Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chcesz zamówić sobie avatara lub sygnaturę ? To wbijaj na http://cg.blo.pl/
Są tam mili admini, którzy pomogą dojść ci do celu w robieniu avatarka.
Hatake jak dla Ciebie 5 zł:)
~Hatake nie rozumiesz pojęcia zamówić ?! :/
Chodzi o to że składasz zamówienie na avka i oni ci go robią z zaje****ą obróbką graficzną
znaczy sie ze za darmo?
NoooooO :D Sygny, avatary, userbary i loga. Wszystko to za free
~Hatake nie rozumiesz pojęcia zamówić ?! :/
Lubię chwytać za słowka:P
To nie trud zrobić sobie jakiegoś siga, avka czy coś, bo to poczytać 15 minut na necie, zainstalować PS'a i jechać z koksem, ale fakt, brak pomysłu i drugi fakt, wtedy pojawiacie się wy.
Hatake jak dla Ciebie 5 zł:)
Z pirackiego Photoshopa, nie?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-05-19 22:45:38)
w skali do 10 ile dajecie tej stronce ??
powiem krótko pomysł dobry a wykonanie chyba jeszcze lepsze ale nic nie cieszy tak ja zrobienie własnej grafiki i pochwalenie się nią nawet żeby to było kilka kresek w paincie ale włąsne jest własne
Dokładnie, ale jak by co to zapraszam na stronkę
Lordwader, a wy w ogóle robicie te avki? Poprosiłem admina o jeden w sobotę, odpisał, że zrobi jak mu dam materiały. Dałem i spytałem mniej więcej na kiedy można się spodziewać. Już nie odpisał :/
"Skazany na zajebistość"
faktycznie strona godna polecenia
o ile pamietam avatarek i sygnaturka maja okreslac "nas samych" na forach, przedstawiac nasz charakterek i takie tam, wiec jesli ktos ma robic to za nas to lepiej nie miec avka ani sygnaturki
o ile pamietam avatarek i sygnaturka maja okreslac "nas samych" na forach, przedstawiac nasz charakterek i takie tam, wiec jesli ktos ma robic to za nas to lepiej nie miec avka ani sygnaturki
Myślę dokładnie tak samo
A nie znajomość najprostszej przeglądarki zdjęć lub edytora [prócz tych microsoftu wbudowanych w winde] to po prostu obciach
Tak się zastanawiam ile będziesz czekał na avka Zjadacz jak dostaniesz to pochwal nim
A co do strony hmm na pierwszy rzut oka fajna nie przejrzałem jej jeszcze do końca ale całkiem całkiem
A jak zamówić sobie avka na tej stronie??
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-05-23 14:54:37)
diablic napisał:o ile pamietam avatarek i sygnaturka maja okreslac "nas samych" na forach, przedstawiac nasz charakterek i takie tam, wiec jesli ktos ma robic to za nas to lepiej nie miec avka ani sygnaturki
Myślę dokładnie tak samo
A nie znajomość najprostszej przeglądarki zdjęć lub edytora [prócz tych microsoftu wbudowanych w winde] to po prostu obciach
no tak to prawda ale jezeli ktos nie ma czasu aby bawic sie w takie rzeczy, np: ktos ma tylko czas wieczorem. Ja bym nie powiedzial ze to obciach, ktos moze tego wogole ne potrzebowac
Dobijają mnie takie LOLE ! Napisz na forum ( forum / Zamówienia / i tam nowy temat zakładasz ) , że chcesz nowego avka. Opisz go, tzn. rozmiar kolorystyka i rendran. Zrobią w ciagu 24 godzin.
To fajnie, ale jeśli mam pisać na forum, to dlaczego admin na PW odpisał, że zrobi, a potem nie daje znaku życia i nie odpisuje na wiadomości? Mógł od razu napisać co i jak. Poza tym napisałem mu, dlaczego nie chcę opisywać wszystkiego na forum. Zresztą dajcie sobie już luzu, bo i tak usunąłem stronkę z zakładek.
BTW Mnie dobijają takie "LOLE", które:
a) nie znają chyba skrótów, jakimi się posługują
b) rejestrują się chyba tylko po to, żeby zareklamować stronę. Na razie na osiem twoich postów jest 100% reklam jakichś badziewi.
"Skazany na zajebistość"
Strony 1