Nie jesteś zalogowany.
jak by mógł ktoś przetłumaczyć anime "Kekkaishi" i "Witchblade" to będę wdzięczny ;] witchblade jest przetłumaczone do odcinka 9 i chyba dalej już nie ruszy Y_Y wiec jak kto może z góry thx już w wersji angielskiej jest epkow 19
Pozdrawiam Zmora
Niedokończone serie...
Night Head Genesis
Code Geas
Ostatnie suby wyszły ponad miesiąc temu.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-05-22 09:37:24)
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou jest tłumaczone...
Proszę o Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002)(od 5 epizodu), bo zdaje się że po tym kilkudniowym wyłączeniu je wcięło....
!!!!EYESHIELD 21 AND YUU YUU HAKUSHO AND SAIYUUKI AND HUNTER X HUNTER!!!! !!!!EYESHIELD 21 AND YUU YUU HAKUSHO AND SAIYUUKI AND HUNTER X HUNTER!!!! !!!!EYESHIELD 21 AND YUU YUU HAKUSHO AND SAIYUUKI AND HUNTER X HUNTER!!!! !!!!EYESHIELD 21 AND YUU YUU HAKUSHO AND SAIYUUKI AND HUNTER X HUNTER!!!! !!!!EYESHIELD 21 AND YUU YUU HAKUSHO AND SAIYUUKI AND HUNTER X HUNTER!!!! !!!!EYESHIELD 21 AND YUU YUU HAKUSHO AND SAIYUUKI AND HUNTER X HUNTER!!!! !!!!EYESHIELD 21 AND YUU YUU HAKUSHO AND SAIYUUKI AND HUNTER X HUNTER!!!!
Z góry thx.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou jest tłumaczone...
nie wiem czemu ale wpisywalem kilkukrotnie tytul i nie wyswietlalo napisow , musialem literowke walnac , sry za prosbe o napisy ktore juz sa
Jeśli ktoś może to 009-1 oraz Hataraki man.
JAKBY KTOŚ MÓGŁBY TO NIECH MI PRZETŁUMACZY "Kaze no Stigma" do wersji *.mkv. PRZETŁUMACZYŁEM PIERWSZE 3 ODCINKI I NIEDŁUGO JE UDOSTĘPNIĘ NA ANIMESUB, ALE JAKBY KTOŚ MÓGŁBY MNIE WSPOMÓC BYŁBYM WDZIĘCZNY.
Ja postaram się z kumplem zrobić 4 odcinek Kaze no stigma i jak nam wyjdzie to możemy tłumaczyć dalej Ale napisy na pewno nie będą prędzej niż w piątek-sobotę
Jeśli ktoś może to 009-1 oraz Hataraki man.
009-1 nie zostanie przetłumaczone, ponieważ jest na to licencja w USA wykupiona i żadna grupa się za to nie wzięła. Jedna, która wydała 2 epki zrezygnowała z powyższego powodu. Zostaje jedynie czekać na DVDripa. Swoją drogą chciałem się kiedyś za to wziąć xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja tak jak zwykle proszę o AIKa R-16, Lucky ☆ Star i Lovely Complex.
Leeon tłumaczy chyba Lucky Star z tego co czytałem i sam mi pisał że tłumaczy
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2007-05-22 14:11:06)
no wlasnie juz wyszlo 9 odcinkow luckystara.[koniectematu]sorry za pismo ale pisze to jedna reka
bardzo prosze o przetłumaczenie Gigantic Formula
A oto i rewelacyjny ending(najlepszy jaki dotychczas widziałem): http://youtube.com/watch?v=djvYSesVQtw
Jakość pozostawia wiele do życzenia, trzeba przyznać ze robi wrażenie(nie jestem pewny ale gdy oglądałem gankutsuou to ending był chyba pozbawiony napisów końcowych, hmm...).
O tym anime wspominałem już wcześniej i zachęcam do tłumaczenia, naprawdę warto:)
Stellvia of the Universe nie ma pierwszego epka dziwne moge prosic moje gg 9514703 ale lepiej wchodzccie na email marekwawrzynek@vp.pl
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-05-22 20:10:56)
Renkin San-kyuu Magical Pokaan - szukałem ale znalazłem tylko pierwszy ep :/
Ja tak jak zwykle proszę o , Lucky ☆ Star.
przylaczam sie do prosby:D
i jesio lovely idol Lovely Idol
Ostatnio edytowany przez aya20 (2007-05-22 20:33:30)