Nie jesteś zalogowany.
No super, kompetentni ludzie na odpowiedznich stanowiskach. Wreszcie będzie można normalnie pogadać bez tekstów typu "a jeśli ktoś uważa inaczej to jest głupi itp."
Zgadzam się w 100%
Bardzo się cieszę z tego wyboru i wierzę, że na ANSI zapanuje prawdziwy porządek
Gratulacje!
Ooo gratuluje. Będzie, że tak powiem czyściej
A może w ramach zdobycia stołków i tak podniosłej chwili zniesiecie mi ostrzeżenie Np. Gracol Bo to on mi je dał
Bez szans
Że się wtrącę: akurat sprawę komenta na wyrost warto dokładnie opisać w regulaminie i zaopatrzyć w odpowiednią sankcję. Sytuacja podana przez Ciebie jako przykład jest oczywista, a ocena nie.
Warto by naprawdę zabrać się za skórę wszytkim tym, którzy - ujmę to prosto - w idiotyczny sposób oceniają napisy, bo chyba nieczęsto zdzarza się, żeby ktoś dostał po uszach od moderatora za taki koment; a jest cała masa.
Również za texty typu: "bdb bo pewny tłumacz", "szybko tłumaczysz, wieć bdb" itd..
Niektorzy dają takie komenty, ktoś im zwraca na to uwagę, że są niewłasciwe.. i co? - i nic. I takie ludki nic sobie z tego nie robią. Dalej tak kretyńsko komentują.[kupa]
EDIT
Przecież nie cofne czasu ;/
nie bądź taki skromny;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-27 18:38:16)
~rexo: odmienne zdanie możesz mieć i nic Ci się z tego powodu nie stanie, jeśli nie będzie to łamało regulaminu.
Mam taką nadzieję hehe .
Lecz już raz ~Obiwanshinobi miał do mnie jakieś żale, nie wiem kto to jest lecz wydaje się że ktoś z uprawnieniami. I uwagi typu że dałem podwójny post, gdzie w pierwszej linice napiałem, że przez pomyłkę to nastąpiło i przepraszam - mnie rozkłądają.
Przecież nie cofne czasu ;/.
Niech moc będzie z Tobą i innymi admin/modami !
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-27 18:36:00)
Co do Freemana to nie jestem jakoś przekonany, szczególnie po tym co się działo ostatnio. No ale cóż, czas pokaże. Może to forum w końcu będzie wyglądało tak jak kiedyś.
Suchy napisał:~rexo: odmienne zdanie możesz mieć i nic Ci się z tego powodu nie stanie, jeśli nie będzie to łamało regulaminu.
Mam taką nadzieję hehe .
Lecz już raz ~Obiwanshinobi miał do mnie jakieś żale, nie wiem kto to jest lecz wydaje się że ktoś z uprawnieniami. I uwagi typu że dałem podwójny post, gdzie w pierwszej linice napiałem, że przez pomyłkę to nastąpiło i przepraszam - mnie rozkłądają.
Przecież nie cofne czasu ;/.Niech moc będzie z Tobą i innymi admin/modami !
Obok "cytuj" masz "zgłoś mod", a FAQu adnotację, co robić, gdy widzisz nieprawidłowość. Wystarczy przeczytać FAQ... Świat będzie lepszy.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Suchy jak najbardziej na tak.
Freeman, czemu tu, jak najbardziej na nieeeee. A to dla tego, że już nie będzie się z nikim kłócił / sprzeczał, a lubię czytać twoje posty. Teraz tylko będzie usuń, usuń i nic ciekawego nie będzie sie działo. ^^
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-05-27 18:41:06)
:-) gratulacje!
P.S. Jako nastepna dwójkę z czystym sercem mogę polecić ~khadzada i ~sansiro! pozdro.
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
[cytuj=marcin2]zapomniałeś o Rumcajsie i Pszczółce Maji[/quote]
off i to w jakim temacie ;] sie poprostu wystawiasz
A zeby z mojego posta nie powstal off to gratki za wybor Freeman i Suchy sie do tego nadaja mam nadzieje
Lecz już raz ~Obiwanshinobi miał do mnie jakieś żale, nie wiem kto to jest lecz wydaje się że ktoś z uprawnieniami.
Łooo jeszcze nieraz będziesz miał okazję na, jak tak piszesz - odmienne zdanie, niezłą "pogaduszkę" .
Freeman obyś tylko nie wymiękł po otrzymaniu # i spełniał swoje wcześniejsze czyściplany. BTW. To dobrze, że niektórym nie podoba się twoje nowe stanowisko... może będą od teraz zwracać uwagę na co to piszą
Dobra to jak Freeman został modkiem to czekam na hard corowca który założy temat pod tytułem "Mój pierwszy raz."
Już był taki temat
Trzeba czymś innym zaskoczyć
Ostatnio edytowany przez Beavis (2007-05-27 19:11:39)
Dobra to jak Freeman został modkiem to czekam na hard corowca który założy temat pod tytułem "Mój pierwszy raz."
Gratuluje nowym modkom i życze powodzenia
A sygnatura ~Zjadacz'a mnie rozwalila
DaBiDo napisał:Ooo gratuluje. Będzie, że tak powiem czyściej
A może w ramach zdobycia stołków i tak podniosłej chwili zniesiecie mi ostrzeżenie Np. Gracol Bo to on mi je dałBez szans
Heh [baka]wiedziałem
Nie wiem co wy macie do Freemana... może postarajcie się go czasami lepiej zrozumieć:D chociaż, tak, każdy ma swoje zdanie. Mnie tam jak najbardziej odpowiada, że to on został modkiem i że Suchy też już nim jest.:)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-05-27 19:49:49)
Moim zdaniem Freeman jest najlepszym wyborem i nie rozumiem obaw związanych z jego "posadką".
BTW: Robak, dzięki, noszę ją z dumą
"Skazany na zajebistość"
Albo ktoś, kto nawet nie potrafi po polsku złożyć posta. Domyśl się o kogo chodzi.
"Skazany na zajebistość"
I gut, bo ostatnio się głupota na forum szerzy i plagiaty w napisach.
Wypowiedzi lipy3000 nie skomentuje, bo się nieładne słowa na klawiaturę cisną.
PO CO są 3 dopuszczalne warny, skoro dostaje się je wszystkie na raz??
Gdybyś moderował kiedyś forum phpBB by Przemo (b.popularny skrypt) wiedział byś, że jest tam coś takiego jak 'waga' ostrzeżenia - czyli jedno ostrzeżenie może mieć 'siłę' kilku.
A dlaczego tak jest? Bo jeśli komuś kto raz kogoś obrazi dajemy 1 ostrzeżenie, to co powinniśmy dać osobie, która kilkukrotnie obraziła kilka osób?
W takim przypadku 1 warn byłby nie fair.
Te warny to mi wyglądały na żart od Kane.Bo jeśli widzi tylko mnie winnego to nie jest zbyt dobrze.Całkowitym brakiem obiektywizmu się wykazał.
Tomxxx, odpowiedz mi na takie pytanie, dlaczego to zawsze w polemikach z Twoim udziałem sypią się wyzwiska (gł. z twojej strony)? Mnie się wydaje, że mój obiektywizm ma się nieźle.
Może teraz warto zmienić postać, która jakoby z urzędu otrzymuję PW do Moda. Obecnie jest to @Kane, który, de facto, Modem nie jest (przynajmniej z nazwy). Skoro #Freeman jest od forum, to może do Niego?
Sam to dziś zauważyłem.
I w najbliższym czasie zmienię na coś bardziej sprytnego
Freeman, czemu tu, jak najbardziej na nieeeee. A to dla tego, że już nie będzie się z nikim kłócił / sprzeczał, a lubię czytać twoje posty. Teraz tylko będzie usuń, usuń i nic ciekawego nie będzie sie działo. ^^
Myślę, że Freeman potrafi odróżnić sprawy 'zawodowe' od osobistych
Czyt. moderator też może polemizować i bronić swoich poglądów - byłoby dziwnie, gdyby było inaczej
Imperare sibi maximum est imperium