Nie jesteś zalogowany.
No więc jeszcze nie ściągałem naruto Shippuden i mam pytanko od jakiej grupy najlepiej ściągać czy może lepiej rawy ?? I jeszcze jedno czemu niektóre odcinki są połączone z góry dzięki za odpowiedz
Hyh smiejesz sie ze szczepana a sam nie wiesz ze miedzy odcinkiem a chapterem tez jest roznica
Odcinek to inaczej episode a taj sie nazywa te ktore ogladasz z poruszajacymi sie ludzikiami, a co do mangi to sa chaptery (tudziez chapy )
ostatnie dwi stronki bylo porostu zenada nie chodzi mi o rozmowe ale o te posady ze 4 to lider XD buahaha
1 w anime lider ataksuki ma takie oczka wyglada jak wir a zrenice sa szaro niebieskie(nawet chyba szare z lekkim odcieniem niebiesikiego) a 4 nigdy takich oczek nia mial w doadkt ma takie oczka same jak naruto
Nie dziwie się tym co nie czytają mangę, że uwierzyli...
dopiero zciagam mange i mam pytanie
jak mocno rózni sie ona od anime?
czy sa tam dodatkowe historie np.z Kakashim / Jiraiya / Orochimaru itd
których niepokazano w anime?
dopiero zciagam mange i mam pytanie
jak mocno rózni sie ona od anime?
czy sa tam dodatkowe historie np.z Kakashim / Jiraiya / Orochimaru itd
których niepokazano w anime?
Historia Kakasza, skąd ma sharingana... znajdziesz na to odpowiedź.
dzisiaj wyszedł już kolejny odcinek shippuudena to już chyba 15 już się nie moge doczekać następnego:D
a [ytanko mam z kad kakaszi na tego sharingana bo kilak wersji slyszalem swego czasu :PP
jak znajde mange pl to
niemam zamiaru jej udostępniąc lub rozpowszechniac
dam tylko cynka że jest coś takiego
a gdzie i z kąt to mysle że każy już sobie poszuka:-) (chyba żeby bybyło ciężko znależć to wtedy...)
nie wiem czy takie prace są robione ( oczywiscie cyfrowo - bo na papierze tak) chyba że jakis fan
obrabiałby to wszystko i zamieniał angielski na polski
byłoby z tym mnustwo roboty ale mam nadzieje że polak potrafi i doczekamy sie mangi po pl
osobiście jestem zbyt dużym leniem i mam zbyt mało czasu aby tak się męczyć
a [ytanko mam z kad kakaszi na tego sharingana bo kilak wersji slyszalem swego czasu :PP
można to przeczytać na
www.narutoz.net
Ależ mamy mange po polsku!! >>Tutaj!!<< na przykład masz całe 20 tomów^^ Poza tym dawanie cynków to już jest rozpowszechnianie czyli łamiesz regulamin i prawo polskie. Pozatym większość mang jest obrabianych w ten sposob(nie wydawanych w polsce)najpierw wymazywany angielski tekst a potem wpisywany polski xD i nie znajdziesz mangi PL bo staram sie zwalczać takie strony xD ostatnio dorwałem sie do forum sansiro co tłumaczył na PL Naruto^^
Btw tanatos http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya1.htm obejrzyj to sobie:/
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-05-25 17:47:40)
ot dawno temu bylo i nie pamietam z kad. Ciekawi mnie jaka jest prawdziwa jedna znam taka ze w wieku naruto by w drozynie z przedstawicielem klanu uhina (pewnie zle napisalem ) i sie nie lubili ale kiedy porwali ich kumpele z drozyny to polecieli ja ratowac i po drodze kakeszi stracil oko ratujac tego z uhiny a na koncu tamten umierajac powiedzial ze hce zeby kakeshiemu wstawili jego oko (tak z grobsza)
inna znam ze hyba kiedys krotys z jego przedkow byl z z klanu uhina a reszty juz nie pamietam
ot dawno temu bylo i nie pamietam z kad. Ciekawi mnie jaka jest prawdziwa jedna znam taka ze w wieku naruto by w drozynie z przedstawicielem klanu uhina (pewnie zle napisalem
) i sie nie lubili ale kiedy porwali ich kumpele z drozyny to polecieli ja ratowac i po drodze kakeszi stracil oko ratujac tego z uhiny a na koncu tamten umierajac powiedzial ze hce zeby kakeshiemu wstawili jego oko (tak z grobsza)
ta wersja jest na www.narutoz.net
komu jeszcze sie niesciaga db ?? bo ja tak mam traker mam niedostepny niewiem czemu ??
Odcinek Naruto wychodzi co czwartek w Japonii o 7.30 na TV Tokyo. RAW Naruto pojawia się w czwartek wieczorem, a odcinek z angielskimi napisami w piątek rano. Polskie napisy pojawiają się na ANSI w piątek popołudniu. I następnym razem użyj opcji edytuj tanatos666, zamiast pisać posty jeden pod drugim.
Narazie ten odcinek był najlepszy, pomijając wstawke z saskłaczem w pierwszym epie.
Kreska w odcinku niezła, tak jak i dynamika. Oodama cool, tak jak i atak Gai'a[okej]
Edit:
Zgadzam się z tym, iż nad ortografią itd. należy popracować zamiast chwalić się "żółtkiem"[madrala]
Ostatnio edytowany przez Gogi (2007-05-25 20:53:56)
Jak myslicie to juz wszystko na co stac Naruto? ten jego atak?
Jak myslicie to juz wszystko na co stac Naruto? ten jego atak?
To by były już spoilery z mangi