Nie jesteś zalogowany.
ehh... mam pytanko od jakiej grupy najlepiej pobierać Shinsen-Subs czy Order ??
ja mam kilkanaście pierwszych odcinków od Shinsen-Subs,
resztę od Order i większej różnicy nie widzę.
Wsumie to już nie wiem która jest lepsza ??
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-05-19 21:13:31)
Ja ciągnę od Black Order i jestem zadowolony:)
Witam
znajdzie sie ktos mily i podesle mi napisy do pierwszych
14 ep wersji [order]
Moj email: buri21@o2.pl
Z gory Dziekuje,
buri
to co lubie to piwo i dobre anime
ehh... mam pytanko od jakiej grupy najlepiej pobierać Shinsen-Subs czy Order ??
najlepiej pociągnąć z RAWa jeżeli są napisy Pl ~~ nic sie nie zlewa...
btw. nie sądzicie że D.G-m to taki mini naruto+bleach z klimą FMA ~~? mam takie dziwne odczucie, klimat bardzo podobny do FMA a niektóre motywy typowo zerżnięte z Naruto czy Bleacha... (te takie mniejsze detale)
Ostatnio edytowany przez tolek_89 (2007-06-05 22:11:07)
Zomg, spójrzmy prawdzie w oczy - D.Gray-man przebija obydwa tytuły i to dosyć mocno. ;o
Prawda. Właśnie nie wiedziałam dokładnie czemu d.gray-man przypomina mi FMA... a to po prostu ten zarąbisty klimat:-p
Każdy ma własne zdanie. Ja nie uważam by przebijał którykolwiek z wyżej wymienionych tytułów.
Ostatnio edytowany przez Nevistus (2007-06-05 22:38:30)
No cóż niewiem czy D.Gray Man przebija FMA (raczej na 100% nie) ponieważ już zupełnie zwątpiłam po przeczytaniu mangi a teraz tylko oglądam/czytam ze względu na Kande:D I oczywiście ze względu na inne ciekawe postacie.
Nie wiem czy ktoś zauważył ale anime D.gray-man wróciło do mangi!! Po tylu badziewnych fillerach ( w sumie to oprócz początkowych epów reszta to była fillery) twórcy w końcu zmądrzeli i powrócili do mangi!! Teraz to będzie już tylko lepiej i D.gray teraz pokaże, że jest to równie dobry shonen jak Bleach czy Naruto... Nie wiem jak wy ale ja zaczynam ściągać znowu d.graya i oglądam od nowa xD
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A już myślałem że wykończą mnie te filery ;/ Lecz jeśli chodzi o klimat to nie robi na mnie wrażenia może jestem już za stary xD
A ciekawe, ile w sumie DGM będzie miał odcinków. Też zrobią z niego takiego tasiemca jak Naruto?
W takim tempie jak teraz, czyli w sumie jeden chapter lub troche więcej na odcinek to całkiem dobrze i zapewne aż takiego tasiemca się nie doczekamy XD a anime jest bardzo dobrze robione, w dobrym stylu i naprawde jest na co popatrzeć...chociaż i tak moim skromnym zdaniem manga jest o niebo lepsza ^^
D.Gray-man super anime!!! Teraz niedawno zacząłem oglądać i wciągnęło mnie tak jak kiedyś Fullmetal Alchemist. Tak apropo nie wiecie kiedy wychodzą nowe odcinki (chodzi mi o dzień i godzinę tak mniej więcej kiedy pojawiają się w necie lub na torrentach)
Zapewne środa godzina 4 rano
Czy byłby ktoś łaskaw na tyle by powiedzieć mi które epy D.Gray'a to fillery?
Hmmmm... skąd ściągnąć mangę D.Gray-man???
Hmmmm... skąd ściągnąć mangę D.Gray-man???
Choćby stąd:P
http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/
Tyle, że po angielsku ma ktoś może namiary na mange D.Gray-man po polsku???
Ostatnio edytowany przez artisabang (2007-11-24 09:16:46)
Gogi: nie jestem na 100% pewien ale fllery zaczynają się chyba bodajże od tego odcinka z drzewem a wracają do mangi bodajże od początku 3 openinga.
Artisabang: http://www.kuroi.webd.pl/SH/index.html
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody