Nie jesteś zalogowany.
Ogladnełem 1 odcinek i jestem pod wrażeniem, znakomicie się ogląda, czekamy na reszte.
Ostatnio edytowany przez Lompi (2007-06-01 07:57:41)
A czy jest wszystkich serii łącznie 128 odcinków czy tylko samej 1? I są do tego jakieś kinówki lub specjale?
Jezcze jest Tsubasa J(cos kolo 50ep) i jeszcze jakas inna seria. Podstawa ma 128.
1 seria- Captain Tsubasa 128 odcinków
2 seria- Captain Tsubasa Shin 13 odcinków
3 seria- Captain Tsubasa J 46 odcinków (chyba)
4 seria- Captain Tsubasa Road To 2002 52 odcinki
+
Filmy !!!
1. CT:Europa Daikessen
2. CT:Ayaushi ! Zen Nippon Jr.
3. CT:Asu ni Mukatte Hashire
4. CT:Sekai Daikessen Jr.World Cup
5. CT:Saikyo no Teki ! Holland youth !
Jeśli masz zamiar oglądać CT to właśnie w takiej kolejności !
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2007-06-01 09:16:15)
btw. podajcie linki na PM gdzie można ściągnąć filmy najlepiej z jakiegoś servera
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-06-01 09:37:16)
www.tsubasa.pl/forum !
Chyba tylko tutaj, ale nic ci nie gwarantuje linki mogły wygasnąć wiele miesięcy temu
no to jedziemy po koleii jak juz wszystkie 128 ludzie sciagna tego co teraz zasysamy to jedziemy dalej !
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
To jest po prostu bomba Czlowieku masz u mnie skrzynke bera jesli sie kiedy kolwiek spotkamy BIG [respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt]
Ostatnio edytowany przez Rekid (2007-06-01 14:47:14)
no to jedziemy po koleii jak juz wszystkie 128 ludzie sciagna tego co teraz zasysamy to jedziemy dalej !
Jeśli tak bardzo lubisz Tsubase to możesz obejzec sobię CT:ROAD TO 2002 to jest praktycznie streszczenie pozostałych seri !!!
Filmów też nie musisz ogladac po kolei !
Heh, jak rozumiem napisy dostępne są tylko w różnych 'egzotycznych' językach, nie zaś angielskim ?
Albo słabo szukam, albo angielskich nie ma =P
sluchajcie predkosc jest taka bo duzo osob pewnie sciaga, ja z kolei mam troche inny problem serwer na ktorym to jest raczej nie akceptuje zbyt duzych plikow i moze sie okazac ze mi jeszcze skasuja to konto na ktorym sa te odcinki, chyba ze ktos ma jakis fajny serwer ftp gdzie moglbym powrzucac?. Nastepnym razem stworze torrenta ze wszystkimi odcinkami i umieszcze namiary w pierwszym poscie tego tematu tak chyba bedzie najlepiej.
fajny server FTP to :FileFront. Pliki do 1Gb czy do 10Gb już sam nie pamiętam
"Files cannot be larger than 1GB or take more than 10 hours to upload." + " You can upload as many files as you like in any format. You have UNLIMITED storage space."
Ostatnio edytowany przez luki349 (2007-06-01 18:04:02)
Witam i mam pytanie.Czy jest ktos kto sciągnął juz te wszystkie odcinki i moglby wypalic je na plytkach DVD i mi przeslac.Oczywiscie pokryje koszty.Ja mam zbyt wolne lacze i nawet jak juz jakis odcinek sciagne- napisane-sciaganie zakonczone- to plik i tak nie jest kompletny.Ma srednio jakies 100MB i mimo ze napisano ze pobieranie zakonczone to zazwyczaj jest to tylko pol odcinka.Prosze o odp na forum
Chcialbym rowniez zapytac TWORCE tematu czy ma zamiar zrobic ripy calej serii i moze wszystkich innych rowniez? Bardzo zalezaloby mi na zdobyciu wszystkich serii i kinowek tego superowego anime:)
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2007-06-01 18:44:10)
Skoro nie ma nawet angielskich napisów, to jak to oglądać, z japońskiego jestem słaby
jezykwaw napisał:sluchajcie predkosc jest taka bo duzo osob pewnie sciaga, ja z kolei mam troche inny problem serwer na ktorym to jest raczej nie akceptuje zbyt duzych plikow i moze sie okazac ze mi jeszcze skasuja to konto na ktorym sa te odcinki, chyba ze ktos ma jakis fajny serwer ftp gdzie moglbym powrzucac?. Nastepnym razem stworze torrenta ze wszystkimi odcinkami i umieszcze namiary w pierwszym poscie tego tematu tak chyba bedzie najlepiej.
fajny server FTP to :FileFront. Pliki do 1Gb czy do 10Gb już sam nie pamiętam
"Files cannot be larger than 1GB or take more than 10 hours to upload." + " You can upload as many files as you like in any format. You have UNLIMITED storage space."
Jeżeli chodzi o serwery to jest fajny polski, mianowicie Pikuś - nie wiem jak ze ściaganiem sprawa się przedstawia, ale warto to przetestować.
kensei_satori napisał:no to jedziemy po koleii jak juz wszystkie 128 ludzie sciagna tego co teraz zasysamy to jedziemy dalej !
Jeśli tak bardzo lubisz Tsubase to możesz obejzec sobię CT:ROAD TO 2002 to jest praktycznie streszczenie pozostałych seri !!!
Filmów też nie musisz ogladac po kolei !
Jak byłem mały to oglądałem te stare odcinki w tv. Mniejwiecej miesiąc temu obejrzałem CT:RT20002. Mega wypas Ale z jeszcze większą pasją powraca się teraz do tego Od początku po koleii wszystko!
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Moze jednak ktos pomoze??????
hmmm... boli mnie tylko to ze ja wysylam 30 kb/s a pobieram 15-20 kb/s ;/
pytanie - ile mniej więcej czasu będą te pliki siedzieć na twoim ftp? Chciałbym wiedzieć czy zdążę pobrać [miejsce na hdd] czy później przesiąść się na torrent.
Mniejwiecej miesiąc temu obejrzałem CT:RT20002. Mega wypas Ale z jeszcze większą pasją powraca się teraz do tego Od początku po koleii wszystko!
Wow, upnij gdzieś to cuda, pewnie grają w kosmosie XD