Nie jesteś zalogowany.
Spoiler
Zabojca jest kamerdyner
Będą dwa dobre motywy z Naruto na które czekam z wielką niecierpliwością
Ostatnio edytowany przez Gogi (2007-05-25 23:26:12)
już nie mogę się doczekać
ale szkoda że tak długo
najgorsze jak się człowiek wkręci a potem musi czekać
oczywiście chodzi o następny odcinek
Ostatnio edytowany przez tanatos666 (2007-05-25 23:53:02)
no mam nadzieje że to będzie coś dobrego a nie jakieś flaki z olejem w końcu trenował z ero-seninem nie.
~lightning najlepiej od polskiej grupy Straylife ^^ no nie Hatake?
A jak! XD
Odcinek Naruto wychodzi co czwartek w Japonii o 7.30 na TV Tokyo.
O 19:30. Bo nie am tylko pm. U nas 11:30.
odcinek z angielskimi napisami w piątek rano
Oj, powiedziałbtm, że szybciej.
PS: Tak w ogóle co to za off, spam i bóg wie co jeszcze w tym temacie? Oo
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-05-26 01:42:06)
no mam nadzieje że to będzie coś dobrego a nie jakieś flaki z olejem w końcu trenował z ero-seninem nie.
narazie tego nie widać ale mam nadzieje że niedługo pokaże wyniki tych nauk
przyznam się że spodziewałem się czegoś więcej
ale nie wyprzedzajmy faktów przecież to tak naprawdę początek tej historii
kiedy wyjdzie 15 odcinek nauto shippuuden prosze o odpowiedz
lol już jest.....
Będą dwa dobre motywy z Naruto na które czekam z wielką niecierpliwością
WOW, 2 dobre momenty na setki odcinków Naruto ROX [roftl]
15 ep wymiata ale czuje ze teraz znowu będzie trochę "przerwy", drużyna kakashiego spotka się z Gai i będzie parę epów w plery
Jak widać Orochimaru dostał nową pracę i nie ma teraz czasu zajmować się Sasuke.
EDIT:
~Glaurung - jesteś niepełnoletni więc zapomnij.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-05-27 22:08:18)
mozesz wkleić resztę stron z tego pikantnego magazynu?? xD z chęcią zaboczył bym te Shinobi girls
(dla nie kumatych to był zart...)
Kisiel
to FanArt czy taka gazetka jest naprawdę wydawana [roftl]
z takimi fotkami Orochimaru napewno zyska u Shinobi girls może nawet zapomną o Sasuke
Myślicie że sakura odkocha się w saske i zakocha w orochimaru to by był zwrot akcji hehehehe.
BA nawet Hinata
zawsze tak było że czarne charaktery przyciągają najlepsze babki
hmmmmm ........ Ja jeszcze niestety nie ściągam "Naruto Shippuden" ..... . Jestem dopiero na 29 odcinku Naruto i mogę stwierdzić, że jest jedną z najlepszych anime jaką oglądałam, zaliczyłabym nawet go do klasyków, co niektórzy twierdzą, że Naruto jest następca Dragon Balla.... . Mam pytanie, gdzie mogę ściągnąć filmy pełnometrażowe Naruto, jedyne co jest mi znane to, że jest ich trzy ..... . Arigato !
http://yhbt.mine.nu/t/ tu chyba mozna sciagnac
a co do Naruto to mam nadzieje ze bedzie mialo minimum tyle Epow co cała seria Dragon Ball !! ;]
Tenshi1991, zawsze możesz w jakiejkolwiek wyszukiwarce torrentów wpisać, na pewno coś znajdzie.
Ja bym wolała żeby miało mniej epków, nie lubię zbytniego przedłużania na siłę, psuje to oglądanie. Druga seria jest lepsza od pierwszej pod względem graficznym, oprócz tego mamy poważniejszą historię. I jeśli producenci anime jej nie skopią, to będzie git^^
Hmmmmm... wiem, że w każdej wyszukiwarce, ale jak jest mało seedów i peerów..... to odrazu wiem, że potrwa to bardzo long time. Jeszcze policja wkroczyła na teren akademików i zabrała komputery osobą prowadzącym największą działalność . Tam ściąganie trwa z 3 min
(sieć Lan)
, a teraz wszystko stoi w miejscu