Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nie znalazłem takiego wątku, a więc zakładam nowy. Istnieje jakaś zasada dotycząca oglądania Clampa, którego jest dużo i niemal wszystko, jak nie wszystko jest ze sobą powiązane (link) A jeśli takowa zasada nie istnieje to jak najlepiej oglądac ?
Te powiązania to po prostu te same postacie, a raczej sam model. Clampa można oglądać jak się chcę, tylko im dalej, tym więcej postaci będie ci się z "czymś" kojarzyło ;P
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
No jak juz komuś bardzo zalezy, to mozna chronologicznie jak po kolei powstawało, zaczynając od RV Vedy, a na koniec sobie Tsubasa Reservoir Chronicle i xxxHOLiC do równoległego czytania zostawic
lookam na linka i szczęka do ziemi @_@'
faktycznie dobre pytanie , jak to oglądać ( z początku myślałem że mogę oglądać kreskówki ot tak sobie , a tu prosze , jakieś reguły obowiązują ?!?)
lookam na linka i szczęka do ziemi @_@'
faktycznie dobre pytanie , jak to oglądać ( z początku myślałem że mogę oglądać kreskówki ot tak sobie , a tu prosze , jakieś reguły obowiązują ?!?)
Oglądaj jak chcesz... co za różnica... ja bym się trzymał chronologii tylko w przypadku Tsubasa Chronicle. Nie wiem z czym masz problem... geez
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-06-04 21:48:01)
Strony 1