Nie jesteś zalogowany.
dulu - ale jak pisałem nawet po niemiecku jak oglądałem Conana to mnie wciągał mimo, że jakieś słówko zrozumiałem średnio co 3 minuty a zwykle odcinki są przegadane.
do tego http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … t&genid=35
Oj Kisiel liczyłem, że przynajmniej Ty mi odpowiesz:) Ten Conan, sam nie wiem. To może zadam troszkę głupawe pytanie: kiedyś przeglądając stronę z torrentami trafiłem na jakiś tytuł, zainteresował mnie i chciałem się czegoś więcej dowiedzieć, na tanuki - wpisałem go i na okładce pokazał się jakiś dziwaczny kolo w równie dziwnym kapeluszu i klapkach(japonkach, chyba) miał taki zamulony wyraz twarzy, i stał na stacji kolejowej, detektywistyczne anime:) Tak naprawdę to od początku chodziło mi o ten tytuł, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co to było. Pomocy?
Hmmm może City Hunter ---> Angel Heart - a po polsku to będzie duuuuży kłopot - w oryginale prosze bardzo lub z angielskimi hardsubami
Zwłaszcza ostatnia seria mnie wywmiotła
Ostatnio edytowany przez ddarek (2007-06-05 22:31:17)
Ja bym tam Polecił Detective Conan [szpan]ale jak widze,nie chcecie tego ze względu, że niema napisów i za dużo odcinków, na dodatek serie jeszcze robią co trwa już jaieś 10 lat
A mnie zastanawia jeszcze fakt że angielskie grópy które to wydają nie zrobili po koleii tylko od 202 odcinka już jest rozsypka Ktoś może wie czemu tak jest ??[deprecha]
Monster - lepszego detektywistycznego nie znajdziesz!
Monster
Kisiel napisał:a tak na serio: jakieś hentajce z wątkiem detektywistycznym? czemu nie.. zaproponujcie coś
Mystery of Necronomicon. Nie dość, że fajne rznięcie to jeszcze całkiem porządna fabuła (SERIO)
Mój pierwszy hentajec Zgodzę się, że fabuła porządna Godny polecenia.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi, lecz to jeszcze nie to:( Do Monstera już przymierzam się od jakiegoś czasu, ale coś kiepsko mi to idzie... jeśli nie znajdę tego tytułu w taki sposób, to przekartkuję, przeszlifuję, przeanalizuję każdy torrent jaki był na tamtej stronie(torrenty.org). Muszę to znaleźć, strasznie się napaliłem:)
A Death Note to co ? Nie ma watku detektywistycznego ?? Czasem tak kombinuja ze musze cofnac i przeczytac jeszcze raz zeby zalapac o co im chodzi a Monster tez godne polecenia
W 1 poście napisałem, że Death Note oglądam? Bo tu ja zadaję pytania:P Myśleć moje drogie skarby...:D
Odpowiadalem na pytanie ~Blinda a Twojego pierwszego posta przeoczylem hehehe poza tym bylo co polecamy wiec ja wciaz polecam DN i Monstera...
Moze byc jeszcze Witch Hunter Robin, tez w klimacie.
PS. Moze jeszcze Serial Experiment Lain, ja sie do dzis glowie o co chodzilo:D ale chyba nie o takie :detektywistycze Ci chodzi.
Chyba chodzi Ci o Kaze no Yojimbo, click.
Tak właśnie o TOOO mi chodziło, ale jak wiadomo na ansi nie chciało mi się zajrzeć i prawię całą noc szukałem, i w końcu sam znalazłem, ale i tak wielkie dzięki:D
Zabieram się za sciąganie.
Moze byc jeszcze Witch Hunter Robin, tez w klimacie.
PS. Moze jeszcze Serial Experiment Lain, ja sie do dzis glowie o co chodzilo:D ale chyba nie o takie :detektywistycze Ci chodzi.
WHR mam już za sobą, fajna seryjka. A z Lain'em nie mogę sobie poradzić, stanąłem na 1 odcinku[cojest]
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-06-06 19:23:39)
Wymieniane wiele razy Zapiski detektywa Kindaichi^^ niestety zsubowanych (ang sub) odcinków ejst tylko 13
Zacząłem oglądać Monstera. Musze przyznać, że przyzwoite anime. Do detektywistycznych z pewnością się zalicza, a takie lubie. Więc to jedyne co mi przychodzi na mysl teraz. No i może Higurashi no naku koro ni, jak wcześniej wspomniał @RiXeD - jest troche wątku detektywistycznego.
Nieweim oglądałam wiele detektywów ale jakoś najgłębiej mi zapadło Nougami Neuro, niedawno obejzałam ale było realnie niezłe.24 lub 25 epków, ale Warto!!
Detective Academy Q/ Tantei Gakuen Q
Ja ze swojej strony mogę polecić Nijuu Mensou no Musume i Gosick. Na pewno się spodobają ;D