Nie jesteś zalogowany.
A zobaczysz jeszcze lepsze(demoniczny śmiech)ale wiecej nie zdradze żeby nie było że spojleruje xD
A zobaczysz jeszcze lepsze(demoniczny śmiech)ale wiecej nie zdradze żeby nie było że spojleruje xD
Wiem że zobaczę lepsze , jestem na bieżąco z mangą
Sam mówisz że nie oglądasz Claymora to w takim razie skąd możesz wiedzieć że nie bije na łeb DN??
p.s. Kocham takie posty ludzie nie widzą, nie wiedzą a piszą
Masz racje, po prostu nie wiem jak jest i tyle, bo nie oglądałem (oglądam) Claymora, ale jak zauważył ~Aizen, porównanie DN a tego jest chybione. Niemniej, moja opinia co do tego anime powinna opierać się na kilku odcinkach przynajmniej, dlatego tez jak obejżę to sie wypowiem.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-05-17 17:29:21)
Niemniej, moja pełna opinia co do tego anime powinna opierać się na kilku odcinkach przynajmniej, dlatego tez jak obejżę to sie wypowiem.
Przynajmniej siedmiu
najlepiej poczekaj na wszystkie(ponoć ma być ich 26)i wtedy oceń^^ tak chyba będzie najlepiej^^
Mam pytanko mógł by mi ktoś wysłać link do napisów na pm do claymore ep. 7? bo jak się nie mylę NarwanyGrzybiarz zrobił napisy...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Napisz na PW do niego a prześle ci na 100 %
Obejrzałem 7ep. i powiem, że naprawdę zaje***y tylko ciekawi mnie kiedy skończy się przeszłość clare i terresy.. nie żebym narzekał bo akcja naprawdę zajebicho ale mam złe wspomnienia po Tenjou Tenge (wspomnienia to większość anime...)
Po tytułach nastepnych odcinków i znajomosci mangi wnioskuje, iż ósmy episod bedzie ostatnim odcinkiem nawiązującym do przeszłości Clare.
Ostatnio edytowany przez szubiel (2007-05-19 20:50:21)
Mam pytanko mógł by mi ktoś wysłać napisydo claymore ep. 7
Na moje oko to dopiero przy 12 wrócimy do wątku z Clare i Rakim^^
Na moje oko to dopiero przy 12 wrócimy do wątku z Clare i Rakim^^
Jakim cudem?:)
Ot przeczucie^^
PO tytułach które wyczytałem na anidb również mi się wydaje, że w 12
Jesli ktos jeszcze potrzebuje napiski niech pisze do mnie na PM. Dostaje wiadomosci na gg ale niestety czasem nie moge od razu przeslac a pozniej zapominam Dlatego jesli jeszcze ktos chce to niech da znac
Uprzejmie proszę o napisy do Claymore 07 jesli ktoś zdążył zassac
EDIT : Wysłałem PM
Ostatnio edytowany przez Mordarg (2007-05-20 15:43:14)
Deshirey & Yaqb będą dzisiaj napisy do 7 ??
Deshirey & Yaqb będą dzisiaj napisy do 7 ??
Będą .
SPOJJJJJLEEEEEEEEEER
Mam pytanie do tych co czytali 12 tom^^ Czy nie wydaje sie wam że claymore z krótkimi włosami walcząca z abyssem to facet?? Jak nie spojrze to facet dla mnie... ale może sie myle;P jak sciagne chaptery z 13 tomu to moze sie wyjasni;P
SPOJJJJJLEEEEEEEEEER
Wie ktoś kiedy w japonii wyszedł ostatni chapter?? to sobie bede odliczał dni do nastepnego;P
Uprzejmie proszę o napisy do Claymore 07