Nie jesteś zalogowany.
heh czyli nawet te ładne lubią anime
O numer raczej nikt mnie nie poprosi ale przynajmniej jeden niedołujący komentarz byłby mile widziany:)
Mały retusz + wariacja
Bawmy sie dalej, full real
Jakiś staroć, nie chciało mi sie robić z czołem:P
khadzad napisał:Marry me...
go away ona już jest moja zresztą widać obok ^^
Za młodzi jesteście:D
btw. nie wiem co ludzie widzą w małżeństwie o_O?
Ha, widząc, że dałeś ostatnią odpowiedź liczyłem, że wreszcie się pokażesz No to jedna z nurtujących mnie tajemnic została rozwiana
"Skazany na zajebistość"
I jak wrażenia?
Niestety nie mam żadnych fotek z imprez;) Innym razem...
Dziewczyny mamy na ANSI ewidentnie ładne, ale sorry, zachowanie niektórych facetów to lekka żenua
Powiem wprost: jesteś bardzo podobny do wiluSa z moich wyobrażeń, ale rozmawiając o naszych gustach muzycznych spodziewałem się, hmmmm... włosków na żel, te sprawy W każdym razie nie jest źle, ale czekam na fotki z imprez. Ja za niedługo będę chyba oblewał koniec matur (dopiero), to może coś wrzucę
Dziewczyny mamy na ANSI ewidentnie ładne, ale sorry, zachowanie niektórych facetów to lekka żenua
True, bro, true.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-06-03 21:08:04)
"Skazany na zajebistość"
I jak wrażenia?
Niestety nie mam żadnych fotek z imprez;) Innym razem...
Fajne firanki, pozdrawiam je.
Nie tylko Ty tak myślisz.
BTW Sprawdź PW.
~wiluS gutt gutt :) od jakiegos czasu zastanawialam sie jak wygladasz
musze przyznac ze wrazenia jak najbardziej pozytywne :)
~wiluS gutt gutt :) od jakiegos czasu zastanawialam sie jak wygladasz
musze przyznac ze wrazenia jak najbardziej pozytywne :)
Ej no dziewczyny, takie komplementy dostajemy, a my nic....
Przecież nasi panowie też są[okej]i[yahoo]i[szpan]i[szpan]...;) buziaki for all
http://img522.imageshack.us/img522/5286/nata2ro1.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/3857/natapj1.jpg
wiluS napisał:I jak wrażenia?
Niestety nie mam żadnych fotek z imprez;) Innym razem...Fajne firanki, pozdrawiam je.
~wiluS gutt gutt od jakiegos czasu zastanawialam sie jak wygladasz
musze przyznac ze wrazenia jak najbardziej pozytywne
Mała rzecz a cieszy:)
Ej no dziewczyny, takie komplementy dostajemy, a my nic....
Przecież nasi panowie też sąiii... buziaki for all
Wystarczy ze będziecie zasilać ten watek nowymi fotkami:D
Nawiasem, jesteś niesamowicie podobna do siostry mojego przyjaciela. Na tych nowych fotkach widać to jeszcze lepiej.
Hyh mysle ze zdjatka panien az przymuszaja nas do interesowania sie M&A
http://img245.imageshack.us/img245/9227/dscf4997oi4.jpg
Nie mogłem znaleźć zdjęcia, na którym jestem trzeźwy i bez papierosa :/
http://img245.imageshack.us/img245/9227/dscf4997oi4.jpg
Nie mogłem znaleźć zdjęcia, na którym jestem trzeźwy i bez papierosa :/
Sążne, panie Mikołaju
"Skazany na zajebistość"
Dobra, to chyba czas na moje foty. Z góry jednak zatrzegam, że nie bawiłem się w specjalną selekcję, ale dałem tu najbardziej obciachowe z możliwych zdjęć.
Oto foty z cyklu Nieuleczalnie chory. (Muszę także dodać, że są to foty będące owocem mojego cięzkiego dojrzewania i z perspektywy czasu się już tylko z nich śmieję. Aż trudno pomyśleć, że te 2-3 lata temu przychdoziły mi takie durne pomysły do głowy ):
1. Gitarzysta - pamiętam, że chodziłem tak ubrany po mieście dopóki nie zobaczył mnie rpzypadkowo ojciec jadący samochodem i nie zabrał nmie na siłe do domu =)))
2. Wróżka - a tutaj na prośbe moich siostrzenic (widocznych na fotce), zrobiłem sobie z nimi pamiątkową fotkę w stroju wróżki
3. Mysza - ten strój sobie "pożyczyłem" od siostrzenicy i zrobił on furrorę wśród kolegów. Nigdy nie zapomne jak jeden kumpel w tym stroju wstrzymywał ruch uliczny biegając po jezdni przed samą komendą powiatową =)
A teraz czas na nieco normalniejsze foty:
1. Oko - moje oko bardzobliska. Nawet nie wiecie, jak jestem dumny z moich blizn widocznych na tejże focie =)
2. ASG - hmmm, a to focia z czasów, jak jeszcze bawiłem się w asg z kumplami. Mój zapał skończył się jednak z momentem gdy kuple kupili sobie "gaziaki" i wszelkiego rodzaju shotguny, po których zostawały siniaki na 2 tygodnie
3. Bobian - i na koniec ja z moim śliczniutkim chreśniaczkiem. Mój najsłodszy pączuś ;*
To tyle, możecie mnie zniszczyć. Zniose obelgi z pokorą... =)
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-06-03 22:37:55)
Franz, wróżka rula Glebnąłem na podłogę ze śmiechu
"Skazany na zajebistość"