Nie jesteś zalogowany.
myśle ze to dobre miejsce na ten temat
oglądając sobie ostatno naruto pomyslałęm fajnie by było gdyby był z lektorem(a że u mnie od myślenia do działąnia niedługa droga ) tak wiec dograłęm do zwykłej wersji Naruto ścieżke dźwiekową z syntezatorem lektora pl(wykożystałęm tu syntezator mowy) jak dla mnie wszysto jest ok jeśli chodzi o lektora bynajmniej można skupić się na akcji anime i nie trzeba czytać. i tu wychodze z takim pytaniem czy wam się takie coś podoba bo jeśli tak moge tak przerobić pozostałe odcinki nowej seri
tu jest link do torrenta z kąd można pobrać ową wersję
http://torrenty.org/torrent/118884
JEŚLI NIE OGLĄDAŁEŚ LUB NIE MASZ PYTAŃ NIE KOMENTUJ!!
Ostatnio edytowany przez ennek (2007-06-04 10:43:47)
Boże widzisz i nie grzmisz...wyszło...hmm że zacytuje Edwarda Elrica z jednego z tomów FMA "z dupy..."
ŻLE!
KDE4 ssie
lol
enek ja mam inne podejście do anime.
Np. Oglądałem w TV samurai 7 jakieś 6 odcinków z lektorem. Zrezygnowałem i ściągnąłem świetną wersje z napisami od AnimePeople.
Wolę oryginalną ścieżkę dźwiękową i napisy. Czytanie napisów wcale nie przeszkadzają w śledzeniu akcji. Jak dorośniesz, to tez to zauważysz
enek ja mam inne podejście do anime.
Np. Oglądałem w TV samurai 7 jakieś 6 odcinków z lektorem. Zrezygnowałem i ściągnąłem świetną wersje z napisami od AnimePeople.
Wolę oryginalną ścieżkę dźwiękową i napisy. Czytanie napisów wcale nie przeszkadzają w śledzeniu akcji. Jak dorośniesz, to tez to zauważysz
tu cię rozumiem bo też tak mam ale z nudów coś tzreba było zrobić xD a lektor nie jest taki zły jak by można było kiedyś powiedzieć, ale jak kto woli jak się nie podoba komuś nie musi komentować[ej]
ps. to akuratnie nie do Ciebie bo Twoja wypowiedź jest na miejscu
jak się nie podoba komuś nie musi komentować[ej]
to dlaczego w pierwszym poście prosiłeś o komentarze (nie mam jak udowodnić, bo był edit.)
chyba czegoś nie rozumiem
KDE4 ssie
jak się nie podoba komuś nie musi komentować[ej]
to jesli kazdy stosowalby sie do tej zasady to zapewne nikt by sie nie wypowiedzial. Lektor PL to tylko uszkadzanie ścieżki dzwiękowej. Co innego jesli to by było dorobienie ścieżki z polskim lektorem ale z oryginalną mową.
Niemniej jednak lektor i to jeszcze syntezowany to jednym slowem porażka.
A moim zdaniem wstawianie wersji z lektorem na stronę gdzie większość robi (i woli) napisy to czyste samobójstwo xDDD
ennek napisał:jak się nie podoba komuś nie musi komentować[ej]
to dlaczego w pierwszym poście prosiłeś o komentarze (nie mam jak udowodnić, bo był edit.)
chyba czegoś nie rozumiem
chodzi mi po sciągnieciu i oglądnieciu komentować idąc drogą dedukcji :F bo na normalne rozumowanie co bede komętować jeśli nie widziałem
A moim zdaniem wstawianie wersji z lektorem na stronę gdzie większość robi (i woli) napisy to czyste samobójstwo xDDD
i też racja bo ja lubie i wrecz zawsze kożystam z napisów umieszczonych w tym portalu hehe są najlebsze, a taką wersje dałem bo są tacy co nie lubią czytać (nie bądźmy samolubami innym też trzeba jakoś dogodzić jeśli się ma możliwość ;p) pozatym jak by to był shit to bym nie wystawiał xD
chodzi mi po sciągnieciu i oglądnieciu komentować idąc drogą dedukcji :F bo na normalne rozumowanie co bede komętować jeśli nie widziałem
Tu i bez ściągania wiadomo, że to shit nad shity będzie.:P
i też racja bo ja lubie i wrecz zawsze kożystam z napisów umieszczonych w tym portalu hehe są najlebsze, a taką wersje dałem bo są tacy co nie lubią czytać (nie bądźmy samolubami innym też trzeba jakoś dogodzić jeśli się ma możliwość ;p) pozatym jak by to był shit to bym nie wystawiał xD
Ktoś tu nie umie czytać? Przyznać się:-D
PS: korektor by ci się przydał, np. Firefox.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-06-04 15:35:21)
Też tak uważam trzeba pomyśleć czasami głową wiedząc że ludzie z ANSI już nie raz zdołowali kogoś z takim pomysłem.
A co do tematu prawie nikt tu nigdy nie zaakceptuje takiego pomysłu a szczerze też wole obejrzeć anime z orginalnym lektorem niż słuchać jakiegoś syfy zrobionego niedokładnie
ale to fajnie musi brzmieć w real speaku
KDE4 ssie
Moim zdaniem najlepsza jest oryginalna ścieżka dźwiękowa. Nie chciałbym słyszeć zamiast głosu sakury jakiegoś typa z syntezatora który ma sztuczny i jednolity głos. Według mnie to jest porażka
Nie no człowieku...shit to to nie jest...wcaaaaleee...co najmniej jak to powiedział hatak jest to shit nad shity ale nic lepszego nie bój sie...
ścieżka dźwiekowa moi drody jest oryginalna tylko do niej głos lektora został dodany z syntezatora mowy iwona w stylu lektorskim(tak dla sprostowania) tak wiec anime nie traci na uroku oryginalnego dźwieku ;] pozatym jak nie widzieliście to poco bzdury piszecie dla spamu???<lol>
Po dotychczasowych postach widzę, że pomysł kolegi ~enneka nie spotka się raczej z pozytywnych przyjęciem, dlatego temat zamykam.
ee tam
moja siostra jak zaczola oglandac anime to miala 8 lat i to bylo 2 lata temu teraz by nadazyla z czytaniem ale wtedy to raczej nie rozumiala polowy i takiego syntezatora uzywamy od 2 lat i przez nia nie moge sie odzwyczajic od tego :p
a wiec nie krytykujcie innych bo niekturym jest to poczebne :p a niektuzy poprostu tak wola a wiec wiekszosci sie to nie podoba bo podobno psuje scieszke jak dlamnie to jest ok bo nawet jak nie znam dobze anglika to tyle ile tam gadaja po japonsku to jakies 60-70% kapuje i moim zdaniem wszystko przez tego lektora a wiec moge obejzec dzienki temu cos czego jeszcze nikt nie przetlumaczyl :p
PS. Sorki za moje blendy ale nic nato nie poradze jestem dyzletykiem
Edit moderatora:
Bardzo dużo możesz na to poradzić, na początek polecam pisanie postów w Firefoxie. <Proszę> o tym pamiętać na przyszłość.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-04 17:33:37)