Nie jesteś zalogowany.
~losthope piekne nogi
~rexo czyżby okolice Teków?
~rexo czyżby okolice Teków?
nom dokładnie teki !
Co Wy ludzie zglupieliscie sowje fotki pokazujecie?? No przeciez to niezbity dowod na wasz kontak z GANGAMI tworzacymi napisy... Uwazajcie pieski nie spia:D
losthope, gratulacje za dobór avatara, pasuje
dzieki dzieki ^^"
Co Wy ludzie zglupieliscie sowje fotki pokazujecie?? No przeciez to niezbity dowod na wasz kontak z GANGAMI tworzacymi napisy... Uwazajcie pieski nie spia:D
Hehe zobaczysz jak się zakończy sprawa napisowa... wg mnie to bedą chcili uciszyć bo zrobili z siebie kretynów no ale cóż ...
Pozatym tutaj to wogóle nie ma o czym gadać 90% anime jest nielicencjonowana
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-26 15:30:40)
(:)
Ostatnio edytowany przez constans73 (2007-05-28 23:17:27)
~Kadii sama słodycz póki co za dwa latka sie nie opędzisz od napalonych samców ;-)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Wiem ,wiem wygladam tak niewinnie :P Ale tak naprawde Kadi to ZŁOOO !! Ha Ha nie widac po mnie :):):)
to ja tu cos zacytuje moze :p
" nie wszystko jest takie łatwe
pozory traktuj jak pułapke,
masz zagadke wez rozpoznaj co jest fałszem a co faktem,
nie wszystko od razu widać
we wszystkim iluzja zdradliwa , wiem ze zycie bardzo lubi oszukiwac "
i tak nikt nie wie co to xDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
ladne usta
~kensei_satori Fenomen sie klania :P
:O więc Twoja znajomosc polskiego rapu wywarła na mnie chyba jeszcze wieksze wrazenie niz fotki xDDD
Hmmm... szczeze mowiac nie interesuje sie nim ale znam duzo osob ktore nalogowo sluchaja taka ich "mala" religia :P wiec duzo mi sie o uszy obilo :)
ja to tak wlasnie zapamietalem sprzed paru lat ;-) no ale koniec offa bo zaraz to i tak freeman wparuje i zrobi czystki xDDD
~Kadii ladne
wszytsko fajnie ale fotki dawajcie wszyscy niech policja ma dowody na to ze bezprawnie piszemy posty !
Prędzej posądziliby nas o jakieś masowe .... <-- (tu brak odpowiedniego słowa :/ ) [spotkania, wymiana zdań itp. o erotycznym podtekście] co teraz jest "na fali"
Oczami Fana Blog ;]
EEE... No Coments
Ostatnio edytowany przez Hiead (2007-05-30 19:50:19)