Nie jesteś zalogowany.
blehehehe... no widzisz czacha222, co ja bym bez ciebie zrobił ;]
Poprawiłem tamtego posta. Dobrze, a może i wręcz ciekawe jest to, że podczas korekty takich błędów nie robię
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-05-06 16:47:49)
blehehehe... no widzisz czacha222, co ja bym bez ciebie zrobił ;]
Poprawiłem tamtego posta. Dobrze, a może i wręcz ciekawe jest to, że podczas korekty takich błędów nie robię
Nie przejmuj się. Zrobiłem to, bo nie mogłem się powstrzymać. Widać odbija mi na starość
Udostępniamy napisy do 13 epka Kenichi. Pozdrawiam^^
Taki miły dodatek. 15 epek Jigoku.
Info: Od tego tygodnia suby będę robił wyłącznie w weekendy, więc częstość ich wydawania spadnie. Zatem bądźcie cierpliwi.
Możecie już sobie ściągać 12 subki do Saiunkoku Monogatari. Miłego oglądania
Witam nadal tłumaczycie Kenichi?? na necie jest już 19 epek(umai-Doremi) jeśli tak to czekam na napisy już prawie dobiłem do 13 epka
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-05-12 13:04:29)
Do 14 są gotowe, ale zostaną zauploadowane dopiero jak 15 epek trafi do korekty. Wszelkie info na temat projektów wstrzymanych czasowo są na naszej stronce lub na forum.
To znowu ja.... 14 epek Kenichi do pobrania.
Potwory morskie nie muszą być takie złe...
Suby do 19 epka Gintamy już do pobrania. Ukłon w stronę korektora serii, Krustego. No i tym miłym akcentem ja kończę swoją przygodę z Gintamą. Teraz całość projektu spoczywa na lb333, no i oczywiście korekcie, czyli Krustym
Weee, elegancko Chyba jedyne suby, na które czekam z niecierpliwością.
"Skazany na zajebistość"
Stokroć dzięki
Hehe, jak będzie dużo komentarzy, to jutro wrzucę do 20 epka.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-05-13 21:30:57)
Jak obejrzę, to koment poleci
"Skazany na zajebistość"
Żartowałem, i tak bym wrzucił dziś 20 epek: [klik-klik].
2 epek Angel's Feather już do pobrania.
Możecie pobierać 15 subki do Kenichi. Pozdrawiam^^
Kiedy będą napisy do 16 epka? I co ile można się ich mniej więcej spodziewać? Nie żebym popędzał, ale chcę wiedzieć kiedy ściągać ew. czy samemu sobie tłumaczyć (co, nie ukrywam będzie trudne ).
Kiedy będą napisy do 16 epka? I co ile można się ich mniej więcej spodziewać? Nie żebym popędzał, ale chcę wiedzieć kiedy ściągać ew. czy samemu sobie tłumaczyć (co, nie ukrywam będzie trudne ).
Ja wiem, najlepiej, to żeby były codziennie. Ale tak się nie da
Tłumaczenie - 2-3dni [bywa z tym różnie]
korekta - długo [2 korektórów, z czego jeden ma bardzo mało czasu]
typsetting i ass [też trochę schodzi]
Sumując wszystko plus dodają fakt, że Sagiri tłumaczy też coś innego... trudno powiedzieć kiedy następny epek
Możecie pobierać suby do 13 epka SM. Pozdrawiam^^
Można już pobrać czwarty epek MP.