Nie jesteś zalogowany.
Wiecie ja tak patrze na ten temat i dużo ludzi pisze pytanie "czy ktoś sie weźmie za tłumaczenie tego......" i zazwyczaj nikt nie odpowiada ;/ po co ten temat jeżeli tak sie sprawy mają ???
1. Czy ktoś będzie kontynuował te anime ??
-"Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS"
-"Witchblade"
-"Shounen Onmyouji"
-"Blue Dragon"- bo już jest 8 epkow
-"Ikkitousen Dragon Destiny"
-"Lovely Complex"
-"Lucky Star"
-"Psychic Academy"
-"Kenichi"
-"The Skull Man"
2.I ktoś będzie tłumaczył te anime??
-"Kekkaishi"
Chyba to wszystko z góry thx za jakąkolwiek odpowiedz (o ile taka sie trafi )
Pozdrawiam Zmora :]
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-05-24 16:43:12)
jeszcze do tego trzeba dodac The Skull Man, pierwszy ep jest ale juz nastepnych nie ma
Edit
jak widze juz dodales do listy
Ostatnio edytowany przez fbaran (2007-05-24 17:11:01)
Ja się zastanawiam z kolei czy ludzi umieją czytać ze zrozumieniem... Bo np. kilka razy już padły pytania czy Kenichi będzie tłumaczone, co przecież ma miejsce... Sagiri to tłumaczy i to w całkiem dobrym tempie, a że ktoś chce szybciej, to niech sam sobie tłumaczy. Rozumiem sytuacje, gdy ktoś projekt zawiesza, porzuca [ja np 2 zawiesiłem] ale nie, gdy coś jest tłumaczone na bieżąco. Bałagan tu panuje...
EDIT: To akurat Zmora nie było do ciebie...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-05-24 17:26:47)
Wiesz jakbym miał przeczytać 12 stron to chyba oczy by mi wyszły wiec sorry ale zrobiłem taką krotką listę tego co mi potrzeba
, a ty wypisałeś tylko Kenichi z tego wszystkiego, że był na forum już ;] wiec sam widzisz
Pozdrawiam Zmora
Jeśli chodzi o Ikkitousen Dragon Destiny to projekt Radzia, więc nie sądzę by go porzucił. A na dodatek ta seria ma(chyba)12 odcinków z czego napisy do 9 są już w serwisie, trzeba uzbroić się w cierpliwość:)
moja lista zapytań w kolejności
moje bezuzyteczne anime bez napisów pl:
1 i najwazniejsze czy ktoś bedzie tłumaczył Gilgamesh (jest 8 epków Paskudny Team)
2.Kujibiki unbalance (do i33t-raws)
3.Lupin III (czy ktoś to jeszcze tknie???)
4.Ranma - Movie 1 - Big Trouble In Nekonron China (kolejne stare anime bez napisów..moze gdzies kto upchał?)
5.Infinite Ryvius -tylko 26 epków
6.Misaki Chronicles ~ Divergence Eve - kolejna nie skończona seria
7.Candidate For Goddes do wersji mkv
8.Seikai no Senki III OVA
to by było tyle
Za kazdą informacje o istniejących bądz powstających napisach wielkie dzieki
2.Kujibiki unbalance (do i33t-raws)
Jeżeli chodzi Ci o starszą wersję, to powinienem się za nią zabrać w wakacje i w końcu poprawić to, co narobiłem w TMP do 1 epka.:P
-"Ikkitousen Dragon Destiny"
Radziu powinien się już brać za dalsze epki...
PS. Jeśli ktoś by pytał o Tengen Toppa, to niech zobaczy do mojej wizytówki.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
[cytuj]
Jeżeli chodzi Ci o starszą wersję, to powinienem się za nią zabrać w wakacje i w końcu poprawić to, co narobiłem w TMP do 1 epka.:P
[/quote]
na mysli mam tą wersję co ma od ok 200-250 MB czyli pewnie myslimy o tej samej
[cytuj]
na mysli mam tą wersję co ma od ok 200-250 MB czyli pewnie myslimy o tej samej
iveliosowi chodziło o to, że są 2 serie. Ova - 3 odcinki i seria tv - 12. Podejrzewam, że masz serię.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-05-25 19:12:42)
Heroic Age
Seirei no Moribito
Shining_Tears_X_Wind ep 05
Bardzo Prosze
Ostatnio edytowany przez kotami (2007-05-25 21:37:17)
Shining_Tears_X_Wind ep 05
Będzie jutro
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ja tak jak zwykle proszę o AIKa R-16, a ostatnio coś mnie naszło i chciałbym wiedzieć czy ktoś dokończy tłumaczyć takie stare anime Tekkaman Blade II, byłbym bardzo wdzięczny.
Będę wdzieczna za Cowboy Bebop odcinki: 13, 14, 18, 19, tylko nie w ass.
Prace nad Lucky Star stoją w martwym punkcie. Przepraszam za to. Od poniedziałku ostro się za to wezmę - Teraz mam sesje na zaocznych. Pozdro
Ps
Może chce ktoś pomóc ? klepać na PM
Witam czy kts mogłby pzretłumaczyć Highlander: The serch for vengeance.
Bylbym barzo wdzieczny jesli ktos by sie tego podjał.
pzdr
hej czy ktos zrobi napisy do Uchuu no Stellviahttp://anime.tanuki.pl/strony/anime/179/rec/176 bardzo was prosze do pierwszego epka bo na anime sub info nie mahttp://animesub.info/szukaj.php?szukane=stellvia pierwsego epka
wiec co powiesz na Ajimu Kaigan Monogatari
Doskonały chociaż w maleńkich rozmiarach (tylko 4 ep'ki).
Anime nie doczekało się niczego co można by nazwać tłumaczeniem choć sama opowieść jest niesamowita, wciągająca i najpewniej powoduje tycie (wszystko przy czym sie zatracam tak robi ^^" ). Widziałem raz zobaczę i drugi choć wolałbym by były już do tego czasu przyzwoite tłumaczenie. Ostrzegam - wymaga znajomości języka której niestety nie mam aż tyle by samotnie podjąć się tłumaczenia.
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-05-26 19:56:20)
Ja bym prosil o Paprika
a ja poprosze o
Key The Metal Idol ^^" i Witchblade ^.^