Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam, poszukuje serii Trinity Blood od l33t-raws mam pierwsze 12 odcinkow, ale do nastepnej paczki brakuje seedow i zatrzymalem sie na 72,9% , wie moze ktos skad moglbym dociagnac reszte odcinkow od ww grupy?(nie interesuje mnie zadna inna )
Ostatnio edytowany przez hn87 (2007-05-16 14:31:33)
No to men sie spuzniles o jakis 10 dni bo mialem calosc tych rawow od l33t-raws do momentu kiedy nie zassalem DVDripow od ACX przez co poleciala wsio z dymem
a po te odcinki to wejść na ich kanał IRC i zassać - proste rozwiązanie
a po te odcinki to wejść na ich kanał IRC i zassać - proste rozwiązanie
jeszcze jakbys napisal jak to zrobic bo ircem to ja sie nie bawie
Tu masz jak to zrobic Konfiguracja Mirca
a tu do tego klienta o nazwie sysreset Mirc konfiguruje sie go idealnie tak samo jak zwykla wersje mirca
Ja mam, zaraz poseduję jeśli Cię to jeszcze interesuje
Ok ja seeduję jak chcesz możesz mi podać swoje IP to zablokuję innych i będzie szło tylko do Ciebie /chamskie no nie/
Tyle, że mam wolny upload, bo 32kB/s ale zawsze coś.
Mogę zostawić na całą noc jak chcesz i teraz też udostępniam. Może ktoś jeszcze się przyłączy i poseeduje
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-05-17 14:14:40)
dzieki wielkie , jak cos to moje ip to 80.51.201.52
To się podczepię(już gdzieś pisałem o tym) - nie ma ktoś rawów kiby 7 - 12? Dałem requesta na stronie l33t, ale nic to nie dało. DDl też szukałem i nie znalazłem. Dlatego ładnie proszę o seeda, choć wolałbym, gdyby ktoś wrzucił na jakiś fileghosting, może być nawet megaupload.
Ok wysyłam tylko do Ciebie. Powinno przyśpieszyć
idzie bardzo ladnie za jakies 4,5h powinno sie skonczyc
Strony 1