Nie jesteś zalogowany.
Kaze no stigma ja biore ...
Kaze no stigma ja biore ...
Bardzo dzękuje
31 Death Note, nie wiem czy ktoś tego nie tłumaczył... jak coś to może mail: yuuneko@gmail.com
To może i ja o coś poproszę. Mógłby ktoś się zająć Sci-Fi Harry?
P.S. Mavet, mam cię dopisać do listy w "co kto tłumaczy?" ?
"Skazany na zajebistość"
Ja poprosilbym o dokonczenie tlumaczenia serii WINDY TALES
Z góry bardzo dziekuje !
Dzięki Mavet, że zajmiesz się tym tytułem "Kaze no Stigma". W takim razie ja czekam na pierwsze subki.
"Kaze no Stigma" no myslalem ze sie nie doczekam tych napisow :D
the skull man ep2 - jak by ktos to jeszcze translejtnol to by fanie bylo :PP
Będzie ktoś tłumaczył Dennou Coil ??
Death Note 31 by sie przydał
toward the terra 1-6 też
Lovely Complex kolejne odcinki...
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Ja tak jak zwykle proszę o AIKa R-16, Toki wo Kakeru Shoujo, Lucky ☆ Star i Lovely Complex.
Yell pisał, że zabrał się jednak za Death note 31, niedługo będzie Nie naciskajcie go
Jeśli można to mam pytanie czy ktoś będzie tłumaczył "Kono Aozora ni Yakusoku wo" wyszedł pierwszy zsubowany ep grupy Anime-RG.
Ja również jak zwykle sugeruję takie anime:
Over Drive
Shinkyoku Soukai Polyphonica
Lucky Star
Toward The Terra - nad tym pracuje 1 osoba "~malkor", ja robie korektę czasowa do wersji [S^M] - robiłbym bezpośrednio napisy, ale mój Angielski... - swoja droga może chce ktoś pomóc?? > Ogólnie czasu nie ma. Wiecie sami jak to jest
Siemka, jak mbys mogl zrobic napisy do one piece, odcinki wychodza, a napisy powoli...hehe:D, tak w sumie to do eye shield 21 tez...
dzieki
Lovely Complex
Lepiej się zastanówmy jak teraz te napisy zamieszczać, zamiast cały czas tytuły wypisywać:P.
mam prosbe czy moglby ktos dac napisy do Basilisk 24 ep bo akurat nie mozna sciagnac:(