Nie jesteś zalogowany.
..mam nadzieje ze bedzie .. musii byc
Jestem w trakcie oglądania tegoż anime.. i powiem że na długo zagości w moim sercu:D Najbardziej urzekła mnie oprawa muzyczna mmmm Postacie jak i historia też przypadły mi do gustu.... A poświęcenie Syaorana dla Sakury marzenie ....
Pzdr
"obejrzałem" dzisiaj 3 odcinek na hyper i mam dosyć x3 to jest straszne to anime to ZUO x3
we mnie to anime budzi wiele ciepłych emocji
Mnie też się podobało, tyle że zaprzestałem na przedostatnim odcinku 1 sezonu. Chyba czas dokończyć bo się zaległości zrobiły ;]
Szukam właśnie OSTA z muzyką z tegoż anime...
gendou.com, tutaj znajdziesz OST'a. A tak nawiasem, to jest świetny
"Skazany na zajebistość"
Pierwszy sezon przeżyłem, ale jak zobaczyłem drugi i zdałem sobie sprawę, że jest to samo, to po trzecim odcinku wróciłem do oglądania One Piece.
Ja tam i tak polecam mange, jest milion razy lepsza, zwłaszcza od gaidenu z Acid Tokyo, którego nie ma w anime. Tez budzi wiele ciepłych emocji, ale są bardziej złozone, bez wypychaczy, wiecej krwi i zaskakujących rozwiazan, w pewnym momencie robi sie denerwująco (zwłaszcza jak sie czekało na 1 chapter co tydzien), a teraz z kolei dowiaduje sie bardzo duzo o Fayu, wiecej niz chcielibysmy wiedziec <3
Ja tam i tak polecam mange, jest milion razy lepsza, zwłaszcza od gaidenu z Acid Tokyo, którego nie ma w anime. Tez budzi wiele ciepłych emocji, ale są bardziej złozone, bez wypychaczy, wiecej krwi i zaskakujących rozwiazan, w pewnym momencie robi sie denerwująco (zwłaszcza jak sie czekało na 1 chapter co tydzien), a teraz z kolei dowiaduje sie bardzo duzo o Fayu, wiecej niz chcielibysmy wiedziec <3
Bezzwłocznie muszę się w takim razie wziąśc za mange
może ktoś wie skąd można pobrać mangę (najlepiej po angielsku) ?
Tsubasa Chronicle, to jedyne anime romantyczne ktore mi sie podoba. :> Fay jest swietny bo wyglada jakby byl nacpany :]
Ale i tak najbardziej wciagajaca jest muzyka... JA CHCE 3 SERIE!!
Anime bardzo przypadło mi do gusty. Posiada ciekawą fabułę,opowiada o miłości ..... hmmmmm, chociaż wolę bardziej mroczniejsze wątki. Muzyka przemawia, potrafi wzruszyć, jest pełna ciepła :) Grafika również jest orginalna
Both Tsubasa Chronicle and xxxHOLiC are getting Original Animation DVD (OAD) releases with upcoming volumes of their respective manga in a new CLAMP and Production I.G project. The first one, an xxxHOLiC episode, will come out with volume 14 of the xxxHOLiC manga in January of 2009, and the subsequent Tsubasa Chronicle episode will come out in February 2009 with volume 26 of the Tsubasa Chronicle manga. After Tokyo Revelations turned out so good, I’m glad to hear that there’ll be more by Production I.G. Thanks Julie for the heads up.
Kolejna plotka wsysana z palca czy oficjalne potwierdzenie przez Clampa. Mam nadzieje ze to nie plotka i doczekamy się porządnej ekranizacji mangi na miarę Tokyo Revelations
Ostatnio edytowany przez lightning (2008-07-21 16:38:01)
Żadna plotka tu jest oficjalna strona projektu http://kc.kodansha.co.jp/tsubaholi/ , będzie to kontynuacja Tokyo Revelations wymieszana z xxxHOLiC, Production I.G za to odpowiada czyli nie ma się co martwić tylko uzbroić w cierpliwość. Odcinki będą dodawane do japońskich wydań mang z tej seri, tak jak w przypadku Tokyo Revelations.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2008-07-21 18:25:56)