Nie jesteś zalogowany.
Obejrzałem kawałek tego 14 odcinka na stage6 [youtube to GÓWNO! powinni tego zabronić![blee]] i jedna od razu rzecz mnie strzeliła po oczach. Nikt tego nie zauważył? Ciołki! Jak Rock Lee może stać na wodzie? Czy on nie używa tylko taijutsu a nie może wydobyć czakry nawet do chodzenia po ścianie a co dopiero wodzie? Czy może przez te 3 lata odbył jakiś specjalny trening?
Witam.
Mam pytanie, posiada ktoś z was moze na swoim komputerze amv naruto z piosenka the nobodies (mozna go zobaczyć tutaj) w dobrej jakosci? Jeśli tak to bardzo bym prosil o zamieszczenie go na MU albo RSi podanie linka,
nom AMV.ORG
A co do tematu powie mi ktoś czy kakaś ma MS sharinganac??
lol, weź dłuugi rozpęd i walnij [pustym] łbem o ścianę. Czy Kakashi ma kekke genkai?
Tronki napisał:A co do tematu powie mi ktoś czy kakaś ma MS sharinganac??
lol, weź dłuugi rozpęd i walnij [pustym] łbem o ścianę. Czy Kakashi ma kekke genkai?
spoiler(tak mysle )
Gdzies w mandze kakaś pochwalił sie jakimś innym sharinganem Naruciakowi tylko nie wiem czy to było mangekyou. Jak będę miał czas to poszukam chyba, że mnie ktoś uprzedzi
Ostatnio edytowany przez Natanael (2007-05-21 17:25:45)
[cytuj]Obejrzałem kawałek tego 14 odcinka na stage6 [youtube to GÓWNO! powinni tego zabronić!] i jedna od razu rzecz mnie strzeliła po oczach. Nikt tego nie zauważył? Ciołki! Jak Rock Lee może stać na wodzie? Czy on nie używa tylko taijutsu a nie może wydobyć czakry nawet do chodzenia po ścianie a co dopiero wodzie? Czy może przez te 3 lata odbył jakiś specjalny trening? [/quote]
Hyh ciekawe ale wg mnie to tylko przeoczenie autora
A kakaszanka (;)) chyba zaraz pokaze moc swego sharingana (tak powinno byc w najblizszych epach...tak se domniemywam bo mangi nie czytam )
Jestem uczniakiem w tych sprawach i mam pytanko do was o wielcy znawcy.Bo tak czytam co tu
piszecie i myśle se czy są rużne wersje naruto??? I ja nie wiem czy ja teraz ogladam nowa wersje czy starom. Odp na gg 661262587 lub mail colbot@interia.pl
SPOILER
Kakashi posiada Mangekyou "Implosion" Sharingan
KONIEC SPOILERA
A co do Rock Lee to on chyba posiada Chakre tylko nie potrafi używać tehnik ninjutsu i Genjutsu ponieważ nie ma talentu. Bo tak to nie mógł by użyć techniki pierwszego i drugiego lotosu tak mnie się wydaje.;)
i nie potrafił by otworzyć żadnej bramy które również opierają się na chakrze. Tzn ja tak nie uważam ale brat wymusza na mnie takie myślenie. Ja osobiście jestem za tym ze Lee nie ma/potrafi używać chakry, a jego techniki nie wymagają użycia chakry bo tak właściwie wszystkie jego techniki opierają sie na "tężyźnie fizycznej"
~Colbot jest pierwsza seria Naruto 220(+/-2) epów i druga Naruto Shippuuden jak na razie 14 epów.
obejrzyj starOM wersje do końca i zacznij nowOM...
w którymś odcinku Naruto (nie pamiętam, którym) Lee nie umiał stac na wodzie i Tenten musiała go trzymac (albo i nie Tenten), no mniejsza tak czy siak czakra jest potrzebna nawet do tego aby ruszyć palcem (walkan Naruto vs Neji. Naruto nie mógł się ruszyć po zablokowaniu kanałów, dopiero jak je odblokował czakrą 9-ogoniastego mógł wstać). Lee nie potrafi zebrać i "uformować" czakry tak aby zrobić ninjutsu lub genjutsu, zato potrawi ją zebrać w łapie aby mocno uderzyć przeciwnika. A z tego wynika, że może trenował... lub niedopatrzenie
hym ostatnio zaczolem ogladac naruto i ogolnie mozecie mi powiedzec od ktorego do ktorego epa sa filery ?
pozdr !
Moim zdaniem zauwazysz
Ale na wszelki wypadek podam jest to chyba 134 epek w kazdym razie cos kolo tego
BAKA BAKA BAKA(jak to mowil ero-sennin) wy nie ogladaliscie naruto czy co? przeciez gai mowil ZE LEE NIE MA TALENTU DO TECHNIK A NIE DO formowania chakry... to jest wszystko powiedziane w epkach jak walczyl z Gaara...
a jakby nie umial bawic chakra to by nie mogl bram nawet ruszyc, mowie to co porzedicy ale to prawda
o bogwie te epki ogladalem rok temu a pamietam co w nich bylo a kilka osob juz swoje wymysli pisza
a w dodatku ja polecam ogladanac fillery jak sie jest fanem naruto reszta poszla od nich z daleka
[cytuj]Ja osobiście jestem za tym ze Lee nie ma/potrafi używać chakry, a jego techniki nie wymagają użycia chakry bo tak właściwie wszystkie jego techniki opierają sie na "tężyźnie fizycznej[/quote]lepiej to zmien bo cie ktos wysmijei ze nawet na te epki nie patrzyl nigdy
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-05-24 22:48:49)
Ja dzisiaj oglądałem odcinek 06-07 i muszę napisać że był cholernie slaby. Przynudzali ostro, akcja się dłużyła niemiłosiernie i na dodatek był to odcinek podwójny! Gdzie mogli by to wszystko przedstawić w jednym ale dali dwa... mam nadzieje, że dalej jest lepiej bo to tempo jest wykańczające...
czy mi sie wydaje czy StrayLife wydalo naruciaka po angielsku??
czy mi sie wydaje czy StrayLife wydalo naruciaka po angielsku??
Ani to raw ani rip.
Hatake - to się dopiero nazywa speed sub
Witam
mam małe pytanie :-)
czy może mi ktos podać link do mangi naruto ale po polsku?
wiem że były takie próby i mam nadzieje że nadal są, lecz skąd mogę je ściągnąć
ma juz wszystkie epizody naruto i naruto Shippuuden(do 14) oraz 4 filmy właśnie ściągam mangę po angielsku lecz chciałbym dołączyć do każdego odcinka wersje polską
Wersje Polska xD
Powiem ci tak... jest tak okrojona ze wszystkich mometow i taki dziecinny glos podlozyli Naruto ze szok.. Jak sie to oglada to sie za pszeproszeniem zygac chce (Polacy lubia tekie zeczy CHRZANIC)
Witam
ma juz wszystkie epizody naruto i naruto Shippuuden(do 14) oraz 4 filmy właśnie ściągam mangę po angielsku lecz chciałbym dołączyć do każdego odcinka wersje polską
Skąd wziałeś movie 4 ? :p Z tego co wiem to jeszcze nawet go niema ;p
Ostatnio edytowany przez Uzur (2007-05-25 03:00:55)
tanatos666 napisał:Witam
Skąd wziałeś movie 4 ? :p Z tego co wiem to jeszcze nawet go niema ;p
W sierpniu jest bodajże premiera, a my sobie zobaczymy za jakieś półtora roku
Armagedon napisał:czy mi sie wydaje czy StrayLife wydalo naruciaka po angielsku??
Ani to raw ani rip.
Hatake - to się dopiero nazywa speed sub
xD
A no, angielski sub, ale na razie to taki testowy sub, w sensie by sprawdzić jak wyszło ogółem:P
Witam
Wersje Polska xD
Powiem ci tak... jest tak okrojona ze wszystkich mometow i taki dziecinny glos podlozyli Naruto ze szok.. Jak sie to oglada to sie za pszeproszeniem zygac chce (Polacy lubia tekie zeczy CHRZANIC)
Ale koledze chodziło o mange, a nie o anime[baka]
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-05-25 06:52:28)