Nie jesteś zalogowany.
Ludzie mają różne gusta, mi Samurai Champloo podobał się, był genialny. Główny bohater przypominał mi Spyke'a z CB:)
Mi też jakoś się spodobał klimat Samurai Champloo zresztą CB też bardzo lubie
Ostatnio edytowany przez Laska (2007-05-31 20:12:39)
ja uwielbiam samuraia champloo a szczegol nosci glowna postac te go mu gena sorry za t e spa cje ale ma m jak iego s wi rusa
Ja oglądam obecnie takie pozycje jak:
trwające
Bleach
one piece
naruto 1 i 2
sumomo momo
Death Note
zakończone
Rumbling Hearts
a potem obejrzę sobie Shingetsutan Tsukihime a potem tsubasa chronicle
Do oglądanych doszło jeszcze Touka Gettan. Co prawda nie rozumiem za bardzo o co w tym chodzi, a przynajmniej po tych paru odcinkach, ale może potem coś się jeszcze wyjaśni.
Na twoim miejscu nie zniechęcał bym sie tą pozycja. Muzyka rzeczywiście jest słaba ale białe wiedźmy nadrabiają to 'urodą':)
Próbowałam przez osiem odcinków się nie zniechęcać, ale coś mi nie wyszło;) Po prostu anime nie dla mnie.
Po waszych wypowiedziach mogę stwierdzić, że warty jest oglądniecia ... więc ściągnę
:)
A ja sobie oglądam klasykę komedii, czyli Great Teacher Onizuka =)
za duzo na raz XD przesadzilem ;p
naruto, death note, hellsing oav, d.gray-man, blood+, Ghost in the Shell
w kolejce x, claymore, karas oav i jeszcze sie zobaczy
a obejrzalem hmmm naruto 1, full metall alchemist hmmm zapomnialem
to co lubie to piwo i dobre anime
RomeoxJuliet dla relaksu, i Tsubasa Chronicle mmm
Hachimitsu to clover
Paranoi Agent
Death Note
Claymore
Gantz
Beck
Darker than black
nom chyba wsjo
Ostatnio edytowany przez losthope (2007-06-02 23:00:36)
Paranoi agent, mi się to nie podobało, obejrzałam cały
Jeśli chodzi o mnie to oglądam:
1.Claymore-na bieżąco,
2.One Piece-141 epek,
3.Bleach-na bieżąco,
4.Naruto Shippuuden-na bieżąco,
4.Death Note-na bieżąco.
To i ja napisze co ogladam aktualnie.
-Claymore
-Death Note
-Darker Than Black
-Naruto Shippuuden
-Bleach
-D.Gray-man
ja właśnie skończyłem City Hunter i kontynuację czyli ANGEL heart, wcześciej było HIKARU NO GO, no i oczywiście nabieżąco Bleach, Naruto, Claymor
Ja obecnie oglądam a raczej oczekuję dalsze odcinki Bleach ,Naruto Shippuden i jestem w trakcie oglądania Death Note
Ja juz od dwuch tygodni katuje Tenjou Tenge i jestem na 18 odcinku, a mam przed sobą jeszcze OVA i kinówke. Następne w kolejce będą D.N.Angel, BGC Tokio 2040 i Beck.
Wlasnie ogladam
One Piece - 147 - 165 (skad wziac DDL nastepne ;(?)
Death Note - DAJCIE NASTEPNY EP! XDD
Rorouni Kenshin wlasnie skoczylem na 25 i znowu skad wziac ddl nastepne ...
Bleach , Naruto, Hayate no gotoku, Claymore, Nagasarete Airintou, Sumomomo momomo, Ginatama (tylko czekam na napisy), Kilka innych serii. Do tego dolaczam jeszcze sciagajacego sie wlasnie Samurai Champloo i Samurai 7, blood+, Captain tsubasa Road to 2002(tez ogladam ale tak 1 epek na 2 dni).
Troche serii ogladam ... ale chcialbym znalezc jakies naprawde porzadne anime, bo niedawno skonczylem rowniez BECK'a ktory byl wspanialy ; )