że teraz zaszyje się w kącie ze plzami w oczach[papatki]? Mnie to niestety nie rusza...
Virus napisał:z Shiroi Haato podpierniczają nam projekty i pomysły... najpierw Death Note... wydali pare epków, upadli i cisza...
wybacz, ale jak zawsze nie jesteś doinformowany, to my wcześniej zaczęliśmy prace nad Death Note niż AAA
W sumie ta... jako speed sub na Ansi xD.
Virus napisał:dalej Naruto S!,
wybacz, ale i tu nie jesteś w temacie... Bo NS, mieliśmy z wami wydać to, jako jont... tylko się opierdzielaliście, bo ile można czekać na j****y timing... bo niby potrzebne do tego jest tłumaczenie, ta... bulshit!
Bo z tego co slyszalem to Prot nawalil, i to bylo zanim dolaczylem do SLF.
Virus napisał:następnie ściągnęli od nas pomysł wydawania rawów... choć z tym zaczęło Anime-People
Taa... rawy to były jeszcze za czasów FD-fansubs, więc mi nie gadaj, że coś wam podpierniczyliśmy... a że nie były one publicznie dostępne to co innego, bo po co dawać, skoro i tak cię oskarżą o jakieś gówno...
Trzeba bylo zaczac wydawac pod publike i nie byloby problemow ;] a tak wyszlo to co wyszlo
Virus napisał:a teraz jak zobaczyli, ze wydajemy paczke z Naruto 6-10, postanowili zrobic to samo...
to już zostało wyjaśnione... choć jest jeszcze jeden powód tego spóźnienia, ale to słodka tajemnica...
Hai hai, nie wnikam , i tak mnie to leci xD .
Virus napisał:Jakby nie patrzeć to w Shiroi Hato, czy jak tam się zwiecie, to są sami uchodźcy z Freedom, jak szef opuścił grupa to ta ów się rozpadła bo nie miał kto jej podtrzymać... wiem o wszystkim
czyli gówno wiesz, bo tak naprawdę to grupa się nie rozpadła, a zmieniła tylko nazwę...
Wychodzi na to samo, Isao odszedł, FD padło, potem "odrodziło się" jako SH. Nazywaj sobie to jak chcesz ale wychodzi na to samo, potem członków zaczęło ubywać... i trzeba było czymś luki zapełnić ale to już mnie nie interesuje .
btw. a co do D.Gray-man, to projekt upadł, bo odszedł pomysłodawca i realizator projektu...
yappari, czy jak mówiłem wcześniej... cóż... truuuudno się mówi.
[cytuj]Virus, duby smalone bredzisz i podjudzasz do offtopicu w temacie o swojej grupie. Każdy ma prawo wydawać, co mu się podoba, a Wy sobie coś wmówiliście i do tego stopnia Wam się to w mózgi wszczepiło, że oskarżacie SH o plagiat, gdyż chcą jeszcze raz wypuścić 6. i 7. epek Shippuudena! Przecież to jest absurd!
Poza tym, z tego co wiem, Shippuuden miał być wspólnym projektem SLF i SH, a że Wam razem nie wyszło, to uważacie kontynuowanie projektu przez SH na własną rękę za "ściąganie" od Was? Przepraszam, ale czy my jesteśmy w podstawówce?!
NO ja tej waśni nie wymyśliłem... była mi obojętna... jak mówiłem, dodałem swoje 3 grosze i reszta mi leci, póki nie potwierdzi się do końca "nie moja" teza.
WY zaczęliście ? I w przeciągu jednego dnia zrobiliśmy całego harda bo wy zrobiliście? Niech ktoś ma cię w opiece.
Jak nie wiesz to nie pier...
No ja nie, bo całe piekło zaczęło się grubo przed tym zanim dołączyłem , przedtem musiałem użerać się z Akatsuki[roftl]. Poza tym jestem pod protekcją Oyashioro, więc o moją opiekę się nie mart . W ciągu jednego dnia da radę zrobić hardek 1 epa... żaden problem... wystarczy odpowiednio zmobilizować pare osób, dla chcącego nie ma nic trudnego . Zresztą mnie to... tak mi powiedziano... ale wolałem sam się upewnić:
Shiroi Hato: Naruto Shippuuden 1 321.51 MB AFE0396F 2007-03-16
StrayLife: Naruto Shippuuden 1 351 C3F8E9E6 2007-02-27
Jeszcze coś? wydaliśmy prawie miesiąc wcześniej niż wy... a wy się upieracie, ze to wy zescie wczesniej wydali xD ale mniejsza z tym... jak ktos nie wierzy to zapraszam do bazy anfo, baza prawde ci powie:D.
Co do Death Note to faktycznie "wcześniej" bo aż całe 4 dni xD
3A: Death Note 1 183 21737EA9 2006-11-24
FD: Death Note 1 174 1AE052A1 2006-11-20
A tak na koniec:
[koniectematu][koniectematu][koniectematu][koniectematu]
Amen.
Mam wrazenie, ze ktos tu sie naprawde osmiesza, po co do diabla tworzyc jakies teorie spiskowe?? W ten sposob Pan Virus psuje reputacje nie tylko sobie, ale i calej grupie Stray Life... Proponowalbym wczesniej przemyslec swoja wypowiedz...
Jak jeszcze ktoś się odezwie na temat konflitu SLF-SH to wypatroszę...
Powracjąc do tematu. Co z Moonlight Mile? Zamierzacie się bardziej przyłożyć? Zaproście kogoś do korekty i wypuśćcie wersję 2 przynajmniej do drugiego epa, bo ten pierwszy jeszcze jakoś takoś wygląda.
Prosimy z tą wypowiedzią udać się do osoby, która rozpoczęla to zmiaeszanie . A tak na półpoważnie to sam zostałem wciągniety, a żem bojowy... to inna sprawa xD . Reputacja? Hmm... Jest jaka jest i nikt sie jej nie wstydzi... grunt to dobre suby roboć, a nie świecić i świrować pawiana obiecankami itd. A po 3 epkach ogłosić że grupa se upadła... mam swoje doświadczenie, więc sie czepiam... a że zdziadziałem, to inna sprawa xD. Poglądy są po to, żeby je wygłaszać, a nie dusić w sobie.
Co do MM, to miełem pomagać, lecz zostałem odstawionyp przez lidera owego projektu, bo za dużo projektów mam na głowie (większość jakby nie patrzeć + kilka gratis xD ), może nie wszystko moje, ale pomagam prawie przy każdym ;].
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-05-15 12:15:35)
Wierzcie mi lub nie, ale widząc "Virus" u dołu strony wiedziałem, że wspomniany kolega zaraz coś odpisze...
Wiesz, Virus, bez obrazy, ale już wiem, dlaczego poleciałeś z Akatsuki (nie, nie wmówisz mi, że sam odszedłeś). Krzykacz z ciebie jakich mało, piszesz dla samej kłótni, co zresztą napisałeś wcześniej, a co potwierdza twoje "mnie to leci" i mimo wszystko odpisywanie. To wolny kraj i panowie oraz pani z SH mogą wydawać co chcą, a ty im tego nie możesz zabronić. Liczy się jakość, a patrząc na ostatni relek, to niestety oberwaliście bardzo mocno.
PS. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale twierdzisz, że zrobienie jednego harda w jeden dzień to nie problem. Z drugiej strony przytaczasz daty DN, w której jesteście po SH cztery dni i bagatelizujesz sprawę mówiąc, że wydali wcześniej o "całe" cztery dni.
Jestem bezstronny, ale wkurza mnie ciągłe pultanie się na wszystkie strony.
Edit: Łaaaa, Bodzio, jak to pisałem, to nie było jeszcze twojego posta. Wybacz i nie bij
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-05-15 12:23:49)
"Skazany na zajebistość"
[Temat zgłoszony do czyszczenia, od moderatora zależy teraz co z niego zostanie]
Mógłbyś, ~Virus, chociaż przejżeć MM przed wydaniem... byłoby miło
EDIT: nie, nie będę bić ;P
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-05-15 12:20:49)
Jak jeszcze ktoś się odezwie na temat konflitu SLF-SH to wypatroszę...
Powtarzam konflikt jest z jednej strony, pierwsi się "prują" to z "grzeczności" trzeba odpowiedzieć.
grunt to dobre suby roboć, a nie świecić i świrować pawiana obiecankami itd.
Wybaczcie nie mogę! [roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2007-05-15 12:33:25)
Wierzcie mi lub nie, ale widząc "Virus" u dołu strony wiedziałem, że wspomniany kolega zaraz coś odpisze...
Wiesz, Virus, bez obrazy, ale już wiem, dlaczego poleciałeś z Akatsuki (nie, nie wmówisz mi, że sam odszedłeś). Krzykacz z ciebie jakich mało, piszesz dla samej kłótni, co zresztą napisałeś wcześniej, a co potwierdza twoje "mnie to leci" i mimo wszystko odpisywanie. To wolny kraj i panowie oraz pani z SH mogą wydawać co chcą, a ty im tego nie możesz zabronić. Liczy się jakość, a patrząc na ostatni relek, to niestety oberwaliście bardzo mocno.
Błąd, nie poleciałem z Aka, tylko sam odszedłem, co planowałem już od incydentu z 25 listopada (sprawdz datę w profilu). A że nadażyła się okazja i dostałem lepszą posadę to odszedłem, no ale nie bede wtory raz pisał tego samego co na anfo. Poza tym nie wszystko na anfo zostało powiedziane, bylo jeszcze gg, irc itd. więc błedne domysły ci sie nasuwaja .
Mogą wydawać co chcą... co do przytoczonych dat... przytoczylem bo panowie z SH utrzymywali ze to oni pirwsi wydali, co bylo sciema... PS. Gdzie napisano że kłotnia jest zabroniona?
PS. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale twierdzisz, że zrobienie jednego harda w jeden dzień to nie problem. Z drugiej strony przytaczasz daty DN, w której jesteście po SH cztery dni i bagatelizujesz sprawę mówiąc, że wydali wcześniej o "całe" cztery dni.
Jestem bezstronny, ale wkurza mnie ciągłe pultanie się na wszystkie strony.
Nvm... da rade ale po co? Ja wole wydawać paczkami, albo taktyką basaki, bo inaczej można zostać zameczonym na smierc "kiedy nastepny ep" "Kiedy? Kiedy?????" Wtedy kiedy przyjdą Szwedy. xD
[Temat zgłoszony do czyszczenia, od moderatora zależy teraz co z niego zostanie]
Oh Grejt xD !!
Mógłbyś, ~Virus, chociaż przejżeć MM przed wydaniem... byłoby miło:D
Zobaczymy co da się zrobić, póki co męcze Seto i Higurashi oraz pare innych pobocznych projektów.:)
Wybaczcie nie mogę![roftl][roftl]
Akurat nie piłem tutaj do was, tylko do innych grup, które czesto obiecuja wiercholek gory lodowej, a w zamian dostajemy kawalek[kupa]. To tyle... poza tym zachowujesz sie, jakbyscie robili suby idealne ;] , a wiadomo ze tak nie jest ;]
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-05-15 12:37:06)
Zjadacz napisał:Wierzcie mi lub nie, ale widząc "Virus" u dołu strony wiedziałem, że wspomniany kolega zaraz coś odpisze...
Błąd, nie poleciałem z Aka, tylko sam odszedłem, co planowałem już od incydentu z 25 listopada (sprawdz datę w profilu). A że nadażyła się okazja i dostałem lepszą posadę to odszedłem, no ale nie bede wtory raz pisał tego samego co na anfo. Poza tym nie wszystko na anfo zostało powiedziane, bylo jeszcze gg, irc itd. więc błedne domysły ci sie nasuwaja .
Śledziłem forum i Shouta w Akatsuki na bieżąco i naczytałem się wiele twoich wypowiedzi. Powiedzmy to sobie wprost: wywalili cię.
"Skazany na zajebistość"
Virus napisał:Zjadacz napisał:Wierzcie mi lub nie, ale widząc "Virus" u dołu strony wiedziałem, że wspomniany kolega zaraz coś odpisze...
Śledziłem forum i Shouta w Akatsuki na bieżąco i naczytałem się wiele twoich wypowiedzi. Powiedzmy to sobie wprost: wywalili cię.
Ja pier***e... kolejny zaczyna to samo piweprzenie[zly]. Czyzby panowie z Aka zaczeli juz przekupywac zwyklych userów... jak mowilem... SB i forum to nie wszystko... ty tylko wierzcholek gory lodowej, wiec jak nie wiesz to prosze nie gadaj glupot... Nie pasowalem do Aka to odszedlem... KONIEC. KROPKA.[zly]
Mogą wydawać co chcą... co do przytoczonych dat... przytoczylem bo panowie z SH utrzymywali ze to oni pirwsi wydali, co bylo sciema... PS. Gdzie napisano że kłotnia jest zabroniona?
Śmieszne, 5 latek wie, że więcej epków=więcej roboty. A nie przecież jak oni wydali! TO MY MUSIELIŚMY ZGAPIĆ! (W KOŃCU WYDAJĄ IDEALNE EPKI!) i wydać to co ONI. ALE grunt to to, że rozpoczeliśmy prace PO nich! A no i zapomniałbym, że prace nad naruto wcale nie były robione jeszcze za czasów "JOINTA"! WIEC ZERŻNIĘTE NA ŻYWCA JAK SIE PATRZY![roftl]
Ja pier***e... kolejny zaczyna to samo piweprzenie[zly]. Czyzby panowie z Aka zaczeli juz przekupywac zwyklych userów... jak mowilem... SB i forum to nie wszystko... ty tylko wierzcholek gory lodowej, wiec jak nie wiesz to prosze nie gadaj glupot... Nie pasowalem do Aka to odszedlem... KONIEC. KROPKA.[zly]
LUDZIE SPISEK!:-D Najlepiej powiedzieć, za tajne "spotkania" o wszystkim zadecydowały, a upublicznione zostały tylko okruszki, to nie ma co się dziwić, że dla nas dostałeś buta z grupy. Ale spoko dobrze trafiłeś:-D
Tak tak nam też posmarowali! Kupiłem sobie nowe papucie.
Bodzio proszę wybacz mi
I tak przyjdzie wichura i to posprząta to co mi szkodzi.
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2007-05-15 12:53:09)
Zjadacz napisał:Virus napisał:Zjadacz napisał:Wierzcie mi lub nie, ale widząc "Virus" u dołu strony wiedziałem, że wspomniany kolega zaraz coś odpisze...
Khem... Potwierdzam wersję Zjadacza. (Kasę dostaniesz później)
Virus - skończ z tymi kretyńskimi bajkami, bo i tak nikt w to nie wierzy. I tak - jest więcej, ale tylko i wyłącznie na Twoją niekorzyść, więc tej "góry lodowej" na Twoim miejscu bym nie tykał. ;-)
A co do sprawy SH... po zmianie nazwy jakoś nie widziałem, żeby ktoś narzekał na poziom ich subów, a każdy może robić co mu się podoba, więc... A robienie akurat Naruto przez więcej niż 1 grupę jakimś zaskoczeniem nie jest, w końcu to jedna z bardziej popularnych, nie wiedzieć czemu, serii...
Błąd, nie poleciałem z Aka, tylko sam odszedłem, co planowałem już od incydentu z 25 listopada (sprawdz datę w profilu). A że nadażyła się okazja i dostałem lepszą posadę to odszedłem, no ale nie bede wtory raz pisał tego samego co na anfo.
Ja pier***e... kolejny zaczyna to samo piweprzenie. [...] jak mowilem... SB i forum to nie wszystko... ty tylko wierzcholek gory lodowej, wiec jak nie wiesz to prosze nie gadaj glupot... Nie pasowalem do Aka to odszedlem... KONIEC. KROPKA.
Jako ulubieniec cytowanego (:D), pozwolę sobie uściślić - owszem, incydent był. Niewinny żarcik, za który ów Virus zaczął równiutko jeździć po wszystkich (i to niby my jesteśmy sztywniacy bez poczucia humoru...). Nie będę przytaczał logów, bo to logi niepubliczne. Chyba że sam Virus chce. W każdym razie, było jeszcze kilka takich kłótni, i te kilka razy pewne osoby z grupy postanowiły dać mu mimo wszystko szansę na poprawę. Nie było poprawy, to poleciał. A że teraz sobie tłumaczy, że to planował, to cóż... Mój ulubiony tekst "Sam odszedłem, tylko oni wcześniej powiedzieli że wylatuje"
Czyzby panowie z Aka zaczeli juz przekupywac zwyklych userów...
No baa, ja, wielki manipulator, władca marionetek i tym podobne rzeczy, już prawie cały świat przeciw tobie zmanipulowałem (pomaga mi jeszcze władca pacynek, vide anfo).[respekt]
PS. No musiałem, skoro już Aka w to znowu wciąga
EDIT:
A po 3 epkach ogłosić że grupa se upadła...
Midori no Hibi anyone?
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2007-05-15 13:08:19)
Eee ja tylko chciałem powiedzieć, że wg mnie każdy może sobie robić projekt jaki chce i pisanie "zerżneliście od nas projekt" jest śmieszne. Kupiliście sobie na nie jakąś wyłączność, czy co? Ktoś chce robić Death Note? Niech robi. Anime-People nie mają nic przeciwko bo czemu byśmy mieli? Jak ktoś chce niech wydaje sobie rawy, bo tutaj również nasze stanowisko jest takie, że każdy może robić sobie co chce. Nie przyszłoby nam do głowy pisać, że ściągnął od nas pomysł wydawania rawów bo byłoby to idiotyczne a my w A-P za idiotów nie mamy zamiaru robić. Jak widać od tego są inni.
W kwestii Moonlight Mile. Proszę bardzo o v2 2 epa. Kiszka.
Czy w mp4 można wymuxować sobie napisy?
@liia
"Czemu budowlaniec taki jak on, chce zostać kandydatem na astronautę...? => interpunkcja"
Interpunkcja to ostatnie czego bym sie tu czepił... Najpierw kopnąłbym kogoś za tego "kandydata". Tak btw
Ostatnio edytowany przez Axel_D (2007-05-15 13:12:33)
To jest temat o grupie fansuberskiej, rzekomo znanej jako StrayLife.
A co tu się porobiło w tym temacie? Przyszli panowie z Shiroi Hato (pozdro) i Akatsuki (też wam pozdro) i rozpoczęła się dyskusja "kto co komu zajebał". Takie dyskusje prosimy nie prowadzić tutaj tylko na prywatnie np. na konferencji GG z całymi grupami czy gdziekolwiek chcecie - ot bynajmniej chat - ale na miłość boską nie tu!
I odczepcie się już od KiRY, bo zauważyłem jedne dziwne przyzwyczajenie - nieważne po kim SLF pojedzie, nie ważne komu wyrazi swój sprzeciw, niezadowolenie to leci coś takiego "a kirę wyjebali z Akatsuki...". Niewiem jaki to ma związek z tematem StrayLife Newsy, czy Shiroi-Hato czy też z bogu ducha winnymi członkami naszej grupy ale brzmi debilnie i wszystko się sprowadza do jednego.
Do czego pije cała nasza grupa? Wymienię wam w punktach, bez ogródek, jak człowiek człowiekowi:
- Shippuuden jak to Shippuuden sytuację wszyscy znają - join się rozpadł, spoko, my wydajemy swoim sposobem, wy swoim. Ja do was nic nie mam, Hatake do was nic nie ma i nikt w grupie nic do was nie ma. ALE nie podobają nam się pewne rzeczy, które pewnie po trochu wam przekazaliśmy:
Po pierwsze, format w którym wydajecie Shippuudena - zmieniliście w tym samym czasie z AVI na MKV - i to o podobnej konstrukcji co nasze. Niewiem czy to zamierzone, czy przypadkowe, ale to już wzbudziło nasze podejrzenia. Ale akurat to zostawmy w spokoju - to jeszcze nic nie świadczy.
Po drugie, uruchomiliśmy akcję - SLF-Raws i SLF-Music. Wszystko wydawało się OK, wydajemy sobie rawki i muzyczkę z anime jak ludzie... jednakże, po pewnym czasie wchodzę na S-H żeby zobaczyć co tam słychać - TO SAMO! Tutaj informuję, że jako kontrargument możecie powiedzieć, że to MY pierwsi podkradliśmy pomysł z kolei dla Anime-People (szacun), lecz informuję że nie - idea przyszła sama. To kolejna rzecz, która wzbudziła nasze podejrzenia o nadmierne plagiatowanie.
Po trzecie, sposób wydawania Shippuudena - nie dziwcie się, że dostaliśmy ku....icy jak zobaczyliśmy, że wydajecie Shippuudena w paczkach po 5 odcinków - przecież to logiczne, najpierw format, potem akcja z Rawami, a teraz to... nie dziwne że wzbudziło to nasze negatywne zainteresowanie.
I to praktycznie wszystko co chcieliśmy Wam przekazać. Nie twierdzimy, że plagiatujecie, jednakże mamy pewne obawy co do tego. Może to zbieg okoliczności, ale jakże dziwny zbieg okoliczności!
Teraz co tutaj napisałem to w sumie najszczersza prawda - po co się bawić w ciuciubabkę i podkładać jeden drugiemu świnie, zamiast pogadać jak człowiek z człowiekiem?
P.S.
Jeśli jeszcze raz ktoś wspomni o sytuacji Kiry z Akatsuki to nie ręczę za siebie. Odejście Virusa i jego wywalenie z Akatsuki zbiegło się po prostu w czasie. On odszedł gdy chcieli go już wywalić. Koniec, kropka. Cała prawda.
P.S2.
Proszę o powstrzymywanie się od bezsensownych komentarzy i wyjaśnień. Proszę o odpowiedź przemyślaną, a nie "losowy członek z S-H zacznie się tłumaczyć że tak i tak".
A więc co? Wyjaśniłem o co nam chodzi i zgoda. Koniec wojny Shiroi-Hato vs. StrayLife. Definitywny. A Akatsuki zapraszamy na inne forum, najlepiej sobie stwórzcie, w którym będziecie roztrząsać "sprawę KiRY" (normalnie jak lista Wildsteina itd...)
Virus napisał:Błąd, nie poleciałem z Aka, tylko sam odszedłem, co planowałem już od incydentu z 25 listopada (sprawdz datę w profilu). A że nadażyła się okazja i dostałem lepszą posadę to odszedłem, no ale nie bede wtory raz pisał tego samego co na anfo.
Virus napisał:Ja pier***e... kolejny zaczyna to samo piweprzenie. [...] jak mowilem... SB i forum to nie wszystko... ty tylko wierzcholek gory lodowej, wiec jak nie wiesz to prosze nie gadaj glupot... Nie pasowalem do Aka to odszedlem... KONIEC. KROPKA.
Jako ulubieniec cytowanego (:D), pozwolę sobie uściślić - owszem, incydent był. Niewinny żarcik, za który ów Virus zaczął równiutko jeździć po wszystkich (i to niby my jesteśmy sztywniacy bez poczucia humoru...). Nie będę przytaczał logów, bo to logi niepubliczne. Chyba że sam Virus chce. W każdym razie, było jeszcze kilka takich kłótni, i te kilka razy pewne osoby z grupy postanowiły dać mu mimo wszystko szansę na poprawę. Nie było poprawy, to poleciał. A że teraz sobie tłumaczy, że to planował, to cóż... Mój ulubiony tekst "Sam odszedłem, tylko oni wcześniej powiedzieli że wylatuje"
Virus napisał:Czyzby panowie z Aka zaczeli juz przekupywac zwyklych userów...
No baa, ja, wielki manipulator, władca marionetek i tym podobne rzeczy, już prawie cały świat przeciw tobie zmanipulowałem (pomaga mi jeszcze władca pacynek, vide anfo).[respekt]
PS. No musiałem, skoro już Aka w to znowu wciąga
EDIT:
Virus napisał:A po 3 epkach ogłosić że grupa se upadła...
Midori no Hibi anyone?
1.) Nie twoje podworko, wiec won... pokim spokojny[zly].
2.) Gadaj co chcesz... i tak wszyscy wiedza zes [CENSORED] xD
3.) Midori no Hibi still active, wiec cicho być... ciebie rozmowa nie dotyczy wiec patrz pkt 1.
4.) Ty moim ulubiencem? Na taki zaszczyt to trzeba sobie zapracować.
Podsumowujac: Brak słow. Albo gadaj sz dupa to cie osra, jak kto woli.[brakslow]
Matko, ale ta dyskusja jest bezsensowna . Po pierwsze zapraszam na wiki, bo mylisz pojecia chlopcze...
Plagiat (łac. plagium - kradzież) - skopiowanie cudzej pracy (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem, np. odkrycia, piosenki, wiersza, wynalazku, pracy magisterskiej, pracy doktorskiej, publikacji naukowej.
To, ze SH wydaje ta sama pozycje to nie jest plagiat... plagiat bylby wtedy, gdyby podebrali wam cale tlumaczenie i podpisywali sie pod tym .
Jesli chcecie konca wojny, to po co podjudzacie dalej konflikt... omg... Wasze zarzuty sa calkowicie wyssane z palca, to wyglada tak jakbyscie szukali kogos do klotni... zwykle czepialstwo ^^.
Deszczowy dzień, włączam sobie bit torrenta i co tam widzę wspomnę że przeżyłem szok.
Torrent- paczka 1-4
Torrent- odcienk 5
Torrent- odcienk 6-7
Gdzie tu paczki po 5 odcinków? Nastepna miała byc 8-10 ale że 6-7 potrzeba v2 to czemu mamy wydawać to osobno?
A tak zapomniałem bo wy sobie gdzieś tam napisaliście że wydajecie paczkę po 5.
O rawach już pisałem, tak trudno to zrozumieć co napisałem wcześniej? Wydawajcie sobie rawy, muzykę a nawet plakaty tudzież tatuaże. A my i tak będziemy upać rawy, ale zaraz zaraz jak to się zaczęło?
A już pamiętam! Upaliśmy sobie odcinki wewnątrz grupy, ale hola hola czemu jak jest upniete nie podzielić sie z tym z innymi?! Szalony pomysł.
Heheh hatake nic do nas nie ma zobacz od czego to się zaczęło?Fakt S-H to szatańskie nasienie i to nasza wina.
Niech piekło nas pochłonie!
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2007-05-15 13:31:48)