Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zna ktoś może tytuł piosenki z endingu?
I tak przy okazji openingu z Naruto.
Tsukiakari.
A Naruto ma 9 openingów róznych.
Ostatnio edytowany przez Nanami (2007-05-22 15:48:31)
No, chyba ze ktoś szuka endingu i openingu w wersji TV, to wyciągnełam sobie z anime
Sorki sorki, chodziło o opening z shuppuuden. Małe niedomówienie ^^.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-05-22 17:09:23)
Tytuł to napewno "Hero's come back" a wykonawcy to chyba nobodyknows.
A Darker Than Black bardzo mi się podoba i myśle że jest potencjal w tej seri, mogą się autorzy wykazać.
Może ktoś wrzucić gdzieś na serwer i dać 7 odcinek(raw) ale w avi nie mkv?
Ostatnio edytowany przez Bilek (2007-05-25 13:05:42)
No więc po sześciu epach mogę powiedzieć że anime ma zadatki na dobrą serie, niech tylko tego nie spartolą
Eee no 7 odcinek był absolutnie słaby zarówno jakościowo jak i klimatycznie^^
No cóz, scena z Hei'em jak dla mnie uratowała sprawe... No i jeszcze Mao. Pare scen było całkiem smiesznych, ale reszta dla mnie mało strawna, choc zapału nie osłabiło mi to do ogladania <3
UWAGA SPOILERY MALUTKIE XD Az sobie RAWA sciagnełam 8 epka by zobaczyc, czy rózowowłosa palantka pójdzie do piachu - niestety nie XD Ale za to jest całkiem sporo Mao, co jest dla mnie plusem, ponadto zobaczymy jak uzywa swoich kontraktorskich mocy
A teraz konkurs, ciekawe kto zgadnie, jaka zapłate za kontrakt ma ten gość, co moze podmieniac ciała? XD
Ostatnio edytowany przez Nanami (2007-05-29 20:04:12)
Eee no 7 odcinek był absolutnie słaby zarówno jakościowo jak i klimatycznie^^
"Jakościowo"? To znaczy? Narysowany był, jak zwykle, w pytę. Do fabuły też nic nie mam.
A teraz konkurs, ciekawe kto zgadnie, jaka zapłate za kontrakt ma ten gość, co moze podmieniac ciała? XD
nikt nie zgadnie bo nie bylo to w zaden sposob wyjasnione :]
Nanami napisał:A teraz konkurs, ciekawe kto zgadnie, jaka zapłate za kontrakt ma ten gość, co moze podmieniac ciała? XD
nikt nie zgadnie bo nie bylo to w zaden sposob wyjasnione :]
Dlatego napisała "Kto zgadnie?" a nie kto "Napisze".
Ja uważam, że musi wąhać ciała z którymi się zamienił, czy coś takiego. Na pewno coś z węchem.
Musi wąchać skarpetkę, która pochodzi od jego starego ciała.
Ano Uwaga na SPOILERY z odcinków 9, 10, 11.
Odcinki 9 i 10 są baaardzo ciekawe, dla mnie głównie ze wzgledu na bezposrednie spotkanie Hei'a z Misaki. Ale przyznam, dosyć tępa chyba jest, przeciez to takie oczywiste, ze Li i BK201 to te same osoby, a w tych dwóch odcinkach jak pod nosem jej sie przewija to juz w ogóle... Ten elf ma fajna moc, tylko jak otwiera sobie nożem żyły, brrrrr. Ale jakos nie wypatrzyłam tego, w jaki sposób spłaca swój kontrakt. A jego pojedynek z Hei'em, no po prostu świetny, przynajmniej ukazują, ze Hei doskonały nie jest i dosyc łatwo go załatwic, tylko zawsze ma farta. Uwielbiam tego typu odcinki, z duza ilościa wartkiej akcji.
A w odcinku 11... Hei wybiera się z garstka innych ludzi do Bramy Piekieł! By móc pooglądac prawdziwe gwiazdy, a nie te sztuczne. Oczywiscie nie bedzie mu dane w spokoju poogladac, dodatkowo wiadomo, kontraktor w poblizu Bramy... Zapowiada sie ciekawie bardzo.
EDIT: Jestem po RAWie 11 epka. I jestem zachwycona, już się nie mogę doczekać 12 epizodu! Pojawia się siostra Li, Bai. I młody Hei AAA, ja chce juz za tydzien! A ten odcinek był pełen dreszczyku, ukrywanie swojej prawdziwej tożsamości, zabójstwo, o mało nie narycie... :D
Ostatnio edytowany przez Nanami (2007-06-15 21:36:21)
Hei właśnie jest dość mocny , bo jako jedyny spośród ESPów ( ;P ) nie polega tylko na swojej mocy. Cwany , twardy skurczybyk.
BTW ep 12 ni w ząb nie zrozumiałem .
No i koniec tego anime. Nie wiem jak Wam , ale mi się zakończenie średnio podobało. Dodając do tego kiepski drugi op. , anime raczej mnie zawiodło - myślałem że będzie wybitne , ale jak dla mnie średniak.
a mnie właśnie podobało zakończenie i imo drugi op jest lepszy od pierwszego:)
jest to na pewno jedno z moim ulubionych anime.
Zakonczenie mnie w sumie satysfakcjonuje, ale pozostaje mi nutka żalu z powodu niewykorzystanego potencjału i zbyt wielu niedopowiedzianych kwestii. Być moze w 26 (który jest dodatkiem do DVD i ma byc luzno powiązany) troche załataja te dziury fabularne.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna