Nie jesteś zalogowany.
od dnia dzisiejszego przestałem być kudłaczem:P... właśnie wróciłem od fryzjera:) jeżowych włosów nie mam:P ale są dość krótkie... fryzura podobna trochę do głównego bohatera Gintamy: długością i ułożeniem, tylko nie kolorem:)
Jeśli chodzi o dbanie, to po prostu myję je codziennie rano - xD choć czasem nie chce mi się no ale cóż...
Jakiś czas używałem żel - - jakie to gówno ^^ Nienawidzę mieć żelu[blee] na włosach
Ledwo je dotkniesz, bo musisz podrapać tą łepetynę na pracy klasowej, np. z fizy, a już wyglądają, jakbyś się bał grzebienia. A jak je układam? Obejrzyjcie odcinek BECKA, gdy Koyuki idzie na rozpoczęcie roku szkolnego w LICEUM ^^
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-03-21 19:50:40)
Nawet nawet... pytanie tylko czy będzie ci się chciało je tak z tyłu układac:-p
heh... wsumie to i tak mniej czasu poświęcę na układanie niż teraz z moimi włoskami ;p
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-06-04 20:05:49)
ja też mam długie i mi z tym dobrze..ciekawy zrost anime+włosy
zapuszczalem ale zostawilem takie pol dlugie i watpie zeby cos sie zmienilo
fajna fryzurka, możesz się tak obciąć i zrobić fotki z miłą chęcią zobaczył bym taką fryzurkę , ja wlaśnie myślę nad zapuszczeniem wlosów i zrobieniem sobie mniej więcej takiej fryzurki:
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5f8db9453b5cadab][/URL][URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ad3676d350d3b668][/URL]
lub takiej:
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c6135df155b0064e][/URL]
ale wszyscy mi odradzają zapuszczanie włosów i sam teraz już nie wiem co teraz robić
Ja mam długie włosy i z tego co mi mówiono wyglądam lepiej niż w krótkich.Chociaż jak gram w nogę to trochę mi przeszkadzają ale ogólnie długie włosy żądzą:D
Ja nie patrze czy chłopak ma długie włosy czy nie, jest to mi obojętne może miec zarówno króciutkie na jeżyka jak i długie do pasa... ważne by o nie dbał:D
Ja mam długie włosy i z tego co mi mówiono wyglądam lepiej niż w krótkich.Chociaż jak gram w nogę to trochę mi przeszkadzają ale ogólnie długie włosy żądzą:D
\
no właśnie ja też mam gęste i grube włosy wiec też ciężko będzie z układaniem włosów jak będą dlugie, bez lakieru do włosów by się nie obeszło
Przefarbuj na biało! Po co ścinać :p
Przefarbuj na biało! Po co ścinać :p
nie lubie blond włosów, a jedynie podobaja mi się już jak coś całkowicie białe włosy ale raczej ciężko by było z taką farbą do włosów
---------
nie nawidze farbowanych blondynek fuuuuuuuuuu
Nie porównujcie swoich fryzur do fryzur japończyków, bo mało kto z nas może taką mieć. Wiecie dlaczego? Otóż oni mają naturalnie bardzo gęste włosy, a europejczycy mają raczej rzadsze, przez co sporo fryzur w japońskim stylu jest niemożliwych lub wygądają miernie). A szkoda.
coż jak ja pisałem mam bardzo grube i gęste włosy wiec tak myśle co mi szkodzi sprubować może uda mi się uzyskać jakąś fajną japońską fryzurkę
Ja miałem do ramion ale ściąłem bo były nie wygodne i raczej do tego etapu życia już nie wrócę.
Ja miałem do ramion ale ściąłem bo były nie wygodne i raczej do tego etapu życia już nie wrócę.
Do ramion to nie miałem, no ale zapuszczać już nie będę... straszna męczarnia z długimi włosami jest.
kto chce go zobaczyc w dlugich wlosach ?
Ja też miałem do ramion nawet za ale troszkę je podciołem i tak je na razie zostawię:D