Nie jesteś zalogowany.
lol ja sicagnalem 10 epkuf i co teraz mam paczke zasysac torrentem od nowa calosc, bez sĘsu!
Jak dasz torrent do sciagania, mozesz zaznczaczyc pozniej pliki ktorych nie chcesz zeby byly sciagane.
lol ja sicagnalem 10 epkuf i co teraz mam paczke zasysac torrentem od nowa calosc, bez sĘsu!
Przeczytaj co napisałem
No to macie 1 mb/s do dyspozycji ale tylko 21 epka, bo tylko jego nie zdążyłem ściągnąć z http
Kurde z tego torrenta nic się nie sciąga :/
No co ty... u mnie średnio idzie 30-40 kB/s.
W czym problem?
U mnie podobnie.
Umnie jest lepiej bo ja mam 5kb/s czasem 7kb/s hehehe.Niech ktos da narapida jak moze
Jak ktoś ma całość i zamierza uploadować to może od końca, bo więcej osób ma jednak początkowe odcinki .
Wszytko jedno w jakiej kolejności byle ktos to wrzucił (najlepiej na rapidshare).
No to juz seeduje wszystkie 21 epków Wysyłam jak już wcześniej pisałem jakieś 1 mb/s więc korzystajcie, póki miejsca mi na dysku nie zbraknie i będę musiał nagrać CT na płytke
Ostatnio edytowany przez YAN_WBD (2007-06-04 20:06:48)
Dzieki za Seeda:D
witam wszystkich
Wrzucilem wam nastepny odcinek z cyklu to jest odcinek 023 - Ryo Shoots an Own Goal. Milego pobierania o to link:
023 - Ryo Shoots an Own Goal (nazwa pliku jest inna ale tak naprawde to odcinek 023 - ktos rippujac pomylil sie w numeracji)
Pod koniec czerwca powinny zaczac sie ukazywac kolejne odcinki narazie musicie zadawolic sie tym co jest
Ostatnio edytowany przez jezykwaw (2007-06-06 21:00:02)
Dzięki ~jezykwaw
witam wszystkich
Wrzucilem wam nastepny odcinek z cyklu to jest odcinek 022 - Bracia Tachibana. Milego pobierania o to link:
Pod koniec czerwca powinny zaczac sie ukazywac kolejne odcinki narazie musicie zadawolic sie tym co jest
dzieki za wstawke
Czy ten link działa ??? Mi wywala błąd wczytywania strony!!!
Link działa
Ostatnio edytowany przez YAN_WBD (2007-06-06 09:19:39)
witam wszystkich
Wrzucilem wam nastepny odcinek z cyklu to jest odcinek 022 - Bracia Tachibana. Milego pobierania o to link:
Możesz wrzucic ten odcinek na rapida ??
Następne wsadzaj na rapida Lepiej się sciaga :d
mam takie pytanko, czy pomiedzy tymi pierwszymi 21 odcinakami ktore zostaly tu wrzucone a epkiem oznaczonym jako 22 nie powinno byc jeszcze jakis innych odcinkow, bo ten 22 zaczyna sie koncowka meczu przeciwko braciom Taschibana a z kolei w tamtych nie bylo epka w ktorym ten meczy by sie zaczynal, a z tego co pamietam ogladajac kiedys w tv to chyba byly;)
wiec stad takie moje pytanko