Nie jesteś zalogowany.
No dziekuje, i 1 odcinek to mistrzostwo tego właśnie szukałem ^^
A tak w ogóle wiadomo ile to anime będzie miało łącznie odcinków bo na ann i anidb jest napisane że 37. Ale chodzi mi o to czy tyle będzie łącznie czy tylko pierwsza seria a potem zaczna puszczać następną. A jeśli ktoś wie to niech napisze czy manga kończy się mniej więczej w tym momencie w którym nastąpi odcinek 37 czy jeszcze są jakieś chaptery.
Jak już było mówione kilka razy - będzie 37 odcinków, jest tylko jedna seria, anime podąża wprost proporcjonalnie za mangą, więc wychodzi na to, że w 37 odcinkach się zmieszczą.
Napisy nadal można dodawać?
można dodawać i aktualizować(sam dziś wstawiłem i zaktualizowałem jedne napisy), a nawet można p......ć.
No i już się nie mogę doczekać twoich napisów, bo naprawdę są bardzo dobre, mimo że wszyscy tak psioczą na hardek Kurohany.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
prosił bym o seeda do 26 odcinka DN od APeopleRaw
Napisy są juz
http://chomikuj.pl/Nevar
Folder: Death Note
Miłego oglądania Odcinek świetny ^^
to ja sobie jeszcze poczekam na napisy do wersji RAW
No to ja też umieszczę tutaj swoje:
Do wersji:
- [Kuro-Hana] Death Note - 31 [F15BFB19]
- [S^M] DEATH NOTE 31 RAW
Jakoś mi teraz Death Note teraz nie pasuje. Dla mnie było lepsze jak żył L. Tych dwóch nowych trochę mnie denerwuje.
Jakoś mi teraz Death Note teraz nie pasuje. Dla mnie było lepsze jak żył L. Tych dwóch nowych trochę mnie denerwuje.
O kurde, dzięki za spoiler .
Ostatnio edytowany przez liia (2007-05-19 10:16:25)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Psychopata napisał:Jakoś mi teraz Death Note teraz nie pasuje. Dla mnie było lepsze jak żył L. Tych dwóch nowych trochę mnie denerwuje.
lol?? to był spojler?? to ty jak jesteś na 1 odcinku to nie wchodz w takie termaty...
Nie ma znaczenia, na którym jest odcinku, czy tak trudno jest napisać SPOJLER?
liia napisał:Psychopata napisał:Jakoś mi teraz Death Note teraz nie pasuje. Dla mnie było lepsze jak żył L. Tych dwóch nowych trochę mnie denerwuje.
lol?? to był spojler?? to ty jak jesteś na 1 odcinku to nie wchodz w takie termaty...
Fakt... Przecież od bodajże 6 odcinków L już nie żyje... Czyli, że niby mielibyśmy rozmawiać cały czas o pierwszym epku, by nikogo nie spoilerować? A nie... Najlepiej w ogóle nie rozmawiać o chociażby postaciach, bo ktoś dopiero planuje serie oglądać.
[cytuj=rulezz]Ja jestem na 18 odcinku i tez tego nie wiedziałem. To chyba nie jest problem zaznaczyc, że to spoiler , szczególnie w tak waznej rzeczy jak śmierc L twoja mać
To po co wchodzisz do tego tematu? Tutaj są nowinki o najnowszych epkach.
O czym mamy w takim razie rozmawiać w tym temacie?
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-05-19 10:35:39)
Ja jestem na 18 odcinku i tez tego nie wiedziałem. To chyba nie jest problem zaznaczyc, że to spoiler , szczególnie w tak waznej sprawie jak śmierc L
Ostatnio edytowany przez rulezz (2007-05-19 10:45:22)
Są osoby, które czekają na ukazanie się wszystkich odcinków, poza tym napisanie 7 literowego słowa spojler nie jest czymś trudnym;)
Tak się zagalopowałem, że napisałem 6 literowego słowa:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-05-19 10:37:44)
Jeśli czekają na wszystkie odcinki, to nie powinny wchodzić na takie tematy
Przede wszystkim manga została już wydana i na dobrą sprawę można już teraz powypisywać tak chamskie spoilery, że się odechciewa oglądać.
Proponuję najprostsze rozwiązanie - dopisać "*** SPOILERY!!! ***" do tematu.
Ostatnio edytowany przez copyninja (2007-05-19 10:42:36)
taaa, to przy każdym temacie o danym anime pisać spoiler, bo ktoś może jeszcze nie obejrzał a anime ma już4 lata tak? było minęło i nie jest to już spoilerem skoro miało to miejsce już jakiś czas temu. ja jak zaczynam oglądać jakieś anime, to nie wchodzę na tematy o tym anime żeby nie popsuć sobie frajdy z oglądania i później nie lamentować, że ktoś coś napisał.