Nie jesteś zalogowany.
Ja też muszę myć codziennie Nie używam suszarki, bo niszczy włosy. Mam zbyt śliczne włosy (co za wlew) żeby je narażać na lokówkę, karbownicę czy suszarkę :p
Ja tam suszę suszarką za każdym razem, bo gdy pójdę spać z mokrymi, to rano mam je na wszystkie strony Codzienne mycie podobno też włosom nie służy
Macie problemy, nie powiem Ja myję raz na 2-3 miesiące i żyję
Co do skinów to niby gonią, ale też nie miałem jeszcze (na szczęście) jakiś większych problemów.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ty masz dredy ~Quithe . Tylko wolę ~Jasmine umyć codziennie niż mieć tłuste włosy ,jest to dość nie przyjemny widok.
Ja też mam długie włosy tak za łopatki:D większych problemów z nimi nie mam "choduję" od 4 latek od zera ze a skini mnie anie razu jeszcze nie pogonili tylko w szkole zawsze sie na mnie dziwnie patrzą[hehe]
Ostatnio edytowany przez Rastaevolution (2007-06-06 17:59:01)
I czemu ja się dopiero teraz dowiaduję, że suszarka niszczy włosy...;/ xD
A sie na mnie dziwnie nie gapią (jeszcze), poleci uwaga typu "zgol te kudły" albo raz na lekcji była mowa o subkulturach i babka o metalach zaczęła nawijać a wszyscy na mnie "@_@" XD
A z myciem to to samo, codziennie, bądź co dwa dni. Raz mi sie zdarzyło kilka dni chyba, ale to raz. XD
Heh ja tam w szkole problemów nie mam, ale na dworze to już inna historia. Powiedzmy że jestem bezpieczny w promieniu 100 metrów od domu, dalej już istnieje ryzyko że mnie dojadom i ogolom, nieomieszkając jeszcze mnie parę razy kopnąć, ale jak narazię się trzymam.
~Moro to ładnie, całkiem bezpieczna okolica:P Tylko się przeprowadzić.
U mnie jest troszkę inaczej, na podwórku mam ze 4 ziomków z długimi herami, więc jakoś to jest, a gdy jakieś łyse bydle krzyczy - "dulu jak co to do mnie":P Ja tam mam spokój, jeszcze nigdy nie miałem jakiejś przykrej historii z włosami, z tymi łysymi bydlętami(pakerami) żyję w zgodzie. Poza tym to kto by bił 17-latka, który nawet na tyle nie wygląda.
ja teoretycznie dopiero zapuszczam włosy(króciótkie są jeszcze oj króciotkie;P)u mnie nie ma problemów z gonieniem przez skinów xD(może dlatego że jeszcze krótkie są a moze dlatego że znam wieksza czesc skinów z mojej okolicy xd)
Hyh do mnie skiny nie skacza, bo mam swoja paczke kozakow Pozatym nie mam jeszcze zbyt dlugich ;]
Się temat rozkręcił:D
Dlugie wlosy sa fajne jak sie o nie dba
Znam kilka przypadkow, gdzie jakby wlosy byly odpowiednio pielegnowane to by wygladały świetnie, a tak to siano:/
A...! Nie wiedzialam, ze tylu facetow na ansi ma dlugie wlosy nonono:D
Ja miałam dośc długie, ale poszłam do fryjera na trwałą... i tak przy okazji mi ścięła połowe:(
No ale trudno, odrosna:D
Minto napisał:Dlugie wlosy sa zaje*iste. Tylko u jednej osoby mi chyba nie pasuja u mojegao qumpla z kalsy. Jako ze jstem w klsaie 22 chlopakow 2 dziewczyny, a on ma wlosy mniejwiecej takiej samej dlugosci co ja, a sama ubieram sie luzno...to chlopacy czesto mnie z nim myla
heh to do jakiej Ty szkoły chodzisz??
PS. ja chodzę do Zespołu Szkół Elektryczno-Elektronicznych w tej szkole jest ok 1000 uczniów a dziewczyn w całej szkole jest 7
Ja w gimnazjum jestem(pierwsza klasa) profil matma-infa ^^
Się temat rozkręcił:D
Dlugie wlosy sa fajne jak sie o nie dba
Znam kilka przypadkow, gdzie jakby wlosy byly odpowiednio pielegnowane to by wygladały świetnie, a tak to siano:/
A...! Nie wiedzialam, ze tylu facetow na ansi ma dlugie wlosy nonono:D
Ja miałam dośc długie, ale poszłam do fryjera na trwałą... i tak przy okazji mi ścięła połowe:(
No ale trudno, odrosna:D
czasem mi się wydaje że długowłosów na Ansi jest bardzo duży odsetek:D
Moze dziewczyny poradzą, nam chłopakom jak dbac o włosy:) Tyle tu pań
Zeus litości. Jak chcesz się dowiedzieć czegoś o pielęgnacji włosów, zadać pytanie fryzjerce itp. to zajrzyj tutaj
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Moze dziewczyny poradzą, nam chłopakom jak dbac o włosy:) Tyle tu pań
A niby czemu One maja miec wieksza wiedze ? no chyba ze wlosy zapuszczasz od miesiaca.. to wtedy napewno beda miec...
Pewnie dlatego ze to glownie kobiety maja dlugie wlosy. Nie mezczyzni
Pewnie dlatego ze to glownie kobiety maja dlugie wlosy. Nie mezczyzni
A co jesli to jednak facet ma dlugie wlosy a kobita ma krotkie ? , przez te lata wiele sie naucyzlem o swoich wlosach, jak o nie dbac, zapewne moja wiedza jest wieksza od niejednej wlascicelki dlugich wlosow
Ok. Ale mi chodzi o to, ze to kobiety maja czesciej dlugie wlosy. Tak samo jak kobiety czesciej zajmuja sie domem.