Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ale jesli puszcza w Szczecinie, to moze wybierzemy sie jakos w trojke lub w wiecej osob z ansi?
Ale dobry pomysł żeby tak jakoś paczke z Ansi zebrać, oczywiście z okolic swojego miasta i pojść
Ps: Nevar jak coś to można by sie było zgadać
Ktoś z poznania idzie??
Szczecin!
Ok. Jak film bedzie wyswietlany w Szczecinie, to zaloze osobny temat :]
Też z chęcią wybiorę się na to Anime. Faktycznie rzadko w naszych kinach możemy uświadczyć jakąś produkcję Anime, a teraz nadaża się ku temu okazja
Czytałem 3 tomy "Ziemiomorza" ("Czarnoksiężnik z Archipelagu", "Grobowce Atuanu" i "Najdalszy Brzeg") w gimnazjum, i miło wspominam ich lekturę. Fakt, dla osób lubiących książki, w których dużo się dzieje, mogą być przynudnawe (szczególnie "Grobowce"), ale mnie takie rzeczy nie odstraszają. Trzeba przyznać, mają klimat. Szczególnie właśnie podobał mi się drugi tom.
No, a jeśli chodzi o film to chętnie bym się wybrał, tylko tak jak większość osób z tego co widzę - nie mam z kim ;P
Także jeśli wybiera się ktoś z Dąbrowy, Sosnowca, Katowic lub okolic - proszę o kontakt.
Wszystkie tomy były bardzo dobre. A jedna ekranizacja już tego była i to nie specjalna.. Ciekawe czy to już wyświetlają? Jakby co to wawa.. może pójdę ale nie sam..
Ostatnio edytowany przez rutek (2007-05-07 16:18:36)
Hm... jestem właśnie po lekturze gazety telewizyjnej (nie pytajcie gdzie odbywała się lektura, bo to raczej intymna sprawa ).
Wyglada na to, że Jamerykanie dopiero za ok. 2 lata obejrzą sobie to anime w kinach. Powód - jakieś potyczki sądowe o praw autorskie, czy też wykorzystanie niezgodne utworu. Cóż, przynajmniej raz bedziemy legalnie ciut szybsi
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Dokładnie. Ponoć mysz pod miotłą w tle, to była myszka Miki . Straszne podobieństwo: uszy, ogon, małe oczka i klęła pod nosem od faków. [roftl]
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-05-22 21:21:43)
Jeszcze nie byłem, bo osoba, z która idę nie może sie zebrać.
W Krakowie w Kinie pod Baranami leciały na raz 3 filmy Studia Ghibli:
SPIRITED AWAY. W KRAINIE BOGÓW
RUCHOMY ZAMEK HAURU
i
OPOWIEŚCI Z ZIEMIOMORZA
Mam nadzieje, że to powtórzą, bo chętnie bym poszedł. Albo przynajmniej jakiś Enemef
wie ktos moze kiedy bedzie puszczane w szczecinie te anime?? opowiesci z ziemiomorza??
Ktoś z poznania idzie??
Bym poszedł, ale Kinepolis to dla mnie drugi koniec miasta i mi szkoda czasu, a z tego co się orientuję to nigdzie indziej nie puszczają.
Strony Poprzednia 1 2