Nie jesteś zalogowany.
Ja bym prosił o dokończenie Gokusen. Przetłumaczonych jest już 8 epków, lecz ostatni został zsubowany w połowie stycznia br.
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-06-02 09:25:01)
Czy będzie ktoś tłumaczył kolejne odcinki:
Heroic Age
Seirei no Moribito
Lovely Complex?
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Ja proponuje do przetlumaczenia lub do dokonczenia nastepujace tytuly:YOU'RE UNDRE ARREST S1,S2 /XENOSAGA/VIOLINIST OF HAMELIN + THE MOVIE/KIDOU SHINSENGUMI MOEYO/EXCEL SAGA/KAKYUSEII 2/JINKI EXTENDED/NIEA UNDER7/IPPATU KIKUSUME/HAND MAID MAY/SISTRE PRINCESS/KOI KAZE/GROVIE ADVENTURE RAVE /PSYCHIC ACADEMY/BATTLE PROGRAMMER SHIRASE/DIVERGENCE EVE.
Ostatnio edytowany przez chobits1 (2007-06-02 10:43:04)
Ja proponuje do przetlumaczenia lub do dokonczenia nastepujace tytuly:YOU'RE UNDRE ARREST S1,S2 /XENOSAGA/VIOLINIST OF HAMELIN + THE MOVIE/KIDOU SHINSENGUMI MOEYO/EXCEL SAGA/KAKYUSEII 2/JINKI EXTENDED/NIEA UNDER7/IPPATU KIKUSUME/HAND MAID MAY/SISTRE PRINCESS/KOI KAZE/GROVIE ADVENTURE RAVE /PSYCHIC ACADEMY/BATTLE PROGRAMMER SHIRASE/DIVERGENCE EVE.
Ja proponuję:
1. pisać czytelnie, używając spacji
2. tytuły anime pisać bezbłędnie
3. najpierw przejrzeć na forum topiki dotyczące tłumaczeń - czyli zorientować się co już jest w trakcie tłumaczenia - by nie było burdelu - gdyż część z ww. serii już jest tłoczona.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-02 11:01:28)
Ja narazie bym prosił o te dwie serie, jedna jest zaczęta a druga wcale:
Galaxy Railways 0/26 ep
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-06-03 13:10:17)
Gakuen Utopia Manabi Straight
RoninR...czytasz ty wogóle gazety??
Saiyuki no;P
Ja proszę o tłumaczenie Seirei no Moribito od odcinka 2 do 8 i kolejne odcinki które będą wychodzić też chciałbym żeby były tłumaczone.
Ja bym prosił o dokończenie tłumaczania Kenichi. Ja do tej pory jest tłumaczone świtnie (16 odcinków z 25 aktualnych), a i same anime przyciąga.
nie wiem który to już raz, ale dokończcie serie Hunter x Hunter, zostało jeszcze zaledwie 17 epów do dokończenia seri...
prosil bym o anime Asatte no houkou
Czy będzie ktoś tłumaczył kolejne odcinki:
Heroic Age
Gigantic Formula
Wellber no Monogatari - Sisters of Wellber
Saint Beast - Kouin Jojishi Tenshi Tan
Romeo x Juliet
Rocket Girls
Prince of Tennis - National Championship Chapter OAV
Ookiku Furikabutte
Oh! Edo Rocket
Idol Master Xenoglossia
Blue Dragon
cześć bardzo fajnym anime jest "Lovely Complex" ale zostały przetłumaczone tylko trzy odc. (do tej pory jest 9 odc.)
nie wiem który to już raz, ale dokończcie serie Hunter x Hunter, zostało jeszcze zaledwie 17 epów do dokończenia seri...
Może wezme się za te serie w wakacje, ale to nie jest pewne, dlatego wolałbym żeby ktoś inny się tym zaiteresował. Teraz się za to nie wezme, bo mam inną serie na głowie, a czasu prawie wogóle...
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
To ja ponawiam prośbę o Lucky Star i dokończenie Kamichu!
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-06-04 20:26:54)
Może wezme się za te serie w wakacje, ale to nie jest pewne, dlatego wolałbym żeby ktoś inny się tym zaiteresował. Teraz się za to nie wezme, bo mam inną serie na głowie, a czasu prawie wogóle...
a jakom serie bo moze choc na jakoms sie zalapie
Arst napisał:Może wezme się za te serie w wakacje, ale to nie jest pewne, dlatego wolałbym żeby ktoś inny się tym zaiteresował. Teraz się za to nie wezme, bo mam inną serie na głowie, a czasu prawie wogóle...
a jakom serie bo moze choc na jakoms sie zalapie
DEVIL MAY CRY, wyszedl dopiero pierwszy raw, z checia bym go obejrzal z napisami!!