Nie jesteś zalogowany.
witam, bardzo chciałbym obejrzeć sobie claymore dlatego prosze by ktoś przesłał mi na PM linka do wszystkich 7 epów grópy [Eclipse] które wyszły, z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez mari0 (2007-05-20 21:12:08)
Witam a ja bym zas chcial napisy 1-4 odc:< do wersji eclipse jesli ktos ma niech przesle na d4ru@o2.pl z gory dzieki!
witam, bardzo chciałbym obejrzeć sobie claymore dlatego prosze by ktoś przesłał mi na PM linka do wszystkich 7 epów grópy [Eclipse] które wyszły, z góry dzięki
http://www.fansub.tv i poszukać, na pewną są i ddl i torrenty
SPOILER
SPOJJJJJLEEEEEEEEEER
Mam pytanie do tych co czytali 12 tom^^ Czy nie wydaje sie wam że claymore z krótkimi włosami walcząca z abyssem to facet?? Jak nie spojrze to facet dla mnie... ale może sie myle;P jak sciagne chaptery z 13 tomu to moze sie wyjasni;P
SPOJJJJJLEEEEEEEEEER
Wie ktoś kiedy w japonii wyszedł ostatni chapter?? to sobie bede odliczał dni do nastepnego;P
Nie sądze by był to facet, od samego początku wyglądało to po prostu na babochłopa (i tym się chyba okazało - mówiły "she" nie "he")
podejrzewam że czwarty rozdział 13 tomu powinien ukazać się na dniach, niestey storna wydawnictwa które wydaje Monthly Shonen Jump jest po japońsku i nic z krzaczków nie wywnioskowałem.
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-05-20 21:48:03)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
dzieki opcy, pozdro
Deshirey dzięki wielikie
dzieki wam bardzo;)
Paranoja teraz to już nie można nawet skomentować napisów i ich wyszukać.
Więc napiszę tutaj o błędach
Korzystałem jak zawsze z napisów w formacie ass do wersji Eclipsh264
- napisy w openigu idą z wyprzedzeniem
- brak polskich znaków w tytule odcinka
Tak to jak zwykle napisy bdb
Edit:
A jeśli chodzi o odcinek to z początku wydawał mi się nienajlepszy, ale pod koniec już lepiej. No i następnego się doczeka ć nie mogę
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-05-20 23:38:47)
Kobieta z imieniem Ray??
Znalazłem nastepujący błąd:
0:04:19.00 --> 0:04:25.52
Jest: Chyba nie wysłali numerów od dwa do pięć tylko po to, żeby zabić kilka Yom, prawda?
Powinno być: Chyba nie wysłali numerów od dwa do cztery tylko po to, żeby zabić kilka Yom, prawda?
Znalazłem nastepujący błąd:
0:04:19.00 --> 0:04:25.52
Jest: Chyba nie wysłali numerów od dwa do pięć tylko po to, żeby zabić kilka Yom, prawda?
Powinno być: Chyba nie wysłali numerów od dwa do cztery tylko po to, żeby zabić kilka Yom, prawda?
eee ty oglądałeś ten odcinek??
eee ty oglądałeś ten odcinek??
Nie zabardzo rozumiem te pytanie. Oczywistym jest chyba, że go oglądałem, nawet bez napisów. Mam na dzieję że to nie jest dla Ciebie, aż taki wielki szok.
tu było coś głupiego[baka][ukryty]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-05-21 08:44:46)
gdybyś oglądał, to być tego pytania nie zadał. skoro 4 najsilniejsze claymore oprócz numeru 1 to chyba oczywiste, że musiały mieć numery: 2,3,4,5 nie?
Tak tylko to jest moment gdy numer 3 i 4 myslały że są tylko we trzy, warz znowo przybyłem numerem 2. Nie wiedziały jeszcze o tym, że ma do nich dołączyć 4 osoba (nowy numer dwa). Tkaże oczywiste jest, że mówiła jedna z nich (nie pamiętam imienia) "od 2 do 4", anie "od 2 do 5"
Ostatnio edytowany przez szubiel (2007-05-21 08:39:13)
To wy chyba nie oglądaliście . Claymore która to wypowiada nie wiedziała jeszcze że ich będzie 4 (przedstawiono dopiero pierwsze 3). Z resztą w ścieżce audio liczebniki są po angielsku więc wystarczy włączyć ten fragment i będzie jasne.
EDIT: eh nie zdarzyłem .
Ostatnio edytowany przez m_jay (2007-05-21 08:41:29)
No w końcu odcinek na "dziesiątkę" oby tak dalej^^
Kobieta z imieniem Ray??
To zdrobnienie od Rachel (rejczel), pod koniec dwunastego tomu ta nowa nr 3 (Audrey) przedstawia ich Riful przed walką.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
A chyba że tak;P