Nie jesteś zalogowany.
Moje zdjącie z obecnego czasu będzie w krótce, a teraz macie jedno z czasów kiedy byłem jeszcze piękny i młody
![]()
http://img57.imageshack.us/my.php?image=jaes1.jpg
So sweet
Co do postu ~Ichigo nii_sana thx na to kto się interesuje M/A nie ma żadnej reguły
>W pełni zgadzam się z ~Obiwanshinobi<[respekt]
Ostatnio edytowany przez DeeDee (2007-06-03 15:06:19)
Prince_Vegeta napisał:popek9 napisał:FranzKafka napisał:Może kiedyś i ja tu wrzucę swoją fotkę, ale nie chcem dostać bana za ryj =)
hehe ja tak samo
w takim razie czemu się wypowiadacie w tym temacie ? , o ile wiem, tylko ci, którzy dali swoją fotkę mogą się tu wypowiadać
Bullshit. Nie jest to żadna obowiązująca zasada, bo musiałaby zadziałać wstecz, to po pierwsze. Po drugie większość osób nie zweryfikuje prawdziwości przedstawionych tu cudzych wizerunków, więc i tak wszystko musi opierać się na dobrej woli. Po trzecie nie wiem jak drudzy, ale osobiście ideą wątku nur für Deutsche się brzydzę. Przypuśćmy, że ktoś nie ma twarzy i w związku z tym nie może jej pokazać. Wykluczanie go z wątku tylko dlatego uznałbym za głęboko niesłuszne.
Cóż za sprawiedliwa postawa! Tak trzymać =)
DeeDee ładna jesteś
Ja uważam że każdy może się wypowiedzieć.
Lecz jesli ktoś zamierza komentować fotki, to stosowne bylo by aby sam pokazał swoją, wtedy ludzie mogą także wypowiedzieć się na Twój temat.
Każdy jest unikalny, inaczej wygląda, wiele osób jest samokrytycznych przesadnie, a nuż się komuś spodobasz :>.
Bullshit. Nie jest to żadna obowiązująca zasada.
Niby się zgadza, ale jeśli już mamy trzymać się obowiązujących zasad, to każdy post, który nie spełnia warunku "pokaż swoją twarz" (i z założeniem - myślę, że uzasadnionym - że autor nie miał na myśli możliwych metaforycznych interpretacji tych słów) jest offtopem i powinien zostać odpowiednio potraktowany. Także owszem, nie jest to może zasada, ale powinien to być swego rodzaju dobry obyczaj
Także owszem, nie jest to może zasada, ale powinien to być swego rodzaju dobry obyczaj
Zgadzam się z Freemanem, to powinno byś czymś oczywistym .
Obiwanshinobi napisał:Bullshit. Nie jest to żadna obowiązująca zasada.
Niby się zgadza, ale jeśli już mamy trzymać się obowiązujących zasad, to każdy post, który nie spełnia warunku "pokaż swoją twarz" (i z założeniem - myślę, że uzasadnionym - że autor nie miał na myśli możliwych metaforycznych interpretacji tych słów) jest offtopem i powinien zostać odpowiednio potraktowany. Także owszem, nie jest to może zasada, ale powinien to być swego rodzaju dobry obyczaj
Czy ja wiem, czy ja wiem? Jeśli lansowanie tego obyczaju sprowadza się do warczenia na siebie wzajemnie: "A ty nie dałeś zdjęcia, to wypad z topicu, dawaj swoje zdjęcie albo się nie odzywaj", to więcej przynosi szkody, niż pożytku. O generowaniu jałowej masy postowej nie wspominając. Nawet nie (kom)postowej.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-06-03 17:02:52)
Chodzi raczej o to, że nie powinno być potrzeby lansowania tego. A jest. Niestety.
A odnośnie tematu, to okazuje się, że wybory miss ANSI miałyby naprawdę mocną obsadę
Marysiu... Ładne oczy
Mi tam działają wszystkie bez problemu.
Marysiu... Ładne oczy
Dzięki .
Mi tam działają wszystkie bez problemu.
Sorki, rzeczywiście, to tylko mi się chwilowo ściął net...
No Mania, oprócz ładnego imienia (naprawde ładne imię!), masz naprawde ładne oczy! Serio!
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-03 19:58:05)
Preeeeeeeeetttttttty
A ciagle w mediach jest, ze kobiety są ignorowane jeśli chodzi o prace itd. A u nas na ANSI, szczycimy sie naszymi paniami:D Bo nam przykład dał Bonaparte
Ostatnio edytowany przez Zeus (2007-06-03 20:13:33)
Baardzo ładne focie kobitki ANSI wychodzą z ukrycia!!
Ostatnio edytowany przez DeeDee (2007-06-03 20:12:54)
Preeeeeeeeetttttttty
A ciagle w mediach jest, ze kobiety są ignorowane jeśli chodzi o prace itd. A u nas na ANSI, szczycimy sie naszymi paniami:D Bo nam przykład dał Bonaparte
Dziękujemy baardzo :*
Ostatnio edytowany przez DeeDee (2007-06-03 20:20:37)
Daj ktoś foty zanim się różowo zrobi.