Nie jesteś zalogowany.
i znow nagonka bedzie na mange zaraz na tvn w programie uwaga ( o 19 :50) bedzie o smierci malej dziewczynki ktora popelnila samobojstwo o ktore nie bedzie obwiniac sie matki pijaczki tylko mange a konkretnie wymyslonego przyjaciela
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2007-05-24 19:32:55)
Już był o tym temat, trzeba było tam napisać to info
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Nie omieszkam obejrzeć.
Już widzę to show rodem z hollywood :>
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2007-05-24 19:42:26)
Gdyby nie ten temat, nie wiedzialbym o tym programie Więc proszę nie obwiniać założyciela tematu - mi on pomógł i teraz sobie oglądnę program UWAGA
thx za info!
Luuudzie, czy oni już naprawdę nie mają nic lepszego do roboty? Do tego mogę się założyć, że o matce ani słowem nie wspomną (a jak już to bardzo krótko), a na temat Hellsinga będą narzekali ile wlezie .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-05-24 19:42:17)
Taaa....porażka...nom cóż, zobaczymy co oni znowu wymyślili :/ Ehhhh....ale jak robili nagonkę na DB to zapomnieli że sami to emitowali...
w tym problem, że żaden filmik się nie otwiera. stoi w miejscu i nic ;//
thx za alt. link
NAPISZCIE PLZ O JAK PRZEDSTAWILI TE SPRAWE W TVN'IE! nie mam tego programu[placze] z góry THX
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-24 20:17:43)
jak to pieknie ujeli ze w liscie odnosila sie do ogladanych przez sienie "bajek". Przynajmniej nie jest ze wszystko przez to anime
Nic w tym reportażu nie ma o mandze, chyba jest tak jak było napisane w jednej z ankiet na acp'ie "mangoludki mają kompleks męczenników" - przynajmniej nie którzy.
Moim zdaniem przesadzacie trochę...
Pewnie... Co tam, że matka piła, przecież cała Polska jest przeciwko anime i mandze.
Noi cos mieli do mangi, ale nieuslyszlem dokladnie co bo cos stara mi trula
"jej przyjacielem był hellsing"
...