Nie jesteś zalogowany.
hm wiec chyba czas sciagac wersje SLF Do tej pory bylo eclipse i nie narzekalem ale ten fakt chyba bedzie trzeba wziac pod uwage.
co do samej akcji: Po prostu jestem w szoku to o czym mowial. Ale trzeba wziac jedna rzecz pod uwage, Clare odziedziczyla cialo po Teresie, i mam dziwne wrazenie ze niedlugo nastapi jej przebudzenie. Swoja droga Clare pokazala szczypte umiejetnosci zabijajac inna Claymore.
Swoja droga Clare pokazala szczypte umiejetnosci zabijajac inna Claymore.
No nie wiem co ty tam sie za umiejętności dopatrzyłeś ;p Przecież ta "inna Claymore" wlazła jej pod miecz, jedno poziome cięcie w niebroniący sie "target". Nawet ja tak umiem zrobić xD
Fakt pozostaje faktem - Elena sama wlazła pod miecz Clare. A tak swoją drogą to cholernie zaciekawiła mnie jedna rzecz
SPOJLER
Skąd u licha ziął się męski "przebudzony". Przecież oni powstają z Claymorów które całkowicie opanowały Yoma a Claymorami mogą zostać tylko kobiety (tak w którymś epie ględził człowiek w czerni (ten od zbierania pieniędzy :p ) )
KONIEC SPOJLERA
Ale ogólnie rzecz biorą CLaymore faktycznie ostro się rozkręcił. A walki pomiędzy Claymorami są po prostu cudne. Oglądałem je z opadniętą szczęką.8-D:D
SPOJLER
Nie do końca^^ Kiedyś mężczyźni byli brani do organizacji którą ludzie nazwali Claymore(wiadomo rasa panująca;P)^^ jednak byli oni zbyt niestabilni i zbyt często zmieniali sie w przebudzonych więc organizacja postanowiła użyć kobiet^^ Ponieważ kobiety są stabilniejsze mogą być używane;P
SPOJLER
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-06-06 15:56:00)
bardziej mnie zastanawia skąd organizacja bierze yomy tak silne, że mogą zmienić się w przebudzonych (bo zwykłe szaraki to raczej nie są).
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-06-06 16:09:51)
Imo to są zwykłe szaraki;P ale dzięki połaczeniu człowieka i youmy powstaje coś co może sie łątwo przebudzić i być poteżne;P
Deshirey kiedy napisy do 9 odcinka
przepraszam, że tak pytam, ale już tyle czekamy, a tu na widoku już 10 odcinek
No podobnie do was też mam nadzieję że kolejne napisy będą stały na wysokim poziomie oraz też jestem ciekaw czy prace posuwają się na przód.
Deshirey kiedy napisy do 9 odcinka
przepraszam, że tak pytam, ale już tyle czekamy, a tu na widoku już 10 odcinek
To nie wina Deshiego. To moja wina. Miałem strasznie mało czasu ze względu na koniec roku, ale postaram się to naprawić, więc nie bijcie .
Dzięki. Rozumiem,, bo sam mam teraz sesje
Czekam cierpliwie.
Napisy do 9 odcinka Claymore by Deshirey & Yaqb Productions są już dostępne na ANSI Przepraszamy serdecznie za opóźnienia, ale wiadomo, że różnie to z czasem bywa. Mamy nadzieję, że napisy spełnią Wasze oczekiwania
Pozdrawiamy!
Look this
[Nipponsei] Claymore OP Single - Raison d'Etre [Nightmare]. Yatta
lol jest już 10 epek Eclipse...
Czekam panie "Narwany" , zapewne jutro już będą Twoje suby...
obym się nie mylił
Yataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [okej][okej]
Już nie mogę się doczekać....................
SPOILER
Zwykłe Youmy to słabiaki i nawet przeciętna Claymorka daje rade kilku na raz, widac połaczenie człowieka i Youmy tworzy silniejszą hybrydę, w momencie kiedy Claymore przestaje panowac nad swoimi instynktami rodzi/tworzy się coś nowego... Claymore to coś jakby ewolucyjny stopień pośredni między obudzonym a zwykłym Youmą - tak mniej więcej sobie to tłumacze. Im silniejszy claymore tym silniejszy obudzony.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
SPOJLER
Teraz Clare ma część ciała od innej claymore wiec może być w efekcie dużo potężniejsza niż inni przebudzeni^^ stawiałbym że stanie się abyssem^^
Spojlerek;P
No i po 10 epku... Było ekstra. Specjalne umiejętności poszczególnych Claymorów są świetnie przemyślane. W życiu bym nie pomyślał, że da się z tego zrobić aż tyle kombinacji. Po obejrzeniu tego epa stwierdzam że od dzisiaj moim ulubionym Claymorem zostaje panna o przydomku "Phantom" . A i na marginesie... faktycznie były i "męskie" Claymory . Wogóle zaczyna się nam zawiązywać ciekawa intryga.
SPOJLER
Bo po tym co powiedział Przebudzony to ja wnioskuje, że karmi się ich Claymorami, a przynajmniej tych wybranych.
KONIEC SPOJLERA
Drizzt DoUrden dzięki za info o OP singlu
SPOILER
SPOJLER
Bo po tym co powiedział Przebudzony to ja wnioskuje, że karmi się ich Claymorami, a przynajmniej tych wybranych.
KONIEC SPOJLERA
przebudzeni jedzą jak Youmy... tylko więcej, a ten najwyraźniej miał jakieś porozumiene z organizacją widocznie w zamian za spokój dokonywał egzekucji.
A ciało Claymore nie jest zbyt smaczne dla Youmy i przebudzonegom, wolą ludzi
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Najnowszy epek zabija . Nie myślałem że takie akcje z Clare w ogóle będą, ale w końcu ma krew Teresy, więc co tu się dziwić .
EDIT: dobra, krew, w pośpiechu ciało napisałem .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-06-08 19:01:40)
Krew ma, krew.
Heheh zabija nowy epek zreszta tego mozna bylo sie spodziewac Clare + teresa = Masakra zreszta jak Mira powiedziala ze Clare szykowala ta metode na Przebudzonych i zreszta Teresa walczyla taka sama taktyka. Czytalem narazie cala mange jaka wyszla i pwoiem wam ze dalej sie bedze dopeiro dzialo nie chcem robic spojlera ale zoabczycie ehhehe .
A tak PS. Mira i Clare duzo lepiej wygaldja w spietych wlosach . Zoabczycie potem .
SPOJLER
Teraz Clare ma część ciała od innej claymore wiec może być w efekcie dużo potężniejsza niż inni przebudzeni^^ stawiałbym że stanie się abyssem^^
Spojlerek;P
SPOJLEREK ale taki maly
Znaczy o co Ci chodzi wiem ze Clare ma "wtloczona" krew Teresy , dopeiro potem <glupio to zabrzmi> dosttanie Reke Iren < ta co walczyla z Teresa ,nr.3>.
Ostatnio edytowany przez Djibril (2007-06-08 18:46:59)