Nie jesteś zalogowany.
fbaran, zrozum ze sam musisz dobrac sobie team na ktorym sie bedziesz znal i umial nim poslugiwac... Kazdy walczy na swoj sposob np ja jak najczesciej uzywam ninjutsu a ty mozesz lubic genjutsu. Jako poczatkujacy poprobuj kazdym typem i zobacz jaki jest wg Ciebie najlepszy, a pozniej dobierz sobie team. Pomocna moze byc opcja characters na n-a, bo sa tam opisane wszystkie umiejetnosci wszystkich bohaterow Moze ta wypowiedz cos wniesie
dkai2218 napisał:lol...
taa twoja wypowiedz duzo wniosla
A i tak była mądrzejsza od twojej. Dobra rada, fbaran, bo już kilka razy piszesz bzdury: pomyśl zanim naciśniesz "Zatwierdź wiadomość".
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-06-07 17:19:04)
"Skazany na zajebistość"
Mi sie nie chce grać od nowa, miałem już Kabuto najlepszejsza postać. Mogłem sobie zrobić team, którym już chciałem grać nim zawsze i kicha.
jak narazie moja technika jest taka ze wciskam co popadnie, bo nie rozumiem za bardzo tej gry
dlaczego mam tak mało chakry ? i jak zwiększyć jej ilość ;/
a to j est jakas roznica jak sie wybiera czakre pod koniec twojego ruchu?
a to j est jakas roznica jak sie wybiera czakre pod koniec twojego ruchu?
Przeczytałeś w końcu początek tego topicu?? bo z tego co piszesz to raczej nie;] nadrób lepiej zaległości a nie zadajesz durne pytania;] już ktoś wcześniej wspomniał Ci, że masz info na pierwszych stronach.
no czytalem to dw razy ale nei rozumiem tej gry
ja zacząłem grać od nowa ale widać się odzwyczaiłem bo mam 1 wygr. i 2 przegr. z sasuke mi nie idzie...
mi wogole nie idzie 4 wygrane 10 przegranych i ciagle nie lapie tej gry, niby wiem o co chodzi i wogole ale jakos nie idzie
ja musze jeszcze odblokowac shodaime i nidaime i to by bylo na tyle wtedy na streaka polece :]
mi wogole nie idzie 4 wygrane 10 przegranych i ciagle nie lapie tej gry, niby wiem o co chodzi i wogole ale jakos nie idzie
jeśli do jutra Ci się nie uda dowiedzieć o co chodzi to się poświęce i napisze Ci krok po kroku;] (zbieram dobre uczynki )
ps. ja narazie mam 14/0 bilans:> grałem chwile odkąd zresetowali:> jakoś prościej teraz... chyba Ci pro gracze co już mieli all postacie... po tym resecie rzucili to w cholere;]
[cytuj]ja musze jeszcze odblokowac shodaime i nidaime i to by bylo na tyle wtedy na streaka polece :][/quote]
Jaki masz nick? ale wogole
[cytuj]no czytalem to dw razy ale nei rozumiem tej gry[/quote]
Przeciez przez internet Ci nie wytlumaczymy tego krok po kroku...poprostu graj narazie nie dla zwyciestw, ale aby zrozumiec wszystkie opcje, a pozniej dopiero zagraj na ranka
[cytuj]a to j est jakas roznica jak sie wybiera czakre pod koniec twojego ruchu?[/quote]
a to jest...
no dobra gram caly czas i coraz to gorzej mi idzie
Bo z coraz to lepszymi przeciwnikami walczysz ;x zresetuj konto
Ja gram teraz na nicku FOBmaniack i mam bilans 3/1 oraz skonczylem 3 misje ;q teraz wykonuje Searching for Jiroubou czy jak mu tam
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-07 23:51:04)
[cytuj]ja musze jeszcze odblokowac shodaime i nidaime i to by bylo na tyle wtedy na streaka polece :]
Jaki masz nick? ale wogole
[cytuj]no czytalem to dw razy ale nei rozumiem tej gry
Przeciez przez internet Ci nie wytlumaczymy tego krok po kroku...poprostu graj narazie nie dla zwyciestw, ale aby zrozumiec wszystkie opcje, a pozniej dopiero zagraj na ranka
[cytuj]a to j est jakas roznica jak sie wybiera czakre pod koniec twojego ruchu?
a to jest...
nick Pawa jeszcze tylko musze pokonac 4 leaf jounins with sakon ^^
Ale trzeba im przyznać, że misje są łatwiejsze.
o niebo...przed resetem np zeby zdobyc zabuze / shizune trzeba bylo wygrac 15 razy haku/sakurą...teraz 5 :| albo zeby odblokowac s/ninów trzeba bylo 4 razy pod rzad wygrac teraz 2 xD ogolnie troch przesada:P
[cytuj]o niebo...przed resetem np zeby zdobyc zabuze / shizune trzeba bylo wygrac 15 razy haku/sakurą...teraz 5 :| albo zeby odblokowac s/ninów trzeba bylo 4 razy pod rzad wygrac teraz 2 xD ogolnie troch przesada[/quote]
Ja sie tam do nich czepial nie bede ;] Bo teraz w jedna nocke bede sanninem
Pawa jestes 25 w ladderze
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-08 00:21:11)
ladder to nic pozatym caly czas sie poddaje bo szukam jouninow
edit. no i gram teamem pod sakona :PP
Ostatnio edytowany przez Pawa (2007-06-08 00:23:57)