Nie jesteś zalogowany.
Captain Tsubasa: ESP,JAP !
Wbijac w ten link i wszystko jasne !!!
http://www.tsubasa.pl/forum/viewtopic.php?p=13663#13663
Odcinków jest narazie 21 jakis hiszpan wrzuca je na emule
Sa tez napisy Hiszpanskie w str jeden odcinek wzy 260 mb esp,jap
Ktos ie wezmie za tłumaczenie ????
Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie
O w pytkę, tylko patrz post Maxio ...
EDIT: TU macie poprawny link
Interesuje mnie tylko jedna rzecz a mianowicie plik jest w .avi a ma 2 ścieżki dźwiękowe... ciekawe czy mój xbox sobie z tym poradzi
Ps. I szkoda, że na emule bo mi ten program nie siada (max 2kb na 140:P) mam nadzieje, że za niedługo znajdę to na torrentach... czy ddl....
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-05-21 16:01:18)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No wiem a jak teraz dałem na emule to nawet połączyć nie chciało....
Ja to sciagam od 2 miesiecy i mam dopiero 64% pierwszego odcinka, wiec nie spodziewajcie sie kosmicznych transferow
Interesuje mnie tylko jedna rzecz a mianowicie plik jest w .avi a ma 2 ścieżki dźwiękowe... ciekawe czy mój xbox sobie z tym poradzi
To zostaw która cię interesuje a tę co nie wywal np w VirtualDubModzie. Operacja trwa kilka sekund, nie zmienia kodeków a usunei tylko ścieżkę i sprawi że plik będzie mniej zabierał mb to nawet plus
Ps. I szkoda, że na emule bo mi ten program nie siada (max 2kb na 140:P) mam nadzieje, że za niedługo znajdę to na torrentach... czy ddl....
Polecam Xtreme Mod - feel the difrence.
Najlepiej to zdobyć ang. suby wtedy napewno by ktoś się za to wziął...
bunio11 nie mógł byś umieszczać tych plików na jakiś serv?
a jak zmienic sciezke dzwiekowa w subeditcie?
Na serwer ??
Mogłbym i chyba bede, ale nie wiem kiedy
Jak bym miał wstawic to i tak linki pojdą na stronę którą zrobiłem z kolegą
Adres podamy jak ją całkowicie skonczymy
Strona robimy poniewaz lubimy CT, a tsubasa.pl padło tak, ze juz nie wstanie dlatego chcemy wszytsko zrobic od nowa
czy ktos juz sciagnal jakis odcinek?
HMM no to macie cos z nowosci na rynku ktos zaczol wydawac DVDripa Tsubasy z Angielskimi napisami.
http://www.hiei-tf.fr/frenchies-subs/
Właśnie ściągnąłem ten pierwszy ep z angielskim hardsubem:) Jakość bardzo dobra I z tego co widzę tłumaczenie też na wysokim poziomie
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-05-28 15:56:33)
ja nie moge sciagac ostatnio z megauploda bo pisze ze pasmo zajete i ze bedzie mozna sciagac za iles tam godzin
Ale przecież ten z angielskim hardsubem jest na torrencie
heh zauwazylem moj blad.ale jak narazie tam jest chyba jede odcinek na ich serwerze