Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Dziękuję wszystkim za zaufanie, za opinie nieprzychylne też. Proszę też o chwilę czasu (i każda pomoc mile widziana) na opanowanie nowej roli.
Wyjaśnię tylko, że w żadnym wypadku nie zamierzam rezygnować z udzielania się na forum, too much fun Staram się nie pisać tak, żeby siebie czy rozmówców narażać na jakieś przykre konsekwencje, także nie ma problemu. Niech nikt się nie obawia, że teraz kogoś "ostrzegę", bo będzie miał w rozmowie inne zdanie, niż ja, nigdy w życiu. W tym względzie nic się nie zmienia (to także odpowiedź na twojego posta, Shinma86, i twojego, ~Psychopata).
I jeszcze kilka kwestii:
`marcin2
Prawo, jak wiadomo, nie działa wstecz.
`Kisiel
Nie, nikt nie przestał być ziomalem z forum
Freeman - zenada. Juz nie bedzie mozna miec swojego zdania.
Gdyby to zdanie było prawdziwe, to już byś się z nami rozstał
Wiec chyba nie czytales ostatnio tematow w OWIONie. A kto probowal zabronic rozmow na rozne tematy?
Najwyraźniej nie czytałeś uważnie dyskusji o tym dziale w topicu o planach jego całkowitego zamknięcia.
Anyway, there is nothing to fear, but fear itself
GTW
[cytuj]#Suchy jest tu od początku i trochę postów napisał. Ostatnio mniej się udziela
No a ja właśnie jestem od niedawna, Winged
Wiem. To tak w celach informacyjnych było.
Winged napisał:Co śmieszne - każdy z GTW, był lub jest modem na ANSI. Rozbijmy ten chory układ.
Nieprawda Wanderer jest z Anime-Garden
Trzeba zachować pozory, żeby lud się nie burzył.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
`marcin2
Prawo, jak wiadomo, nie działa wstecz.
w związku z czym?
...
chodzi o te warny ~tomxxx'a? - jeśli tak, to ja w cale nie apelowałem o wycofanie ich, czy cuś;)
skoro zasłużył, to nawet rydzyk nie poratuje:P
No i chwała Bohu...
Terozki powinno pójść z kopyta, a do poprawy jest sporo (napomknę tylko oistnej Sodomie i Gomorze z dodawanymi tytułami[baka]).
Sam jestem, można by rzec, tylko obserwatorem życia na forum ANSI, ale w zupełności popieram wybór obywatela @Kane.
Obu panom, #Freeman'owi i #Suchemu, życzę wytrwałości i czerpania choć odrobiny przyjemności z wykonywania nowego stanowiska (cóż, nie jest to bowiem taki łatwe i przyjemne jak się niektórym wydaje).
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Freeman napisał:`marcin2
Prawo, jak wiadomo, nie działa wstecz.w związku z czym?
...
chodzi o te warny ~tomxxx'a? - jeśli tak, to ja w cale nie apelowałem o wycofanie ich, czy cuś;)
skoro zasłużył, to nawet rydzyk nie poratuje:P
Aj mogłem zacytować, faktycznie - chodziło mi o to "karanie" tomaxxx za jakieś zadry z przeszłości.
moim zdaniem wybor tylko jednego modka do spraw napisow i komentarzy to nadal za malo. Suchemu wspolczuje bo i tak ma duzo spraw na glowie, a co sie tyczy Freemana to nie wiem
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Fakt, #Suchy będzie miał nawał pracy. Ale swoją drogą, #Freeman często zagląda na forum, więc zawsze może wesprzeć #Suchego w komentach i napisach. Szczególnie, że ma o tym spore pojęcie. Jak by nie było, mamy tera 2 adminów i 4 moderatorów. Poradzą sobie.
A co do samych komentarzy - naprawdę trzeba by zrobić tam porządek.. o czym już wcześniej pisałem.
btw, efekty już powoli widac:)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-28 00:44:42)
Ja zadam tylko jedno pytanie. Dla niektórych może się wydać nie na miejscu... Czemu wśród adminów i modków nie ma żadnej kobiety?
Mnie to absolutnie nie przeszkadza, ale i tak wygląda nieco dziwnie
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
zobacz w tym
Tak to jest, gdy temat czlowieka nie obchodzi, wejdzie do niego tylko raz i pozniej omija go calkiem "interesujacy" OT
Oj, wypraszam sobie porównania z PiS ;]
Ok. to bylo tylko takie spostrzezenie, co do podobienstwa z ta partia odnosnie hegemonii
Jesli chodzi o przypisywanie skladu GTW do poszczegolnych osob z PiS to sie nie pokusze
Ja zadam tylko jedno pytanie. Dla niektórych może się wydać nie na miejscu... Czemu wśród adminów i modków nie ma żadnej kobiety?
Mnie to absolutnie nie przeszkadza, ale i tak wygląda nieco dziwnie
Bardzo dobre pytanie .
-wiecie co by się działo jak byśmy dali kobietom za dużo władzy ? - ANSI by zrobiło papa .
Oczywiście żartuje bez urazy dla kobiet .
I pozdrawiam wszytskie dziąłszki z ANSI
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-05-28 01:35:12)
Żadna nie udziela się tu na tyle, by dostać tę rolę xD
~rexo, jak już chcesz po śląsku, to poprawnie "dziołszki"
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Brawo dla naszych nowych modkow. Tylko aby zbysz szybko nie dali dyla ;p
Winged, a tak bardziej po ludzku to umiesz sformułowac:) Juz chyba wiem dlaczego ludzie nie lubia prawa i pawników:) Ale jak to mowi moj braciszek "Brak znajomosci prawa szkodzi":)
Przeglądam sobie forum, patrzę a tu Freeman zamyka tematy i takie tam... Nie wierzę własnym oczom, poszukałem tematu i jestem tutaj.
Moim zdaniem - trafny wybór na moderatorów! Suchego kojarzę jako kodera, a Freeman - wiadomo - bez niego GITS nie istniałby na rynku polskim Śledziłem jego napisy do dvd-ripów oraz wiadomości związanie z IDG tu i tam...
Gratuluję Panom awansu! Życzę wytrwałości i czujności na straży ANSI
PS. Suchy nie jako subber lecz koder. Przepraszam za błąd. Właściwie kojarzę go jako aktywnego forumowicza.
Ostatnio edytowany przez FlashMan23 (2007-06-09 00:23:41)
~Suchy subberem :/
W sumie zapodziala sie gdzies lista uploaderow, wiec sprawdzic nie mozna
No wlasnie, czy ona zniknela juz bezpowrotnie? (ta lista rzecz jasna)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6