Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam all
Mam ogromną prośbę- właśnie skończyłem oglądać Kannazuki No Miko ( Kannaduki No Miko ). Uważam je za najlepsze anime jakie do tej pory obejrzałem. I tutaj prośba- anime to wyszło w dvd-boxie w USA i JAP.- jednak nie mogę znaleść dvd-ków do pobrania lub versji .ogm, .mkv. Bylbym niezmiernie wdzieczny ggdyby ktos poratował-tu lub na PM.
Pzdro
Jeszcze w Stanach nie wyszlo. W lipcu dopiero ogloszono licencje, wiec pewnie bedzie dopiero w przyszlym roku.
Zrodlo moich informacji
Hmm, to dziwne troche bo widziałem owego box-a do zamówienia(o ile się nie myle to ebay), nie jestem tylko powien czy to nie była wersja JAP.+Ang sub'y. Ale też czytałem, że dopiero niedawno go zlicencjonowali. Tak czy inaczej dzięki, czekam z niecierpliwością, aż to wydadzą.
Niemniej brak subów zastanawia,
czy ktoś ma w planach subowanie tego tytułu ?
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Jakiej grupy masz to anime i z kąd ściągnąłes.Na izoHUNT znalazłem jednej grupy ale coś nie mogę zassać.Byłbym ci wdzięczny za pomoc. A na BoxTotent nic nie znajduje.
Ja mam hard'a SS [Static-subs] (Sciagalem z bardzo niewygodnej stronki megaupload), i udało mi się znaleść MKV od Francuskiej grupy Pacifica (DC++), ale niestety narazie tylko 2 epki... A co do tłumaczenia, też mnie to dziwi-świetne anime, naprawde godne uwagi oraz tłumaczenia. Mnie dobrze się oglądało hardka od SS, ale jest wiele osób które nie znają na tyle ang. by oglądać anime w którym naprawdę ważną rolę odgrywa zrozumienie wszystkich wątków... ;p zachęcam do tłumaczenia.
Pzdro.
Podesłałem link na PM, tylko tak jak mówiłem niestety to megaupload...
Pzdro
Strony 1