Nie jesteś zalogowany.
Uaaaaaaauauauaua... xD Ile to się naczekałam na tę przezadymistą serię xPPP Allachy dla Ciebie! :D
tak pozatym... ja zasysam z serwera i wyciągam po jakies 100 kb/s...
jezykwaw: jest już do pobrania 22 ep grupy NSA-Team:
ed2k://|file|(Captain%20Tsubasa)%20Campeones%20022%20(DVDRIP%20spa-jap)(NSA-Team).avi|275683328|3497D773F9E020FDC5D4DA6D530DC76F|/
Znajdzie sie ktos taki kto ma wszystkie serie CT lub prawie wszystkie??
Ja mam wszystkie odcinki Tsubasy po hiszpański z tego 66 po polsku
Czy tylko mi nie chce nic ciągnąć z servera ? Szkoda tak wspaniałej serii...
Ostatnio edytowany przez shinnek (2007-06-02 22:39:22)
linki padły , 3 odcinki muszę sobie z torrenta ściągnąć
Goku_SSj moglbys napisac jakie serie masz i ile odcinkow z kazdej?i moze jakies kinowki?
z przykrością muszę stwierdzić, że serwer padł jezykwaw mógłbyś zobaczyć co się dzieje.
Ktoś wie co ile grupa Frenchies-Subs wydaje odcinek Tsubasy?
~Jamatano Orotchi
Posiadam
1 seria- Captain Tsubasa 128/128 odcinków
2 seria- Captain Tsubasa Shin 13/13 odcinków
3 seria- Captain Tsubasa J 46/46 odcinków
4 seria- Captain Tsubasa Road To 2002 52/52 odcinki
+
Filmy !!!
1. CT:Europa Daikessen
2. CT:Ayaushi ! Zen Nippon Jr.
3. CT:Asu ni Mukatte Hashire
4. CT:Sekai Daikessen Jr.World Cup
5. CT:Saikyo no Teki ! Holland youth !
Czyli mam wszystkie odcinki i wszystkie kinówki, w tym z pierwszej serii 66 z lektorem pl.
Co sie stało ? Skasowali mi konto na tym serwerze, ci co sciagneli to niech sie cieszą że sciagneli bo odcinki zostały bezpowrotnie skasowane, ciagneliscie jak pijawki i za duze obciazenie bylo na tym serwerze . Jeszcze wczoraj jak sprawdzalem to w ciagu jednego dnia 60-70 GB ciagnelisci wiec musieli mi skasowac to konto(i tak dlugo sie trzymaly te odcinki w regulaminie tego serwera bylo ze nie mozna trzymac plikow wiekszych od 100 MB i transfer ma nie przekraczac dziennie 1GB ), ale nie zalezalo mi na nim zbytnio :/ moze znajdzimy nowy albo znajdzie sie jakis sponsor Niestety nie bede juz wrzucal tych odcinkow na inny serwer ftp ci co nie zdarzyli zapraszam na sciaganiez torrenta. Nastepne odcinki jak beda tez bede wrzucal raczej na torrenta... albo ewentualnie na jakis serwerek darmowy...
Ostatnio edytowany przez jezykwaw (2007-06-03 20:03:24)
Ktoś wie co ile grupa Frenchies-Subs wydaje odcinek Tsubasy?
~Jamatano Orotchi
Posiadam
1 seria- Captain Tsubasa 128/128 odcinków
2 seria- Captain Tsubasa Shin 13/13 odcinków
3 seria- Captain Tsubasa J 46/46 odcinków
4 seria- Captain Tsubasa Road To 2002 52/52 odcinki
+
Filmy !!!
1. CT:Europa Daikessen
2. CT:Ayaushi ! Zen Nippon Jr.
3. CT:Asu ni Mukatte Hashire
4. CT:Sekai Daikessen Jr.World Cup
5. CT:Saikyo no Teki ! Holland youth !
Czyli mam wszystkie odcinki i wszystkie kinówki, w tym z pierwszej serii 66 z lektorem pl.
A moglbys jakos okreslic jakos tych anime.Wizualnie i dzwiekowo.Ogolnie czy maja dobra jakosc i w jakim jezyku sa?Oraz ile to wszystko zajmuje?Z gory dzieki
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2007-06-03 20:04:09)
Czesc ja zdazylem tylko 2 odc sciaganac.Wiec czy moglby ktos wrzucic na rapidshare.Pytanie kierowane do Tych co sciagneli.
Z Gory DZIEKI.
Udało mi się pobrać 10 odcinków z serwera - wystarczyło pozmieniać nazwy plików, tak aby odpowiadały tym umieszczonym w torrencie i już możecie ode mnie ściągać pierwsze 10 odcinków Nie dużo, ale zawsze coś, czyli 20kBps do dyspozycji...
Podziękowania dla jezykwawa na trud pracy.
Huh, byłem wśród tych szczęśliwców, którzy zdążyli pobrać wszystkie 21 ^_^
Dzięki wielkie
mam nadzieję, iż uda się postawić jakiś torrent z kolejnymi epkami
Ja tez mam cale 21. Pojutrze podlczae pod ten torrent, tylko widze ,ze musze zmienic nazwy tyc z serwera.
Najpierw mam wrzucic torrent i pozniej skopiowac do folderu pobierania gotowe odcinki. Czy tez moge zapodac torrenta wprost do katologu z full epkami?(nie podmienia sie pelne na puste?)
Ja zassałem tylko 3 odcinki, ale i tak trzeba przyznać, że transfer miałem bardzo wysoki.
~Jamatano Orotchi
1 seria- Captain Tsubasa jakość i dźwięk dobre, dubbing hiszpański
2 seria- Captain Tsubasa Shin język japoński, jakość dobra, lepsza niż w pierwszej serii
3 seria- Captain Tsubasa J jakość bardzo dobra, nie chce mi sie spr jaki język
4 seria- Captain Tsubasa Road To 2002 52/52 odcinki jakość bardzo dobra pierwsze 10 odcinków ściągam ze strony grupy [Infusion]
a po co ci to wiedzieć?
Liczylem na ewentualna mozliwosc wypalenia tego i oczywiscie po moich kosztach wyslanie mi tego:p?
Najpierw mam wrzucic torrent i pozniej skopiowac do folderu pobierania gotowe odcinki. Czy tez moge zapodac torrenta wprost do katologu z full epkami?(nie podmienia sie pelne na puste?)
Przedstawię to na przykładzie uTorrenta:
1) zmieniasz nazwy plików już ściągniętych, tzn. wystarczy podmienić znak podkreślenia "_" ) (i mamy minkę ) na spację, przykład 006.Blocked_Off.avi --> 006.Blocked Off.avi
2) po uruchomieniu torrenta wybierz katalog ze ściągniętymi plikami
Jednak, na wszelki wypadek, skopiuj sobie tylko jeden odcinek do innego katalogu, wykonaj powyższe kroki i zobacz co się wydarzy... nic nie ryzykujesz w ten sposób.
Ostatnio edytowany przez Goku_SSJ (2011-06-25 21:51:48)
lol ja sicagnalem 10 epkuf i co teraz mam paczke zasysac torrentem od nowa calosc, bez sĘsu!
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...