Nie jesteś zalogowany.
Ja tam robie suby dalej... jak przyjedzie co do czego to odpie**ole przed psami honorowe Harakiri i koniec... bede ten durny rzad nawiedzal w formie ducha... najpierw osiwieja a potem sami se w leb palna, i pociagne za soba wszystkich przesladowcow ]:-> No mercy xD
Panowie admini i modzi, nie ma co cykorzyć... poki nikt nie grozil temu serwisowi... z kapusiami na stos xD
wie ktoś ile dzisiaj ubyło napisów? XD
Ja tam robie suby dalej... jak przyjedzie co do czego to odpie**ole przed psami honorowe Harakiri i koniec... bede ten durny rzad nawiedzal w formie ducha... najpierw osiwieja a potem sami se w leb palna, i pociagne za soba wszystkich przesladowcow ]:-> No mercy xD
No to już po nich, ściągnęli na siebie klątwę Oyashiro.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-05-17 19:41:27)
Zamiast kasować lepiej by było wrzucić torrent albo coś. Byłyby to chyba jeden z najpopularniejszych plików w polskiej sieci. Ale co by sie stało z codzienną masa dodawanych napisów.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Nigdy sie nie wypowiadałem za wiele na forum, ale teraz, to już paranoja, nie można ściągać napisów, Newsy o "sprzedaży ANSI" i o zbiórce pieniędzy, zniknęły. A Kane i Tapian milczą, ja zaczynam sie bać o swój ulubiony serwis i po raz kolejny wątpić w Ojczyznę. Ludzie bez przesady, myślę że póki co nic nie grozi wam ze strony władz, to tylko pokazówka, więc może ją olejecie i przywrócicie serwis do dawnej świetności?
Z tego co pamiętam to sam Taipan udostępnił albo nieco ponad 400 albo nieco ponad 600...
"Informacja
2007-05-17 @Kane
Z przyczyn technicznych część funkcjonalności naszego serwisu została wyłączona. Postaramy się przywrócić pełną funkcjonalność tak szybko jak to będzie możliwe.
Przepraszamy za problemy,
Redakcja AnimeSub.info"
ja pierdo..e teraz wychodzi jak nas super szanuja nasi admini swoich wlasnych userow no do kurw.. nedzy najpierw sie puszcza info czy to emaila czy na stronce blokujemy sciaganie za 3 godziny a nie tak z zaskoczenia. Tez sprawa sie ciagnie a admini w huj.. leca nawet slowa wyjasnienia nienapisali boicie sie to zamknijcie strone w pizdu ktos inny otworzy i tyle bo to smieszne bylo jak zaczely znikac napisy i news o sprzedazy a teraz to jest to juz wielce wKURW...
ps. ten post reprezentuje super prawo w polsce zwane potocznie wolnosc slowa dziekuje
//EDiT
niby pojawila sie informacja wiec czesc postu sie niby nie liczy tylko ze to info bylo elegancko super szybkie / w dodatku ostro z klamane
//EDIT2
Troszke przesadzilem, ale wlasnie tak sie dzieje jak ktos oglada serje pragnie sciagnac sobie napiski do ostatniego epka a tu HU... WIELKI "z przyczyn technicznych" za kogo wy nas bierzecie za jakis downow ja pierdo...
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2007-05-17 19:49:47)
"Z przyczyn technicznych" ciekawe...
W Tadzia nie wypadzia!
rozumiał bym jak by usunęli napisy do anime które wydaje anime gate czy coś takiego ale blokowanie opcji dla wszystkich?!
Racja, wydane na licenji w Polsce to rozumiem, a nie odrazu wszytkie. Chodź nie wiemy co zamierząją Admini.
W Tadzia nie wypadzia!
Jak to dobrze, że ściągnełem sobie dzisiaj wszystkie moje suby.... mogą się przydać
Ej no... co to ma być? Bez jaj...
Niedługo wychodzi nowy Bleach i co? Będe miał oglądać bez subów, bo jakieś polskie popaprańce będą szukali winnych wsród nas? Przesada. Niech lepiej szukają złodziei, mafiozów, a nie do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wkurzyłem się ;/
albo napisy wrzucac na jakis server i podawac lini to chyba jedyne rozwiazanie
rozumiał bym jak by usunęli napisy do anime które wydaje anime gate czy coś takiego ale blokowanie opcji dla wszystkich?!
Hmm... Bo tak łatwiej, szybciej i bezpieczniej*? ;s
W ogóle to jest głupota, dlatego nic nie pozostaje jak współczuć polakom ;p
Widzę, że pod wpływem emocji, niektórzy potrafią się otworzyć przed innymi. Przynajmniej, niektórzy użytkownicy ANSI, którzy się nie odzywali, wreszcie się ujawniają.
Ciekawe jak się sprawa dalej potoczy...
[cytuj=bodzio]Jak to dobrze, że ściągnełem sobie dzisiaj wszystkie moje suby.... mogą się przydać [/quote]
Ja się przygotowywałem na taką ewentualność i sobie zapisywałem wszystko do specjalnego folderu "Moje napisy" xD. Widać "przezorny, zawsze ubezpieczony".
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-05-17 19:51:18)
Grupy mają swoje stronki/fora więc tu nie widzę żadnych problemów [upload na sendspace i po sprawie]. Gorzej z pojedyńczymi tłumaczami. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe problemy.
Sproboj ich zrozumiec oni przez piratow traca wiekszosc zyskow. To tak jakby ktos zajebal Ci z 2000 zl wyplaty 1500. Troche bys sie wkurwil nie??:D
ehh mowie o strajku ? chodzmy w koncu cos pokazac bo mnie zaraz walnie tu .