Nie jesteś zalogowany.
Lepiej nie pisz tutaj odpowiedzi. Ten co zadał pytanie już dostał odpowiedź na PM, sam mu ją udzieliłem.
Choć jakość normalna to i tak się nie ma z czego cieszyć ten i następny (nie wiem jak kolejne) są fillerami...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
~Popek9 z tego co wiem to ma być 200 epków Bleacha
Narazie jest 127. Średnio wychodzi 1 na tydzień (oczywiście zdarzają się wyjątki ).
Czyli do wydania zostały jeszcze 72 odcinki.
72 / 4 = 18
(4 - średnia liczba tygodni w miesiącu xD)
Doliczając przerwy to mamy jeszcze prawie 2 lata oglądania xD
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-06-07 12:36:12)
Pytanie tylko czy fillery licza sie do tych 200 czy 200 + fillery
[cytuj]Choć jakość normalna to i tak się nie ma z czego cieszyć ten i następny (nie wiem jak kolejne) są fillerami...[/quote]
OMG :|
Ja czekam na napisy do 128
No to mam nadzieję, że sie nie zaskocze negatywnie Rammstein - watpie zeby wiedzieli to nawet producenci anime ;]
hehe lolek no i fillery na troche powróciły ciekawe ile epków potrfają pewnie z 4+
oby nie za duzo bo mi sie ich nie chce ;P Wole akcje a'la Soul Society, bo tamto bylo supcio ;] Nawet sie zastanawiam czy nie obejrzec tamtych epkow jeszcze raz ;]
a ja sie przypomne z pytaniem co to za piosenka leci na 8.40 minucie w 127 bleach-u ???? plis
może w kolejnym OST'ie się pojawi xD, Roni możesz obejżeć ja już to z kilka razy zrobiłem
edit: hehe nigdy nic nie wiadomo, napewno się kiedyś skończy tak czy siak troche to potrwa zanim pobiją Aizena hihi
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-06-07 14:42:25)
A właśnie, ja mam informację, może niekoniecznie związaną z obecnym wątkiem w Bleachu.
Kinówka Bleacha wychodzi na DVD we wrześniu. Natomiast na grudzień, jest już szykowana druga kinówka ( zapewne wyjdzie na DVD we wrześniu 2008 ).
A sam Bleach to już się chyba zbliża do końca.
[cytuj]Roni możesz obejżeć ja już to z kilka razy zrobiłem [/quote]
No wlasnie zamierzam tylko mialem formata i nie mam tyhc epow teraz :/ od kolegi je zalatwie niedlugo to sie za to zabiore ;D
~Popek9 z tego co wiem to ma być 200 epków Bleacha
Narazie jest 127. Średnio wychodzi 1 na tydzień (oczywiście zdarzają się wyjątki ).
Czyli do wydania zostały jeszcze 72 odcinki.
72 / 4 = 18
(4 - średnia liczba tygodni w miesiącu xD)
Doliczając przerwy to mamy jeszcze prawie 2 lata oglądania xD
troche malo 200 ja bym chciał żeby nie było końca
mogliby zrobić w końcu jakiś podwojny odcinek a nie wszystkie pojedyńcze, dawno już nie było podwójnego epka
e nie słuchajcie Ramsteina nikt jeszcze nie wie ile bedzie epów, ponieważ nawet manga jeszcze się nie skończyła (a jeszcze chyba trochę potrwa).
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Blech zbliża sie do końca ? o_O no nie wydaje mi sie jak narzazie to manga sie nawet nie skończyła ... ;/ a poza tym Aizena jak na razie nie jest w stanie nikt pobić wiec jeszcze nacieszymy sie Bleachem
a ja sie przypomne z pytaniem co to za piosenka leci na 8.40 minucie w 127 bleach-u ???? plis
Jezeli masz wersje DB to pewnie chodzi ci o Number One (NasT Remix) na 2 OST jest 23 track
Kuku robi napisy do Bleacha, jeszcze pewnie dzis beda do 128 epa, mam nadzieje ;]