Nie jesteś zalogowany.
Tak ściągnąłem
ten odcinek trwa 24minuty i 4 sekundy.
Porównajcie z resztą
Jakościowo odwalili taką chałe z tym odcinkiem że tragedia. Wstyd i tyle!!!!!!!!!!!
Nie wiem, czy to jest przypadek, ale to już trzeci odcinek, który ma slabszą jakość od pozostałych odcinków, czyli do dupy.
Bleach, Claymore i Tokyo majin gakuen kenpuchou, odcinki tych serii z tego tygodnia mają słabą jakość.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-01 08:17:23)
Eeeeee na serio tak zle? Juz sciagam I jesli dobrze pamietam to bylo pare naprawde takich odcinkow z zepsuta animacja i ogolnie graficznie
Tak strasznie to nie jest, da się oglądać.
Huh w sumie jakos sie obejrzalo i myslalem ze bedzie gorzej ;P
Ten odcinek moim zdaniem byl slaby jakosc do kitu ( tesknie do tej jak Ichigo zaatakowal Grimmjow'a za pomoca Getsuga Tenchou)
W dodatku ogroman ilosc tekstu az sie tlumaczyc nie chcialo. No ale coz cieszmy sie ze Bleach wogole wychodzi.
(...) bo z jakością i z kraską jest gorzej niż z anime z lat 90.
kreska gorsza niz w latach 90?? Cos Ci sie pokielbasilo [roftl]
mkriso napisał:(...) bo z jakością i z kraską jest gorzej niż z anime z lat 90.
kreska gorsza niz w latach 90?? Cos Ci sie pokielbasilo [roftl]
A oglądałeś Akira?
Kreska nie była tak straszna jak jakość samego odcinka.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-01 16:42:42)
Z odcinka na odcinek kreska coraz gorsza, niestety to sie chyba nie zmieni.
Jak sie nazywa piosenka co leciała między innymi podczas walki Ichigo z Zaraki'm?
Ta piosenka to najprawdopodobnie Hazel Fernandes - Number One. na kage.pl są Soundtracki, tam można pobrać
wie ktos moze czy Grimmjaw Jaggerjack odzyska w jakis sposob reke, czy bedzie juz inwalida do konca? szkoda ze stracil ta reke bo to zaje..... postac
Bringer Of Peace
SPOILER xD
Z tego co wiem Hirako go pokona i nic mu nie odrośnie xD
W takim razie do usunięcia .
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-06-03 21:30:12)
Wyslalem PM do Marcelinho z odpowiedzia.
w 127 bleach-u co to za piosenka leci na 8.40 minucie??? juz w innych odcinkach byla. Nie chce mi sie wszytkich sciagac i sluchac wiec licze na pomoc
[cytuj]wie ktos moze czy Grimmjaw Jaggerjack odzyska w jakis sposob reke, czy bedzie juz inwalida do konca? szkoda ze stracil ta reke bo to zaje..... postac[/quote]
Ulquirra chyba czy jak mu tam mowil ze jakby dla tego giganta ichigo odcial reke tak jak ten slepak dla Grimmjawa to by mu nigdy nie odrosla wiec raczej nie
Sorka ze imion nie pamietam a nie chce mi sie przypominac ;d;d
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-03 22:28:34)
[cytuj]wie ktos moze czy Grimmjaw Jaggerjack odzyska w jakis sposob reke, czy bedzie juz inwalida do konca? szkoda ze stracil ta reke bo to zaje..... postac
Ulquirra chyba czy jak mu tam mowil ze jakby dla tego giganta ichigo odcial reke tak jak ten slepak dla Grimmjawa to by mu nigdy nie odrosla wiec raczej nie
Sorka ze imion nie pamietam a nie chce mi sie przypominac ;d;d
znam odpowiedz na to pytanie "czy grimjaw odzyska rękę??" tylko nie wiem czy wszyscy chcą to wiedzieć. Wie może ktoś czy Bleach się zakończy jak tylko Aizen zostanie pokonany?? jak tak to nie wiem co zrobie ponieważ Bleach to moje ukochane anime, a do pokonania Aizena raczej juz nie jest tak daleko