Nie jesteś zalogowany.
tak jak w temacie oddam wszystko za wszystkie seriie DB UNCUT JAPAN
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-05-20 00:12:14)
zobacz w akcji anime za free tam jest kilka paczek z DB
jak chcesz to się odezwij na gg do mnie bo ja takie posiadam
a-fanrips wydaje od dbz, wydał także 2 pierwsze flimy kinowe dbz w ws:)
jak dostarczysz mi ostatnie 6 odcinków Death Note z polskimi subami, albo nie, najlepiej cała serie w HD z polskimi subami + genialnie przetłumaczoną na polski mangę Death Note dam ci wszytko co wyszło z DB nawet serie AF
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-05-19 21:01:36)
hahaha seria af nie wyszla i pewnie nigdy nie wyjdzie
jak to nei wyszla? nie widziales jej jeszcze? to zaluj chlopie ;] bo naprawde byla swietna.....
wyszly tylko komiksy zrobione przez fanow
~fbaran jest cała seria
Jak mi zapłacisz 194523758473255936583 ruskich rubli to Ci nagram
~RobMeister ~jak chcesz DB DVDrip to odezwij się na gg
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-05-19 21:22:17)
no dobra to daj mi zwiastun
nie allegro tylko poprostu szukam tego i szukam i znalezc nie moge ;] ale widze ze duzo jest chetnych zeby mi pomoc....bardzo sie ciesze
jak chcesz mogę Ci dac torrenta do pierwszego sezonu DB w wersji Japońskiej (orginalnej), bez cenzury i bez wycietych scenek
ja mam kilka linkow do DBZ HD
prosze o kolejne propozycje
tez chce ;] ja moge dac cala sage DB , DBZ i DBGT oraz wszystkie kinowki... pozdraiwma
korzystając z okazji czy ktoś ma wszystkie serie dragon ball'a bez cenzury i w wersji dual audio tzn japonsko-amerykanskiej?(o ile takowa istnieje) jak coś prosiłbym o odezw na gg lub pw
Z tego co pamiętam chociaż mogę się mylić to dbz nie został wydany w 2 scieżkach dzwiękowych xp? DB na pewno i DBGT.
Hmm ja także mam wszystkie serie, tylko ,że na 27 dvd ^^" DB jest w ogm, dbz w avi, natomiast gt w ogm