Nie jesteś zalogowany.
Jakie znacie najśmieszniejsze anime. Dla mnie najśmieszniejszym anime jest Photon. Jak to oglądałem to tak się śmiałem że łzy mi ciekły z oczu i brzuch aż bolał. Świetna seria (tylko krótka, bo 6 odc.) ale sprawia wiele radości. No może poza tym że ostatni odcinek nie pasuje klimatem do pozostałych ale i tak jest super.
A jakie wy znacie zabawne anime godne polecenia???
Aha jeszcze Dragon Half jest bardzo śmieszny.
Oczywiscie Green Green, Furi Kuri, Azumanga Daioh....
DearS, Full Metal Panic? Fumoffu, Genshiken, Iketeru Futari, Onegai Teacher, Puni Puni Poemi (polecam, niesamowita polewka )
w tej klejności
Golden Boy (atare ale nie da się z niczym porównać nieważne czy anime czy film z jakiejkolwiek części świata)
Green Green
FLCL
Dla mnie akurat photon nie byl smieszny tylko zalosny - skonczylem ogladac po pierwszym epku, nawet najmniejszy usmiech nie pojawil sie na mojej twarzy...
smieszne natomiast byly:
- dragon half
- golden boy [rowniez manga]
- ping pong club
Najsmieszniejsze anime to wg mnie:
Love Hina, FMP Fumoffu, Green-Green, Gravitation, Girls Bravo, School Rumble.
Love Hina,Green Gree,Dr.Slump.
FMP Fumoffu, GTO, Midori no Hibi, Green Green
Ciekawe, ciekawe. Jednych photon nie śmieszy, a mi np taka Azumanga nie podeszła i się człowiek wynudził. Jednak pomijając takie tytuły jak Goldenboy, Puni Puni Poemi czy Shool Rumble, to podobają mi się zwariowane anime. Np taki Ping Pong Club, albo Bobobobo, Colorful, Ipatsu Kikimusume. Chociaż i tak chyba nic nie przebije genialnego Seksiiii Komando .
Seksiiii Komando nie widziałem ale jak dla mnie Golden Boy jest najlepszy
W kolejności śmieszności:
Dragon Half
Puni Puni Poemi
School Rumnble
FLCL
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
jeszcze to co w tv lecialo kilka lat temu.........yaiba, tez na tym niezle sie nasmialam;)
Di Gi Charat - wszystkie serie (ale pierwsza rządzi) - naprawdę się dziwię że nikt o tym nie pamiętał
Dorzucił bym do tego Mahou Tsukai Tai!
A ja bym dorzucil do tego jeszcze Triguna z tego to mialem beke nawet o 3 w nocy (cala rodzinke obudzilem )
a gdzie ichigo 100%
nie rozumiem jak sie komuś FuriKuri może podobać..........Ja wywaliłem to z dysku po 1,5 epa, tak mnie to znudziło.........Te ich pomysły.......bosz to miała być komedia?
Green Green wymiata.
Czy Green green erolution jest tych samych twórców co seria tv??? Ściągnołem i zobaczyłem że to hentai to mam ochote to wykasować bo hentaje mnie wogóle nie obchodzą tylko troche mi szkoda jak mam mieć serię niepełną. Napiszcie czy to jest dokręcony potem taki dodatkowe odcinek czy epek specjalny robiony przez tych twórców co seria tv...
Golden Boy, Iketeru Futari, FMP Fumoffu. Kurczę, myślałem, ze wiecej tego było
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"