Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak tylko przypominam ze od 21 wrzesnia o godzine 21 zaczyna sie Neon Genesis Evangelion wersja Remasterowana ;]
Super miodzio, ale nie mam Hpera BTW, ta Eva będzie z dubbingiem/lektorem/napisami?
Imperare sibi maximum est imperium
Mam Hypera. Tylko szkoda, że NGE:( Po zupie życia mam niestrawność. Więc oglądać nie będę.
Właśnie, będzie dubbing?
Tak przy okazji nie jestem pewien, ale wydawało mi się że na cartoon network (pl) też coś o evangelionie było... ktoś mógłby to potwierdzi/zdementowac? Ja niezbyt często mam okazję ogłądac ten kanał.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
wow! zajebiscie! szkoda ze nie mam Hypera... wolalbym wersje z napisami...
a ja nie mam hypera szkoda bo nie widziałem do końca a w telewizji niedługo wszystko się skończy albo powtarza n-ty raz
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Na hyperze nigdy nie ma dubbingu głuptasy.
Bedzie najprawdopodobniej lektor.
Aż szkoda ze nie mam hypera.
Trzeba chyba przedzwonić do vectry w tej sprawie.
Moze tym razem da się przywrócić Hyper tym co go utracili...
Mówie o użytkownikach sieci kablowej Aster którym został brutalnie odebrany i zastąpiony kanałem MiniMini.
Na stronie http://www.fantasyworld.pl/forum/viewto … 32f4144c43 jest odnośnik do formularza do siedziby Aster.
Jest to już druga pruba przywrucenia kanału Hyper.
jak nigdy nie m DUBBINGU na hyperze?! a gundam wing jak leciał? był dubbing! albo vampire princess lub ....jak to było(z taką babą co ratowała świat i miałą krople na czole) też dubbing był. Dubbingu nie ma na hyperze odkąd zaczął lecieć [znów nie pamiętam. słaba pamięć skleroza na młodość] coś o księdze która wciągnęła 2 dziewczyny do japonii za czasów ninja i wojen coś takiego. ale evangeliona oglądałem z neta ściągnięte kilka odcinków(bez napisów tylko po angielsku) i było świtnie! POLECAM TO WSZYSTKIM!
W Pile już od roku nie ma hypera.
Jak komuś zależy na przywrócenia hypera do vectry to niech wejdzie na tą stronę.
ty chyba oszalałałeś.
Na hyperze nie było dubbingu.
I proszę ciebie nie świruj.
The promised day has come!
I wszystko jasne mamy lektora i błędy (na szczęście niewielkie: Kapitan Katsugari ) puki co da się ogladac
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Tragicznie nie jest, źle terz nie, ale jest średniawo.
P.S. Wolał bym porzadne napisy(jak to było kiedys na hyperze)
Strony 1