Nie jesteś zalogowany.
Wie może ktoś dlaczego napisów nie mogę sciagnac ?? wyskakuje mi ze niema takiego pliku jak klikam na pobierz albo czy wam sie dzieje coś takiego ??
Pozdrawiam Zmora
A zaznaczyłeś?
tak ale ja klikam tam gdzie jest to pobierz kolo napisów i mi coś takiego wyskakuje ale jak zaznaczę i na dole kliknę pobierz zaznaczone to mi ściągnie
Pozdrawiam Zmora
Jak zaznaczysz to idzie. Przynajmniej u mnie.
Moglo nie dzialac bo Kane przerabial lekko skrypt odpowiedzialny za sciaganie plikow
[EDIT] I przerobil b. sprytnie...
Ostatnio edytowany przez mencio (2007-06-04 12:04:51)
Wyskakuje Ci błąd 404 jak klikasz na pobierz napisy?
Testowo wyłącz firewall i programy filtrujące strony oraz blokujące wyskakujące okienka.
Jeśli możesz już pobrać, to któryś z tych Ci blokował dostęp.
P.S.
Temat w złym dziale. Przenoszę.
A checkboxy do pobierania kilku napisów na raz powrócą? Bo usuwacie to co jest bardzo przydatne, a zmieniacie takie rzeczy co wcale są nie potrzebne, co to za różnica czy jest przycisk czy zwykły link, byle szło pobrać. Chcekboxy do zaznaczenia większości napisów są bardzo przydatne szczególnie osobom, które nie mają zbyt dużo czasu, by bawić się z każdym napisem oddzielnie.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
A checkboxy do pobierania kilku napisów na raz powrócą? Bo usuwacie to co jest bardzo przydatne, a zmieniacie takie rzeczy co wcale są nie potrzebne, co to za różnica czy jest przycisk czy zwykły link.
Z Twojego punktu widzenia nie ma różnicy ale taki button zamiast linku robi pewną różnicę a co do checkboxa pozyjemy zobaczymy...
~mencio, jaką różnicę? Chyba tylko w wyglądzie (no ale specem nie jestem )
Ładniej wyglądało z linkiem zamiast tego przycisku :/
No i to multiściąganie też było fajne - ale to pewnie powróci
A może teraz ludzie zaczną częściej komentować pożyjemy zobaczymy jak co mi to nie przeszkadza tylko ta chwila co wogule nie szło sciagnac
Pozdrawiam Zmora
no ale specem nie jestem
No wiec chyba sam sobie odpowiedziales to ze wygladalo ladniej to prawda ale pamietajcie ze nie robiono by zmian ktore nie niosłyby ze soba czegos pozytywnego.
Pytanie: kto zauwazyl jakies roznice poza zmiana przycisku i zniknieciem checkboxow ??
Ostatnio edytowany przez mencio (2007-06-04 14:20:37)
~mencio czy to test na spostrzegawczość? No buttony od zwykłych linków różnią się tym, że wystarczy najechać na krawędź i już działa, a w przypadku linku trzeba być bardziej dokładnym, no i tak samo różnie się zapisem w html.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
No niekoniecznie na spostrzegawczosc trzeba chwilke pomyslec no i ... wiecej podpowiedzi nie dam . I Bakura nie chodzi mi o to co napisales ale roznica tez jest szczerze mowiac to nie wiem czy ktos wpadnie na to o co mi chodzi hehehe
Javascript przy nie załądowanej w 100% stronie potrafi nie działać. Wtedy linki o nią oparte nie działają, zaś przekierowanie z formularza tak. Poza tym jest to też trochę ze względów estetycznych. O tym że dość skutecznie utrudnia to hotlinkowanie plików (czego raczej nie chcemy), chyba nie muszę wspomniać?
Opcja masowego pobierania pliku, na razie zniknęła ze względów wydajnościowych. Częste masowe pobieranie plików obciążało serwer. Czy wróci w zoptymalizowanej postaci, czy nie, to już trzeba pytać Kane'a.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-06-04 14:54:53)
Suchy wygrales
Chodzilo mi wlasnie o to co napisales
Bardzo dobre i wygodne było by ściąganie całej paczki z napisami gotowymi, przygotowanymi do odpowiedniej wersji. Ale to zależy od autorów napisów.
Ostatnio edytowany przez mozarus (2007-06-04 16:09:20)
Mi wyskakuje jak daje "pobierz napisy" że nie znaleziono pliku spełniającego dane kryteria czy coś w tym styu... Nie wiem o co chodzi...
Mi wyskakuje jak daje "pobierz napisy" że nie znaleziono pliku spełniającego dane kryteria czy coś w tym styu... Nie wiem o co chodzi...
napisz do jakiego anime to sprawdze
U mnie czasami jest tak ,ze klikam pobierz wyskakuje okno ,ze nie ma takiego pliki. Wracam na strone i daje jeszcze raz i dziala. Sprawdz ponownie te napisy ze 2-3 razy.