Nie jesteś zalogowany.
ja również za Lovely Complex
budyn napisał:dulu napisał:Jak pamiętam to @lb333 deklarował się, że to przetłumaczy. W końcu ten film trwa półtorej godziny. Dajcie chłopakowi chwilę odsapnąć:)
Wlasnie dlatego by sie przydala opja "tlumaczenia" taka jak byla na napisy.org, a obecnie na napisy24.pl. Mozna by uniknac zbednych pytan itp.
Wystarczy zajrzeć do "Co kto tłumaczy";)
To nawet nie wiedzialem. No ale i tak by sie przydal taki watek wmontowany na stale na str glownej. Bylo by bardziej przejrzyscie i ludzie by patrzyli najpierw tam, a potem do "co chcielibyscie.."
Tłumacze Devil`a May Cry maja zamiar wypuscic napisy do pierwszego rawa przed koncem tego roku, czy raczej nie?
Ostatnio edytowany przez Hidekii (2007-06-06 16:10:15)
Człowieku weź się opanuj .Po premierze oficjalnej na pewno będzie o wiele lepsza wersji do pobrania (pewnie nawet HD-Rip)A Animanda pewnie da suby ENG zaraz po premierze więc poczekaj trochę
A ja bym się chciała dowiedziec co z Gintamą? Jest tylko do 20 epka i stanęło w miejscu....
Z tego co wiem, to Kuruoshii nie porzucają swoich projektów. Coś mi się obiło, że lb333 ma teraz zaliczenia w szkole, więc zostaje nam tylko czekać
"Skazany na zajebistość"
jako ze nikt nie chce tlumaczyc The Skull Man sam sie za to wezme, mile widziana pomoc:)
Z tego co wiem, to Kuruoshii nie porzucają swoich projektów. Coś mi się obiło, że lb333 ma teraz zaliczenia w szkole, więc zostaje nam tylko czekać
To widzę, że jesteś dobrze poinformowany bo tak właśnie jest.
Temat trochę bez sensu. Ciągnie się już przez wieki, a marne szanse aby ktoś się wziął za tłumaczenie.
Wydaje mi się, ze lepiej by było poprosić kogoś z adminów i zrobić ankiete.
Temat trochę bez sensu. Ciągnie się już przez wieki, a marne szanse aby ktoś się wziął za tłumaczenie.
Wydaje mi się, ze lepiej by było poprosić kogoś z adminów i zrobić ankiete.
Ja się z tym nie zgodzę. Po dwudziestej-trzydziestej prośbie, ktoś się w końcu bierze za tłumaczenie.
Po dwudziestej-trzydziestej prośbie dla mnie to jest marna szansa.
Temat ten nie jest zbyt przejrzysty. Istnieje już cos takiego jak "poszukiwane napisy", jesli jest ktos chętny do tłumaczenia wystarczy, ze tam zaglądnie.
Czy ja wiem cz nic nie daję :/ Z tego co widziałem dużo osób tu prosiło o tłumaczenie rożnych anime i parę osób się za nie wzięło
Po dwudziestej-trzydziestej prośbie dla mnie to jest marna szansa.
Temat ten nie jest zbyt przejrzysty. Istnieje już cos takiego jak "poszukiwane napisy", jesli jest ktos chętny do tłumaczenia wystarczy, ze tam zaglądnie.
Tam burdel jest jeszcze gorszy ;] Ostatnio dzięki prośbą tu wypisywanym zacząłem ściągać 2 animce, do których zrobię suby w wakacje, dlatego twierdzę, że temat jest ważny.
Tak, tak temat jest ważny, potrzebny, lubiany i takie tam - ale teraz chłopcy robicie ofto:)
Codo tematu: przetłumaczcie... yyy, co tam chcecie, może być jakiś movie, byleby był fajny:P
Qrqa to też ofto...
Nie wiem czy już była o to prośba, ale miło by było gdyby ktoś kontynuował tłumaczenie Lovely Complex
Taa. Fajnie by było... już tyle razy się o to upominałam...:D
Nie wiem czy już była o to prośba, ale miło by było gdyby ktoś kontynuował tłumaczenie Lovely Complex
I Gokusena, bo wygląda na to, że ~narkosia nie ma zamiaru tłumaczyć dalej :/
hmm pomyślmy... ja już ze dwa razy prosiłem o Gokusena i Lovely Complex i... cisza[cholera]
Ostatnio edytowany przez trety USSJ (2007-06-07 15:16:48)