Nie jesteś zalogowany.
Na chwile mnie nie ma a tu ostra jazda bez trzymanki. Działalność serwisu zawieszona, ludzie znikają, userzy oburzeni, burza z gradobiciem:/
[cytuj]Jeśli ktokolwiek z Was - zamiast prowadzić witrynę typu napisy.org - założyłby teraz z kolegami firmę, która chciałaby wydać na DVD kolekcję japońskiej mangi za chwilę firma zbankrutowałby.[/quote]
Manga na DVD, ciekawy pomysł... Po co tego w ogóle dotykają, najpierw zrobić potem myśleć?;)
Nie wiem jak wy ale mnie aż nosi[klnie]
Jak to dobrze, że ściągnełem sobie dzisiaj wszystkie moje suby.... mogą się przydać
hehe zrobiłem dokładnie to samo...
Zresztą nie ma co panikować... nawet jak zniknie ansi czy reszta podobnych serwisów powstaną nowe na ich miejsce... IMO
I tak będzie w kółko :p
bedzie ciekawie...
a moze poprostu sie wyloguje i zaloguje ponownie i wszystko bedzie dzialac? ^^"
Adminie! Napisz w czym problem >< chcemy wiedziec!!!! cos mi sie zdaje ze sa kasowane napisy do zlicencionowanych animcow )
Ostatnio edytowany przez Michaello (2007-05-17 19:51:56)
ma ktoś może skrypt takiego serwisu z napisami? XD zaraz sie poszuka jakiegoś serwera i otworzy nowy serwis xD
Mam pytanie stałem chce zobaczyć DN i niemoge pobrac napisów !!!!! Jakaś tragedia czy co?!
PS.ma może ktoś na dysku napisy do Death Note od 20 do 25 pod APeopleRaw?! jak tak pisać na PM
Ale zauważ że my robimy "fan"suby. Nie rozpowszechniamy plików z anime tylko zwykły windowsowy format *.txt. Za to ma być zamknięty serwis? Fakt może polskie tłumaczenia zachęcają do ściągania nielegalnie anime. Być może uparli się na napisy bo większość jak ich nie będzie, nie będzie mogła oglądać sobie ulubionych filmów.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Dokladnie . Ja teraz bede na głodzie Animowym Puki napisy nie zaczna wychodzic
No panowie trzeba się uczyc języków Mi tam się zdaje że to akcja mająca na celu zachecic nas do nauki angielskiego, czyzby inicjatywa Romka?
Opcja ściągania napisów została tymczasowo wyłączona - do czasu wyciszenia całej tej śmiesznej afery. Niestety w obecnej sytuacji jestem zmuszony dmuchać na zimne.
Imperare sibi maximum est imperium
Tylko czekać, aż niektóre osoby zaczną wystawiać "słabą" za to, że nie można pobrać napisów.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-05-17 19:58:42)
"Dajcie redakcji zebrać myśli, rozejrzeć się. Kilkudniowa rozłąka nie zaszkodzi, jeżeli ma być to koszt spokoju na dalsze miesiące czy lata.
Luuuuuzzzzz aaaaannniiiimaaaaniiiiaaaaakkkkkkkuuuuu....." Może człowiek ma rację ?
W Tadzia nie wypadzia!
nie mozna tak bylo napisac na stronie glownej? odrazu lepiej sie czuje ^^
Opcja ściągania napisów została tymczasowo wyłączona - do czasu wyciszenia całej tej śmiesznej afery. Niestety w obecnej sytuacji jestem zmuszony dmuchać na zimne.
O to chodziło dziękować za informacje :]
Kane teraz wykazał się roządkiem duży plus u mnie dla nowego Admina tego serwisu.
W Tadzia nie wypadzia!
No ja rozumiem ale ta "afera" moze trwac kilka dni, a moze i dluzej!! Oj biedni jestesmy biedni!![placze][placze][placze][placze][placze][placze]
i jeszcze napisy znikły ze stronki:(
[cytuj=Tomir]i jeszcze napisy znikły ze stronki[/quote]
Zniknęła tylko kolumna "Ostatnio dodane"...
[cytuj=ThrasH]zachwile pewnie zniknie opcja Szukaj i ... Game Over[/quote]
Za bardzo to usunięcie "Szukaj..." nie wpłynie na obecną sytuację. Napisów i tak nie można pobrać...
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-05-17 20:04:59)
dzieki za to kurews.. szybkie info