Nie jesteś zalogowany.
Jak chcesz możemy porozmawiać na ten temat lecz lepiej sie przygotuj bo ja jestem obcykany w sprawach chrześcijaństwa, wiary w boga, i spraw duchowych itp .
Bo nie bez powodu przestałem wierzyć!
To nie jest mój kaprys, wybryk czy jeszcze coś innego tylko bardzo poważnie przemyślany wybór!
Już nie poruszając kwestii, czy można wierzyć bądź nie wierzyć z wyboru, uprzedzam: lepiej nie rób sobie nadziei na jakiś intelektualny kombat z Yakiem. On tu startuje trochę jakby poza konkursem.
rexo napisał:Jak chcesz możemy porozmawiać na ten temat lecz lepiej sie przygotuj bo ja jestem obcykany w sprawach chrześcijaństwa, wiary w boga, i spraw duchowych itp .
Bo nie bez powodu przestałem wierzyć!
To nie jest mój kaprys, wybryk czy jeszcze coś innego tylko bardzo poważnie przemyślany wybór!Już nie poruszając kwestii, czy można wierzyć bądź nie wierzyć z wyboru, uprzedzam: lepiej nie rób sobie nadziei na jakiś intelektualny kombat z Yakiem. On tu startuje trochę jakby poza konkursem.
Co oznacza "On tu startuje trochę jakby poza konkursem"?
Sory ale to on przeprowadził atak, ja wysunąłem obronę.
Z grzeczności zaproponowałem konwersację jeżeli ktoś ma jakieś pytania/uwagi aby tu nie spamować na ten temat.
A tego "lepiej nie rób sobie nadziei na jakiś intelektualny kombat z Yakiem" nie komentuje.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-23 20:44:36)
A szkoda;P Też liczyłem na jakąś debate;P a z rexo nie bardzo mam jak bo podobne stanowisko zajmujemy(w sensie poglądów)
a z rexo nie bardzo mam jak bo podobne stanowisko zajmujemy(w sensie poglądów)
nom a pokonwersować oczywiście możemy lecz przydały by się osoby które zajmują przeciwne stanowisko.
Co oznacza "On tu startuje trochę jakby poza konkursem"?
Sam się przekonasz.
Sory ale to on przeprowadził atak, ja wysunąłem obronę.
Z grzeczności zaproponowałem konwersację jeżeli ktoś ma jakieś pytania/uwagi aby tu nie spamować na ten temat.
Z czystej grzeczności pozostaje mi życzyć Wam miłej zabawy.
A tego "lepiej nie rób sobie nadziei na jakiś intelektualny kombat z Yakiem" nie komentuje.
Nie będę się prosił. Mi tam nie zależy.
rexo napisał:Co oznacza "On tu startuje trochę jakby poza konkursem"?
Sam się przekonasz.
Wiesz co by nie było i się niedziało każdy dla mnie jest równy i nie ma czegoś takiego jak ktoś poza konkursem, niestety nie wszyscy tak to widzą .
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-23 20:59:47)
Obiwanshinobi napisał:rexo napisał:Co oznacza "On tu startuje trochę jakby poza konkursem"?
Sam się przekonasz.
Wiesz co by nie było i się niedziało każdy dla mnie jest równy i nie ma czegoś takiego jak ktoś poza konkursem, niestety nie wszyscy tak to widzą .
Alle Menschen werden Brüder
Nie musisz się trudzić i pisać po niemiecku do mnie bo ja tego nie rozumiem jedyne języki jakie rozumiem to Polski i Angielski (no i proste słowa japońskie).
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-23 21:10:06)
~obiwanshinobi
może zrobimy listę osób które będą pomagać Hatake? Oraz też druga rzecz Hatake musiał by wyrazić zgodę na coś takiego bo inaczej pewnie pisalibyśmy niepotrzebnie:D
za przeproszeniem - przestać pier^olić takie bzdety! uważasz, że ~Hatake to jakieś chodzące TV-show, czy jak?? nie masz absolutnie żadnego szacunku.
EDIT
nie "Brueder" tylko "Bruedern" - taki szczegół;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-23 21:16:09)
Obiwanshinobi napisał:Alle Menschen werden Brüder
Nie musisz się trudzić i pisać po niemiecku do mnie bo ja tego nie rozumiem jedyne języki jakie rozumiem to Polski i Angielski (no i proste słowa japońskie).
Powiadasz.
nie "Brueder" tylko "Bruedern" - taki szczegół;)
A kuku.
P.S.Sorawka za post pod postem.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-23 21:18:51)
rexo napisał:Obiwanshinobi napisał:Sam się przekonasz.
Są równi i równiejsi. Są ludzie parapety i krawężniki. Z Obim nie wdawaj się w takie wymiany zdań Taka rada na przyszłość
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Są równi i równiejsi. Są ludzie parapety i krawężniki. Z Obim nie wdawaj się w takie wymiany zdań Taka rada na przyszłość
Niby czemu, jest adminem, moderatorem? I co nie moge mieć swojego zdania?
Sory ale nie obrażam nikogo i nie zamieżam się bać waszych pogróżek gdyż ja szanuje każde poglądy, a forum jest po to aby dyskutować.
Jeśli złamałem regulamin, prosze o punkt konkretny. Nie rozumiem waszego stanowiska, jakbym się miał bać.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-23 21:25:46)
Quithe napisał:Są równi i równiejsi. Są ludzie parapety i krawężniki. Z Obim nie wdawaj się w takie wymiany zdań Taka rada na przyszłość
Niby czemu, jest adminem, moderatorem? I co nie moge mieć swojego zdania.
Sory ale nie obrażam nikogo i nie zamieżam się bać waszych pogróżek gdyż ja szanuje każde poglądy.
Ech, nie zaskoczyłeś po tym, co Obi Ci odpisywał Jak pobędziesz na forum (nie kojarzę Cię z niego) to się przekonasz xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No i właśnie dlatego pytam się o co chodzi bo nie zaskoczyłem.
A wyczuwam dziwną konspirację. Jeśli to tajemnica to nie ma problemu.
Domyślam się że może chodzić o pisanie nie na temat. Lecz wyraźnie zaznaczam przy wiekszości postów aby pisać do mnie na priv w tych sprawach o których rozmawialiśmy.
A na forum nie zawze jestem. Piszę raczej tylko w tematach które mnie interesują.
"P.S.Sorawka za post pod postem." jeśli chodzi o moje posty to wytłumaczyłem to już z 10 razy . I przeprosiłem za pomyłkę.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-23 21:30:59)
Quithe napisał:Są równi i równiejsi. Są ludzie parapety i krawężniki. Z Obim nie wdawaj się w takie wymiany zdań Taka rada na przyszłość
Niby czemu, jest adminem, moderatorem?
Gorzej, znacznie gorzej. Pomóż mi, Obiwanshinobi. Jesteś moją jedyną nadzieją.
- że sparafrazuję.
I co nie moge mieć swojego zdania?
Sory ale nie obrażam nikogo i nie zamieżam się bać waszych pogróżek gdyż ja szanuje każde poglądy, a forum jest po to aby dyskutować.
Nie boisz się? To jesteś twardy jak sam komisarz Gondor. Baj de łej, naprawdę "każde poglądy" szanujesz? No, no...
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-23 21:32:36)
Nie boisz się? To jesteś twardy jak sam komisarz Gondor. Baj de łej, naprawdę "każde poglądy" szanujesz? No, no...
Oczywiście nie koniecznie muszę się z nimi zgadzać lecz jeśli każdy by miał takie same to by nie było ciekawie.
A raczej było by nudno.
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-23 21:36:42)
marcin2 napisał:nie "Brueder" tylko "Bruedern" - taki szczegół;)
znam ten język perfekcyjnie, i liczba mnoga od wyrazu "Bruder" --> "Bruedern"
nie ukrywam zaskoczenia. jednak jest to w ramach prawidowej pisowni - błąd.
sory na OT;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-23 21:33:22)
Kamikaze napisał:może zrobimy listę osób które będą pomagać Hatake? Oraz też druga rzecz Hatake musiał by wyrazić zgodę na coś takiego bo inaczej pewnie pisalibyśmy niepotrzebnie:D
za przeproszeniem - przestać pier^olić takie bzdety! uważasz, że ~Hatake to jakieś chodzące TV-show, czy jak?? nie masz absolutnie żadnego szacunku.
Dobra nie chciałem nikogo urazić, Hatake wybaczysz mi za to co zrobiłem?? wybaczysz mi kiedyś??:D
Co do szacunku posiadam go oraz jest przysłowie "Nie oceniaj książki po okładce" czasem skutkuje ^^
~Kamikaze piszesz o szacunku, a to co ma wg. ciebie być?! - [cytuj]"Hatake wybaczysz mi za to co zrobiłem?? wybaczysz mi kiedyś??:D" [/quote]
weż się zastanów nad sobą trochę.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-23 21:39:09)