Nie jesteś zalogowany.
Dla mnie cala ta akcja "podpisz petycje" jest z deka bez sensu... bo to tak wyglada jakby clamp sie pytal spoleczenstwa czy moze wydac nowe mangi i dodawac do nich "dla polskich rodzin" co wogole jest do bani
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
heh jak LPR sie dowie to bedzie kiepsko szczegolnie "dla polskich rodzin" przeciez oni nienawidza "homo" w kazdej postaci
ara ara...
Jakie homo tu jest ?
Chodzi mu o wątki yaoistyczne w twórczości clampu...
A to ja nie widziałem takiej pozycji.
Ustalmy coś.Ten kto nie lubi Clampa to w ogóle nie powinien wypowiadać się w tym temacie i by było OK.Bo posty krytykujące produkcje Clampa są zbędne i niepotrzebne.
A jaki sens ma tylko zachwalanie czegoś? Nie ma rzeczy, która podobałaby się wszystkim. Przez wymienienie rzeczy, które w danej pozycji komuś nie odpowiadają można zrewidować swoje poglądy i dostrzec coś, czego się wcześnie nie zauważyło. Ale ty jesteś zbyt ograniczony, żeby coś takiego zrozumieć
Widać jednak mało widziałeś z Clampa, skoro jest i inni o tym piszą. A to idealnie pasuje do tego, co napisałem wcześniej
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A to ja nie widziałem takiej pozycji.
Ty naprawdę wiesz co to jest Clamp??
tomxxx napisał:A to ja nie widziałem takiej pozycji.
Ty naprawdę wiesz co to jest Clamp??
[roftl]
Mi tam watki yaoistyczne nie przeszkadzaja, ale zolwie tepo akcji mnie zalamuje a niektore sceny walk to poprostu czasem rece opadaja.
tomxxx napisał:Jakie homo tu jest ?
Jest tu też sporo homo sapiens, ale nie wszyscy.
[roftl]
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-05-26 18:59:23)
ara ara...
Jakie homo tu jest ?
tomxxx napisał:Jakie homo tu jest ?
Hm, to są już takie żarciki kolegów, no.
- że zacytuję Mumio.
Ale pacany z was.Ludzi tak ograniczonych mam nadzieję że zbyt wiele nie ma na forum.
Pisać kulturalnie,nie obrażać czy to w sposób pośredni czy bezpośredni.Po prostu bądźcie grzeczni a nie pyskaci i myślicie że wam wolno mnie obrazić lub coś w tym stylu.Bo akurat wam nie wolno i zrozumcie to wreszcie.
Ostatnio edytowany przez tomxxx (2007-05-26 19:06:35)
Tak ograniczonych jak oni powinno być jak najwięcej;P A pacana tutaj palcem nie wskaże...
Ale pacany z was szczególnie z ciebie Quithe.Ludzi tak ograniczonych mam nadzieję że zbyt wiele nie ma na forum.
Tobie chyba zabawa w syfa sprawia jakąś szczególną lubość na podłożu masochistycznym. Sam nie gardzę tą rozrywką, ale Ty prowokujesz takie ekscesy z tzw. "uporem godnym lepszej sprawy". Kiedy czytam co wypisujesz, zwiduje mi się ta notorycznie gubiąca okulary nindzia z Gintamy, na którą osobliwie działa zapach sfermentowanej soi.
P.S. Jak mawiają świadkowie Jehowy Boga "wyrażam docenianie", że tak przestałeś między zdaniami nadupcać w ten enter, ale spróbuj zamiast tego używać spacji (między kończącą jedno zdanie kropką, a zaczynającą drugie majuskułą). Efekt będzie, wierz mi, bardzo elegancki.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-05-26 19:15:33)
tomxxx napisał:Ale pacany z was szczególnie z ciebie Quithe.Ludzi tak ograniczonych mam nadzieję że zbyt wiele nie ma na forum.
Tobie chyba zabawa w syfa sprawia jakąś szczególną lubość na podłożu masochistycznym. Sam nie gardzę tą rozrywką, ale Ty prowokujesz takie ekscesy z tzw. "uporem godnym lepszej sprawy". Kiedy czytam co wypisujesz, zwiduje mi się ta notorycznie gubiąca okulary nindzia z Gintamy, na którą osobliwie działa zapach sfermentowanej soi.
Nie bądź taki ostry... jeszcze popełni samobójstwo i oskarżą ansi:P
No właśnie czekam kto z was popełni samobójstwo.Zawsze o kilku niedorozwojów mniej.Oczywiście to nie obrażanie gdyż to tylko stwierdzenie faktów.
Dobra...Hatak jak sie będziesz zabijał napisz w pożegnalnym liście że to tomxxxa wina xD
No właśnie czekam kto z was popełni samobójstwo.Zawsze o kilku niedorozwojów mniej.Oczywiście to nie obrażanie gdyż to tylko stwierdzenie faktów.
I za tą wypowiedź powinieneś dostać bana z miejsca. Dałbym ci go sam bez chwili zawahania, gdybym tylko mógł.
Wiesz, Tom, słyszałem, że jak byłeś mały, to miałeś brata, ale pies go zeżarł a tobą się brzydził. Nie mogłem się powstrzymać, dla mnie jesteś nikim i uważam, że bez ciebie forum byłoby lepsze.
"Skazany na zajebistość"
tomxxx napisał:No właśnie czekam kto z was popełni samobójstwo.Zawsze o kilku niedorozwojów mniej.Oczywiście to nie obrażanie gdyż to tylko stwierdzenie faktów.
I za tą wypowiedź powinieneś dostać bana z miejsca. Dałbym ci go sam bez chwili zawahania, gdybym tylko mógł.
Wtedy smętnie by się zrobiło, a już jest nie za ciekawie.
bez obrazy ale to juz jest Debilizm - nieużywany obecnie, ze względu na negatywne znacznie w języku potocznym, termin medyczny określający niedorozwój umysłowy lekkiego stopnia.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-05-26 19:27:16)
ara ara...